- 12 Temmuz 2006
- 56.157
- 215.882
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bütün paran annenin olmasın, biraz aklını başına toplar mısın ablacım? Senin bir çocuğun var, ona gelecek kurmak zorundasın, bu çocuk 1-2 yıl sonra anaokuluna başlar, senin de onun da ihtiyaçları olur olacak, maaşını annene verirsen ihtiyacın olduğunda sana verecek mi sanıyorsun?Yok abla şuan zaten mantıklı düşününce Kaynanalar ben 2. Buçuk aydır burdayım bı ihtiyacıniz varmı diye sormadılar .oglumami bakicaklat sanki onlarda bitek sevmeye var hepsi bukadar .aklima tüküreyim.boyle bişi yapsaydim oğlum ortada kalırdı.gercekten insan ince düşününce neyin noldunu anlıyor.ben zaten şimdide faturalara yardım ediyorum abla .devletten elektrik desteği var 70 TL kimlik gösteri yorum.o şekil ödeme yapıyorum annemlerin faturasını.mutfak ihtiyacınıda karşılarim sıkıntı değil .yeterki ev içinde huzur olsun
Bütün param annemin olsun
Ben doğum yaptgm hafta kaynnanam şey demişti Allah kimseyi annesiz buyutmesn çünkü herkes çocuğumu yıkadı ama ben yıkarken parmak aralarına kdr yikamstm üşümesin diye nasıl sarmstm. Şu hayatta eğer senin gibi bir hayatım olsaydı çocuğum için yaşamak için daha çok hırslanirdm. Sen çocuğunu bırakıp gittin farzet sen kurtuldun peki ya çocuğun onu kime emanet ediyorsun. Hastanede nice kanser hastaları var anne olan çoğu çocuğu için savaşıyor sizin yaptigniz bana çok abes geliyor kusura bakmayın ......Dayanamıyorum ben artık herkez üstüme geliyor . başta annem .cocuguma gelecek kurmaya çalışıyorum ayaklarımın üstünde durmaya çalışıyorum ama hersekil beni dibe dibe cokturuyor ..ben bişi yapmadım gerçekten .hastaneye gidelim dedim sakinleştirici versinler sana bende iş aricam o sırada dedim .eline geçen herşeyi bana fırlattı.bekarken iki defa intihar ettim bu kadın yüzünden ama başaramadım .bu sefer basaricam sanki hiç olmamışim gibi...
Çok düşündüm bunu yapmayi çocuğuma kıyamadım,şuan yüzümü kendine çeviriyor anne anne diyor.anliyor bisilerin ters gittiğini .ben çok kötüyüm gerçekten .köşeye sıkışmış gibiyim.bi yandan çocuğum nolucak diye endişeleniyorum bı yandan intihar etmek istiyorum kıyamıyorum ona .dibi goruyorum artık .napicami şaşırdım kaldım .kafam çok karisik
Valla ben de ara ara o eşiğe geldim ama beni bu noktaya getiren insanların arasında yapayalnız birakamazdim. Bi gülüşü beni iyilestiriyo. Diğerlerini ara ara yok sayıyorum ara ara sinir krizi geçiriyorum patliyorum hepsi susuyo. Onlar için onlar yüzünden yavrumla sevdiklerimle geçireceğim yıllarıma kıyamam. Çocuğumun başkalarının annelerine bakıp iç geçirmesini kendini eksik hissetmesini istemiyorum. Oğlumu çok isteyerek dünyaya getirdim sonra byolda yoruldum zorlandım bdiye artık yalnızsın diyemem ona. Şu dünyada onun en çok bana ihtiyacı var. Bi anne olarak oğluma vefasızlık yapamamDayanamıyorum ben artık herkez üstüme geliyor . başta annem .cocuguma gelecek kurmaya çalışıyorum ayaklarımın üstünde durmaya çalışıyorum ama hersekil beni dibe dibe cokturuyor ..ben bişi yapmadım gerçekten .hastaneye gidelim dedim sakinleştirici versinler sana bende iş aricam o sırada dedim .eline geçen herşeyi bana fırlattı.bekarken iki defa intihar ettim bu kadın yüzünden ama başaramadım .bu sefer basaricam sanki hiç olmamışim gibi...
