- 11 Eylül 2020
- 2.203
- 560
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Baska ne sorunu vardı ki?Siz hala çocuğunuz için uzman yardımı almadınız mı?
Her açtığınız konuda götürücem götürücem diyorsunuz şimdi de aynı şey.
Biz yardım edemeyiz ki size keşke edebilsek ama edemeyiz.
Bende bakmak istedim ama açılmadı. Silmiş yada geçici olarak kapanmış olabilirHanımlar üye hesabını mi silmiş ben açamıyorum da
Hayir gizlemiş sadece. Daha once çocuğu birilerinden para istemis. Boyle bir konusu daha vardi. Ben o zaman da sosyopati diye düşündüm. Şu an da ayni seyi düşünüyorum.Hanımlar üye hesabını mi silmiş ben açamıyorum da
Çocuklarımız bizim aynalarimiz aslında evde işlerin yolunda gittiğini düşünmüyorumHayir gizlemiş sadece. Daha once çocuğu birilerinden para istemis. Boyle bir konusu daha vardi. Ben o zaman da sosyopati diye düşündüm. Şu an da ayni seyi düşünüyorum.
Baska ne sorunu vardı ki?
Sizi hatırladım.Subat 2021 de de kızınızın problemleriyle ilgili konu acmistiniz.O zamandan bu zamana hala goturmediniz mi doktora?Size biz yardım edemeyiz ki.İyi bı uzmana ihtiyacınız var.9 yaşında kızım var. Oyuncak dükkanından bir çok oyuncak almış. Şok olduk.
Devamlı olmasada oyuncak alıyoruz. Her gün harçlık veriyoruz.
Lütfen yardım edin. Hem yalan söylüyor hem hırsızlık yapıyor
Ne yapalım biz şimdi bu çocuğa.
Psikoloğa randevu aldım ancak gidene kadar içim içimi yicek. Şu an çom sinirliyim
Lütfen akıl verin
Bu Bi hastalık kliptomani çocuğun tedavisini bir an önce yaptırırsanız endişelenmenize gerek kalmaz sıkıntı sizin almanız almamanız değil9 yaşında kızım var. Oyuncak dükkanından bir çok oyuncak almış. Şok olduk.
Psikoloğa randevu aldım ancak gidene kadar içim içimi yicek. Şu an çom sinirliyim
Lütfen akıl verin
Hayir gizlemiş sadece. Daha once çocuğu birilerinden para istemis. Boyle bir konusu daha vardi. Ben o zaman da sosyopati diye düşündüm. Şu an da ayni seyi düşünüyorum.
O yaşta çocuk hırsızlık yapıyorsa sebebi vardır. Evdeki atmosfere, sizin ona tavırlarınıza, eşinizle aranızdaki olumsuzluklara, varsa kardeşiyle daha çok ilgileniyorsanız buna ve daha birçok şeye tepki olabilir. Kleptoman olabilir. Sinirlenmeyin. Çocuğunuz bunu kötü biri olduğundan yapmıyor. Çocuk psikiyatristinden yardım alın.9 yaşında kızım var. Oyuncak dükkanından bir çok oyuncak almış. Şok olduk.
Lütfen akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?