Kızım 28 haftalık 1kg doğdu teyzesi şimdi 8,5 aylık düzeltilmiş 5,5 aylık oturuyor yuvarlanıyor sesler çıkarıyor ek gıda bile yiyor.
Ah o yoğun bakım kapısı kadar zamanın yavaş aktığı neresi var acaba? 83 gün bekledim ben :)
Matilda burda prematüre annelerine hep çok güzel bilgiler veriyor ben yorumlarını hep görüyorum biraz yanlış anladınız yazım dilinden olabilir ama kötü bir şey demedi gerçekten kendinizi üzmenizi o da istemez.
Bebeğiniz henüz doğmadı karnınızda sanıyor kendini o nedenle refleksleri çırpınma gibi yüzme gibi oluyor.
Büyüyecek annesi sen ona çok iyi bakacaksın. Ben ağlardım nasıl tutacağım nasıl yıkayacağım diye. Ama kucağına verdikleri zaman güncelleme alıyorsun bir anda. Jiç
Korkma orası acır burası şöyle olur diye. Çok esnekler. Kusuyor diye de korkma az kusmasında sorun yok fışkırır gibi ağzından burnundan kusarsa takip edersin sürekli olursa doktoruna söylersin. Prematüre annesi olmak zor çünkü gelişimi geriden gelebiliyor bunu takip etmek çevreden bunu duymak hoş olmuyor. Zamanla insanları susturmayı öğreniyor insan. Sütünüz maşallah ona yeter artar bile çünkü midesi minicik belki kayısı kadar. Sağlıkla büyüsün minnoş oğlunuz