- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.448
- 698
- Konu Sahibi bendiyebiri1
-
Benim dediğim kişilerden arkadaş. Çocuğun düzenine uymayıp çocuğu kendi düzenine uyduranlardan. Bu çocuk dursun yeter ki sussun diye eline telefon veren kişiler maalesef. Kimsenin çocuk yetiştirmesine karılmam ama geç vakitlere kadar sahillerde ya da parklarda gezen çocukları gördükçe çok üzülüyorum.Her akşam misafirliğe dondurma yemeye gidilmez ki. Ayın 25 günü saatinde yatan çocuğun 5 günlük geç yatmada düzeni bozulmaz zaten. Bir de çocuk sahibi olmak böyle bir şey, hiç düzeni bozulmasın isteyen, her gece yürüyüşüme ev gezmeme giderim diyen yapamaz.
Heleki bebeklik döneminde uyku saati geçsin cok huysuz oluyorlar. Ee insan rahatsız olduğu ortamda duramaz ki? Cocuk durmazsa zaten rahat edemezsınÇocuğu saat 8-9 da yatanlar, senelerce hiç mi misafirliğe gitmiyor yada dışarı çıkmıyor. Özellikle yaz dönemimde işten gel, yemek ye, saat 8. Bu çocukla ne zaman anne baba vakit geçiriyor. Ya da sahile inip dondurma ısmarlamıyor mu?
Öglene kadar uyuyup gunde 2 ögün mu yapıyor bu cocuk?Kızlar selam. Yıllardır takip ediyorum ama yeni üye oldum.. benim beş yaşında oğlum var şuan yarım gün devlet anaokuluna gidiyor. Annem bakıyordu diğer yarım günde şimdi temmuzda köye taşınacaklar. Ben de çalışıyorum kirada oturduğum evin aynı mahallesinde. Şimdi başka ilçeden ev aldım temmuzda taşınmam lazım. Bugün de şuan oturduğum ilçenin belediye kreş kayıtları başladı başvuru yaptım. Tam gün ama . Şimdi taşınacağım zaman 6 gibi uyanmam lazım iki vesaitle buraya geliniyor. Oğlum hep öğlene doğru uyanır bebekliğinden beri böyle sabah 6 da kaldırıp okula getirip işe gitmem lazım. Ev kredisi ödediğim için mecbur çalışmam lazım şimdi tam gün kreşe giden anneler tecrübelerinizi anlatır mısınız çok üzülüyorum düzeni bozulacak diye çok uykusuz kalır mı
9a bıraksam benimki de bayılıyoralgıları kapanıyor ve sarhoş gibi oluyor. düzenini gözünü seveyim
Çocuk belli bir noktaya kadar uyabilir zaten. Bunlar doğduklarında 3 saatte 1 acıkan canlılar. Yemek saatimizi bekleyecek halleri yok ya. Bir düzen oturmayınca işte okul zamanı sıkıntı çıkıyor.Benim dediğim kişilerden arkadaş. Çocuğun düzenine uymayıp çocuğu kendi düzenine uyduranlardan. Bu çocuk dursun yeter ki sussun diye eline telefon veren kişiler maalesef. Kimsenin çocuk yetiştirmesine karılmam ama geç vakitlere kadar sahillerde ya da parklarda gezen çocukları gördükçe çok üzülüyorum.
Çocuğu kendi düzenine uyduran nasıl uyduruyor acabaBenim dediğim kişilerden arkadaş. Çocuğun düzenine uymayıp çocuğu kendi düzenine uyduranlardan. Bu çocuk dursun yeter ki sussun diye eline telefon veren kişiler maalesef. Kimsenin çocuk yetiştirmesine karılmam ama geç vakitlere kadar sahillerde ya da parklarda gezen çocukları gördükçe çok üzülüyorum.
Surrender Margaret Hale O orionnn bize soruyor dfkldşlfkd
2 yaşından beri kreşe gidiyor sabahları hadi kalk hiç demedim çünkü düzenli ilerledim. ha geçe kaldığımız olmuyor mu oluyor tabi ama o zaman da arabasında uyuya kalıyordu zatenÇocuk belli bir noktaya kadar uyabilir zaten. Bunlar doğduklarında 3 saatte 1 acıkan canlılar. Yemek saatimizi bekleyecek halleri yok ya. Bir düzen oturmayınca işte okul zamanı sıkıntı çıkıyor.