Çok düşündüm bunu yapmayi çocuğuma kıyamadım,şuan yüzümü kendine çeviriyor anne anne diyor.anliyor bisilerin ters gittiğini .ben çok kötüyüm gerçekten .köşeye sıkışmış gibiyim.bi yandan çocuğum nolucak diye endişeleniyorum bı yandan intihar etmek istiyorum kıyamıyorum ona .dibi goruyorum artık .napicami şaşırdım kaldım .kafam çok karisik
Babam mektup bırakmamıştı. Arkasında borçta yoktu. Sorular hiç bi zaman bitmicek. 5 sene geçti üstünden. Yani düşünüyorum neden bulunmak istemedi o noktaya onu ne getirdi içinde ne yaşıyodu. Ama hiç bir zaman öğrenemicez. Bi kaza geçirmiş olsa yada hastalıktan ölmüş olsa daha kolay olurdu.O sorular bigün biter mi acaba benim kuzenimde 1 sene olacak intihar etti, 27 yaşında bekar memurdu hayat doluydu çocukluğum gençliğim hep birlikte geçti kardeşim yerindeydi yaşadığımız o yıkım hiçbişeye benzemiyo 1 yıldır yerdemi gökdemiyiz belli değil teyzem yaşamıyo sayılır Allah hepimize sabır versin neden diye sorup duruyoruz herkes birbirine nasıl derdi vardı biz çözüm bulamadık diye herkes kendini suçluyo mektup varmış ama savcılık el koymuş
ANNEYSEN İNTİHAR EDEMEZSİN kusura bakma buna hakkın yok o çocuk yetimmi kalacak buna nasıl gönlün el veriyor kendini toparlamaya çalışDayanamıyorum ben artık herkez üstüme geliyor . başta annem .cocuguma gelecek kurmaya çalışıyorum ayaklarımın üstünde durmaya çalışıyorum ama hersekil beni dibe dibe cokturuyor ..ben bişi yapmadım gerçekten .hastaneye gidelim dedim sakinleştirici versinler sana bende iş aricam o sırada dedim .eline geçen herşeyi bana fırlattı.bekarken iki defa intihar ettim bu kadın yüzünden ama başaramadım .bu sefer basaricam sanki hiç olmamışim gibi...
Ah canım ah annen insan degil sıgdırmuyor eve barıs git diye ugradıyor ama o bunun bedelini oder emin ol oder kıyamam yaDayanamıyorum ben artık herkez üstüme geliyor . başta annem .cocuguma gelecek kurmaya çalışıyorum ayaklarımın üstünde durmaya çalışıyorum ama hersekil beni dibe dibe cokturuyor ..ben bişi yapmadım gerçekten .hastaneye gidelim dedim sakinleştirici versinler sana bende iş aricam o sırada dedim .eline geçen herşeyi bana fırlattı.bekarken iki defa intihar ettim bu kadın yüzünden ama başaramadım .bu sefer basaricam sanki hiç olmamışim gibi...
Hocbır yere gitme nasıl abin ust katta yengenle oturuyor gül gibi o evde senin se hakkın var kız cocuksun diye sana ayrım yapıyorlar sen buna izin verme asla o evden cıkma yılma her karşısında senin hakkın var zaten abinin lafına bakıp seni okumamıa kurtulmak İcin evlenmişsin hayatını mafetmıs afedersin ama essek gibi bakacak sanaOna kıyamıyorum zaten.daha çok küçük .kafayi siyiricam ben artık .devlete nekadar siginicam 3 ay kalabilirim ya sonra napicam
O şehirde bi kreş yok mu ?Dayanamıyorum ben artık herkez üstüme geliyor . başta annem .cocuguma gelecek kurmaya çalışıyorum ayaklarımın üstünde durmaya çalışıyorum ama hersekil beni dibe dibe cokturuyor ..ben bişi yapmadım gerçekten .hastaneye gidelim dedim sakinleştirici versinler sana bende iş aricam o sırada dedim .eline geçen herşeyi bana fırlattı.bekarken iki defa intihar ettim bu kadın yüzünden ama başaramadım .bu sefer basaricam sanki hiç olmamışim gibi...
Bu yazıyı aynen aklına kazı.Bütün paran annenin olmasın, biraz aklını başına toplar mısın ablacım? Senin bir çocuğun var, ona gelecek kurmak zorundasın, bu çocuk 1-2 yıl sonra anaokuluna başlar, senin de onun da ihtiyaçları olur olacak, maaşını annene verirsen ihtiyacın olduğunda sana verecek mi sanıyorsun?
Maaşı annen alınca huzurun olacak mı? Hayır, biraz dişli ol, dişini göster kimse seni o evden atamaz, o evde yaşıyorsun diye laf söyleyemez, çalış, paranı biriktirir, evladınla yalnız yaşayabileceğiniz bir noktaya gelince kendine bir hayat kurarsınız, özür dilerim kaba kaçacak ama azıcık kendine gel diye yazıyorum, sen senelerdir kafana vurulup lokmanın alınmasına alışmışsın, 2 bağırana hemen pısıp alın her şey sizin olsun diyorsun, bunu annen yapmış susmuşsun, eşin yapmış susmuşsun, kayınvaliden yapmış susmuşsun, artık susma, evladın için susma, evladının rızkını annene dahi yedirme zira sen varsan, sen düşünürsen evladın iyi yaşar, sen yoksan ve sen düşünmezsen bir Allah'ın kulu da evladını düşünmez, bunu aklına böyle yerleştir rica ediyorum.
Sen bi üç ay da olsa git. Sonra okullara temizlik şirketlerine her yere başvurunu yap. Çocuğunu kreşe verirsin . Hem onun için de iyi olur. Bi, de verdik erkenden mecburen çalıştığımız için. 1 art1 e tutsanız bile yeter size.Ona kıyamıyorum zaten.daha çok küçük .kafayi siyiricam ben artık .devlete nekadar siginicam 3 ay kalabilirim ya sonra napicam
Eşinizden ayrısınz sanırım çok yazık ama çocuğunuzaOna kıyamıyorum zaten.daha çok küçük .kafayi siyiricam ben artık .devlete nekadar siginicam 3 ay kalabilirim ya sonra napicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?