- 17 Ağustos 2011
- 24.427
- 153.729
- 798
- Konu Sahibi Derya 12468
-
Ay çocuk hasta ne derttesinizMerhaba arkadaşlar
Sizlere birsey anlatacağım
Cumartesi günü çocuğum 1 yas günüydü
Ateşi çıktı duş aldırdım
Mama içti yarısını çıkardı
Bizle kahvaltı yapmadı
Kalan mamayi içerken kucamda bayildi su çarptım arkadaşla ayıldı
Yolda tekrardan bayıldı tekrardan ayıldım
Acilde igne yaptı serum tahlil verdi
Her neyse bogaz enfeksiyonu dendi
24 sat ateşten gözlem altına alındı
Nöroloji bölümüne yonlendirdiler nöroloji bölümündeki doktor bizlik bir durum değil cocuk doktoru bakcak dedi gittik özel deki cocuk doktoruna fitil verdi igne verdi sürüp verdi geldik eve
Baya sıkıntılıdı
Ve bu durumda iken kocamin kardesleri çocuğumu gelip hastanede bakmadi beni aramadi
Kocama dedim benim yeğenim olsaydı bu durumda hem arar hem hastanede gider bakardım dedim sonuçta canımdan kanından
Koca beni aradılar seni aramadilar vs vs hep beni suçlu gösterdi
Onlara laf ettirmem diyor birde
Siz benim yerimde olsanız napardiniz
Çocuğum hastayken kaynımla görümcem aradı aramadı aklıma bile gelmez. Siz ego savasındasınız. Kendinizi saydırmaya çalışıyorsunuz.Merhaba arkadaşlar
Ateşi çıktı duş aldırdım
Bizle kahvaltı yapmadı
Nöroloji bölümüne yonlendirdiler nöroloji bölümündeki doktor bizlik bir durum değil cocuk doktoru bakcak dedi gittik özel deki cocuk doktoruna fitil verdi igne verdi sürüp verdi geldik eve
Baya sıkıntılıdı
Ve bu durumda iken kocamin kardesleri çocuğumu gelip hastanede bakmadi beni aramadi
Kocama dedim benim yeğenim olsaydı bu durumda hem arar hem hastanede gider bakardım dedim sonuçta canımdan kanından
Aklımı fikrimi çocuğuma berirdimMerhaba arkadaşlar
Ateşi çıktı duş aldırdım
Bizle kahvaltı yapmadı
Baya sıkıntılıdı
Cocuk norologuna götürdüm bizlik bi durum deg bu atessiz sara tipi hastalara bakıyorum ben dedi ama kardoloji ve cocuk doktoru baksın dedi cocuk doktoru enfeksiyon birde dışten hepsi bir olmuş dediBen menenjit geçirirken beni hastane kapısına bırakan ve çekip giden amcam olduğu için şaşırmadım konuya.
Çocugun sadece boğaz enfeksiyonu geçirdiğine emin misiniz? Bence daha detayli bir araştirma için çocuk nöroloğuna ihtiyacınız olabilir.
Geçmiş olsun
Ben takılmıyorum kocamin onlara birsey demeyisine sinir oluyorum yani birsey demesi derken benim yanımda değil hep onlardan dolayı bi laf etsem onlari savunuyor hakli yada haksız bi durum olsaAy boşverin. Çocuğunuz hastalanmış önemli olan onun sağlığı. Kim aramış kim aramamış bunlara takılmayın. Çocuğunuza kalıcı şifalar dilerim. Şuan nasıl oldu?
Kocanızın onlara bişey demeyişine sinir oluyorsanız takılıyorsunuz demektir. Burda herkes diyor ki çocuğunuz önemli olan boşverin. Kimseye de birşey demeyin, çocuğunuza odaklanınBen takılmıyorum kocamin onlara birsey demeyisine sinir oluyorum yani birsey demesi derken benim yanımda değil hep onlardan dolayı bi laf etsem onlari savunuyor hakli yada haksız bi durum olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?