- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.448
- 698
- Konu Sahibi bendiyebiri1
-
Ay benimki de geçen hafta 6.30 da uyandı. hayır bir de kalkıyor ben uyumu aldım hadi siz de kalkınDoğum sonrası iki sene evde olmama rağmen sabah uykumdan feragat edip erken yatırdım hep. En geç 7’de uyanırdı. Çünkü ya kreş ya da babaanneye gidecekti. Kalkma konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadık o yüzden. Bence burada asıl sıkıntı iki vesait, yol vs.
9a bıraksam benimki de bayılıyorsenin çocukda aynı benimki gibi ama tek fark benimki 9 da bayılıyor.
Bizimki de sabah 6 buçukta anne GÜNEŞ UYANDI, kalk deyip dürtüyor ahsjahjsa. Siyah fon perde annemlerin evinde var. Orada da saati saatine uyanıyor ama seninkinde işe yarar inşallah.Ay benimki de geçen hafta 6.30 da uyandı. hayır bir de kalkıyor ben uyumu aldım hadi siz de kalkınDedim odasına siyah fon perde takayım karanlık olsun, beyefendi kalkıyor uyanınca perdeyi açıyor aydınlık ortalık. Koşa koşa yanıma geliyor anne sabah olmuş hadi kalk
Dediğin gibi uyku düzeni ayarlanır da yol çekilir mi meçhul
küçücük çocuk o saatte yatar mı Allah aşkınaOğlum doğduğundan beri geç uyuyup geç uyanıyor 12 gibi uyuyor
ayyyneeeen öyle... bu çocuk yakında ilk okula başlayacak şimdiden temel düzen oluşturulmalıO çocuğun değil biraz da sizin elinizde olan bir şeydi. Erken uyumaya alıştırmanız lazım. Alışmıyor diye bir şey yok. Gün içinde yorulsun. Birkaç kere erken uyandırın. Gerekirse bir süre siz de akşam erkenden ışıkları kapatıp yatın. Uyku öncesi rutinler yapın. Kitap okuma, pijama giyme, süt içme, banyo vs. gibi. Çocuklar için böylesi daha sağlıklı zaten.
Yok yavrum yaramadı. Perdeyi açıyor uyanık dşlfşdflf. neyse 10 gün sonra babasıyla tatile gidiyorlar biraz takılırım tek başımaBizimki de sabah 6 buçukta anne GÜNEŞ UYANDI, kalk deyip dürtüyor ahsjahjsa. Siyah fon perde annemlerin evinde var. Orada da saati saatine uyanıyor ama seninkinde işe yarar inşallah.
Çocuğu saat 8-9 da yatanlar, senelerce hiç mi misafirliğe gitmiyor yada dışarı çıkmıyor. Özellikle yaz dönemimde işten gel, yemek ye, saat 8. Bu çocukla ne zaman anne baba vakit geçiriyor. Ya da sahile inip dondurma ısmarlamıyor mu?
Kendi adıma cevap vereyim 5.5 yaşında oğlum var. Yaz tatilinde uyku saatin esnetirim ama yine de 10 buçuğu geçtiği çok nadirdir. Hadi olsun da 11. Zaten çoğunda yazın gündüz köyde parkta bahçede daha çok yorulduğu için 9 gibi sızar.Çocuğu saat 8-9 da yatanlar, senelerce hiç mi misafirliğe gitmiyor yada dışarı çıkmıyor. Özellikle yaz dönemimde işten gel, yemek ye, saat 8. Bu çocukla ne zaman anne baba vakit geçiriyor. Ya da sahile inip dondurma ısmarlamıyor mu?
çocuğu okula gidenlerin çoğu hafta içi iş okul duş yemek ödev derken uyku saatine geldiği için zaten gün yetmiyor o dediklerinizi haftasonu yapıyorlar geneldeÇocuğu saat 8-9 da yatanlar, senelerce hiç mi misafirliğe gitmiyor yada dışarı çıkmıyor. Özellikle yaz dönemimde işten gel, yemek ye, saat 8. Bu çocukla ne zaman anne baba vakit geçiriyor. Ya da sahile inip dondurma ısmarlamıyor mu?
Her akşam misafirliğe dondurma yemeye gidilmez ki. Ayın 25 günü saatinde yatan çocuğun 5 günlük geç yatmada düzeni bozulmaz zaten. Bir de çocuk sahibi olmak böyle bir şey, hiç düzeni bozulmasın isteyen, her gece yürüyüşüme ev gezmeme giderim diyen yapamaz.Çocuğu saat 8-9 da yatanlar, senelerce hiç mi misafirliğe gitmiyor yada dışarı çıkmıyor. Özellikle yaz dönemimde işten gel, yemek ye, saat 8. Bu çocukla ne zaman anne baba vakit geçiriyor. Ya da sahile inip dondurma ısmarlamıyor mu?
Pardon ben cevap vermiş bulundumSurrender Margaret Hale O orionnn bize soruyor dfkldşlfkd
koyu renk perde de işe yaramıyor yaBizimki de sabah 6 buçukta anne GÜNEŞ UYANDI, kalk deyip dürtüyor ahsjahjsa. Siyah fon perde annemlerin evinde var. Orada da saati saatine uyanıyor ama seninkinde işe yarar inşallah.
Bir daha olmasınPardon ben cevap vermiş bulundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?