Kimseyi linçlenmedim. Sürekli nokta atışı cvplar verdim. Kimseyle dalga geçmedim. Klişe cümlelerle egomu tatmin etmedim. Ama burada hangi konu açılsa konu açanı sürekli ezme, dalga geçme alışkanlığı var. Sıradan sorulmuş bir soruda bile bak sen eski konunda böyle yazmıştın, sen zaten şöyle bir insansın diye etiketleme davranışı var. İnsan hayatı dinamiktir. Biz burada açtığımız konularda yada yaptığımız yorumlarda anlık durumları paylaşıyoruz. Hayatlarımızın detayını yazmıyoruz. Bu konuyu açan bayan çocuğum saat kaçta yatsın diye sormamış ki. Çocuk yatış saatleri ile ilgili bilgileri zaten herkes biliyor. Ama onun hayatı şu anda çocuğun geç yatmasını gerektirecek düzende. Bizim eleştirme hakkmız yok. Aynı şekilde benim kızım da 23.00 dan önce uyumaz. Ben de erken yatan çocuklar ve ebeveynler arasındaki düzeni sordum. Konuya yorum yapan insanlar soruya odaklanmak yerine eski konunda şunu demşitin, sen şöylemiştin diye ezme davranışı gösteriyorlar. Ben bile yaşadığım o zaman dilimini unutmuşum. Bitmiş gitmiş. Düşünsenize hiç tanımadığınız, hayatınızda hiö yeri olmayan bir insan kalkıp dalga geçiyor, resmen gömüyor sizi.Belki farklı hayat tecrübeleri vardır, yardımı olur diye başvurulan bir yer burası. Ama hemcinslerin bile bu kadar acımasız olması düşündürücü hatta ürkütücü