Vallahi ben de anlamiyorum. Gece 12'ye kadar nasil dayaniyorlar. Benimki de dogdugundan beri erken uyur. Onun uyuma saatini iple cekiyorum, bi ayagimi uzatayim kanepeye, bir seyler izleyeyim vs. diye. Evet cok erken kalkiyor, bana da diyorlar uyku saatini ileriye cek diye ama 9'a kadar zor dayaniyoruz. 9 da yaz saatinden dolayi. Kisin 8'de yatiyordu. Simdi 9 bile bana zor geliyorKim ne derse desin çocuk düzeni sever.
Düzen anne icin de şahane bir şey. Akşamları kendine vakit ayırabiliyorsun.
Ah o anneler bir bilseler düzenin rahatlıgını
Hemen cvplayayım benimki pandemı bebesiydı hayır gitmedik.Çocuğu saat 8-9 da yatanlar, senelerce hiç mi misafirliğe gitmiyor yada dışarı çıkmıyor. Özellikle yaz dönemimde işten gel, yemek ye, saat 8. Bu çocukla ne zaman anne baba vakit geçiriyor. Ya da sahile inip dondurma ısmarlamıyor mu?
@tivoli26 daha iyi bilirÇocuğu kendi düzenine uyduran nasıl uyduruyor acababenimki gece 2de de yatsa 7de ayakta, asla değişmez uyanma saati. Bebekken de 5.30 du
Gidiyoruz, erken donuyoruz eve. Geceyarisina kadar oturamam misafirlikte cocuk uykusuzluktan bayilirken.Çocuğu saat 8-9 da yatanlar, senelerce hiç mi misafirliğe gitmiyor yada dışarı çıkmıyor. Özellikle yaz dönemimde işten gel, yemek ye, saat 8. Bu çocukla ne zaman anne baba vakit geçiriyor. Ya da sahile inip dondurma ısmarlamıyor mu?
5.30 da fenaymışÇocuğu kendi düzenine uyduran nasıl uyduruyor acababenimki gece 2de de yatsa 7de ayakta, asla değişmez uyanma saati. Bebekken de 5.30 du
Yazın hava bir türlü kararmıyorVallahi ben de anlamiyorum. Gece 12'ye kadar nasil dayaniyorlar. Benimki de dogdugundan beri erken uyur. Onun uyuma saatini iple cekiyorum, bi ayagimi uzatayim kanepeye, bir seyler izleyeyim vs. diye. Evet cok erken kalkiyor, bana da diyorlar uyku saatini ileriye cek diye ama 9'a kadar zor dayaniyoruz. 9 da yaz saatinden dolayi. Kisin 8'de yatiyordu. Simdi 9 bile bana zor geliyorerken uyuyan cocuk buyuk rahatlik gercekten. Hem cocuk icin hem anne baba icin.
Çocuk uyutmak için “evde” kullanmaya bebek arabası alan birinin buna şaşırması doğal. Bizimkiler Tivoli’ninki gibi kozmozun en zor ve müstesna bebeği olmadığı için düzen kurabildik sanırım. Allah’ın her günü misafire, dondurma yemeye de gitmiyoruz. Gidince de biraz geç uyur, arabada sızar, hatta dışarı çıktığımıza pişman eder, tövbe ettirir vs. Böyle böyle büyüyecekler.Surrender Margaret Hale O orionnn bize soruyor dfkldşlfkd
10 gün mü yaşasın özgürlükahsjsjsjsjsYok yavrum yaramadı. Perdeyi açıyor uyanık dşlfşdflf. neyse 10 gün sonra babasıyla tatile gidiyorlar biraz takılırım tek başıma
Daha da uzatabilirmiş. Çok uzatma özlerim dedim. Neyse ki eşime çocuk konusunda çok güvenirim10 gün mü yaşasın özgürlükahsjsjsjsjs
Bizimkini günübirlik babasıyla köye gönderdiğimde akşam fotoğraflarına şöyle bakarken buluyorum kendimi ——>Daha da uzatabilirmiş. Çok uzatma özlerim dedim. Neyse ki eşime çocuk konusunda çok güvenirim
Aynen, yazi hic sevmiyorum gec karardigi icinYazın hava bir türlü kararmıyor
Kışın 19:30 da başlıyor uyku hazırlıklarına .
Şuan 6,5 yaşında
Seneye okula gidecek. O yüzden kışın uyku saatini mecbur bıraz ileri çekicem 20.30 21.00 olacak yaşından dolayı :)
Annem bile " ne kadar erken yatırıyorsun " diyor. Aslında olması gereken saatler
Uyku yemek kadar önemli gelişim icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?