Çoçugu kaynanama teslim edicem sonra da kendimi öldürücem

Bütün paran annenin olmasın, biraz aklını başına toplar mısın ablacım? Senin bir çocuğun var, ona gelecek kurmak zorundasın, bu çocuk 1-2 yıl sonra anaokuluna başlar, senin de onun da ihtiyaçları olur olacak, maaşını annene verirsen ihtiyacın olduğunda sana verecek mi sanıyorsun?

Maaşı annen alınca huzurun olacak mı? Hayır, biraz dişli ol, dişini göster kimse seni o evden atamaz, o evde yaşıyorsun diye laf söyleyemez, çalış, paranı biriktirir, evladınla yalnız yaşayabileceğiniz bir noktaya gelince kendine bir hayat kurarsınız, özür dilerim kaba kaçacak ama azıcık kendine gel diye yazıyorum, sen senelerdir kafana vurulup lokmanın alınmasına alışmışsın, 2 bağırana hemen pısıp alın her şey sizin olsun diyorsun, bunu annen yapmış susmuşsun, eşin yapmış susmuşsun, kayınvaliden yapmış susmuşsun, artık susma, evladın için susma, evladının rızkını annene dahi yedirme zira sen varsan, sen düşünürsen evladın iyi yaşar, sen yoksan ve sen düşünmezsen bir Allah'ın kulu da evladını düşünmez, bunu aklına böyle yerleştir rica ediyorum.

Ben doğum yaptgm hafta kaynnanam şey demişti Allah kimseyi annesiz buyutmesn çünkü herkes çocuğumu yıkadı ama ben yıkarken parmak aralarına kdr yikamstm üşümesin diye nasıl sarmstm. Şu hayatta eğer senin gibi bir hayatım olsaydı çocuğum için yaşamak için daha çok hırslanirdm. Sen çocuğunu bırakıp gittin farzet sen kurtuldun peki ya çocuğun onu kime emanet ediyorsun. Hastanede nice kanser hastaları var anne olan çoğu çocuğu için savaşıyor sizin yaptigniz bana çok abes geliyor kusura bakmayın ......

Valla ben de ara ara o eşiğe geldim ama beni bu noktaya getiren insanların arasında yapayalnız birakamazdim. Bi gülüşü beni iyilestiriyo. Diğerlerini ara ara yok sayıyorum ara ara sinir krizi geçiriyorum patliyorum hepsi susuyo. Onlar için onlar yüzünden yavrumla sevdiklerimle geçireceğim yıllarıma kıyamam. Çocuğumun başkalarının annelerine bakıp iç geçirmesini kendini eksik hissetmesini istemiyorum. Oğlumu çok isteyerek dünyaya getirdim sonra byolda yoruldum zorlandım bdiye artık yalnızsın diyemem ona. Şu dünyada onun en çok bana ihtiyacı var. Bi anne olarak oğluma vefasızlık yapamam

İkinci bebeğime doğuma girdiğimde doğumda aksilikler oldu. 1 saat sezaryen doğumda kaldım doktorum açıklamalar yaptı ama kusmaya başladım gözlerim karardı gidiyorum dedim içimden o an hep ya çıkamazsam buradan kızlarım ne yapar dedim. Ki annem var eşimin ailesi var eşim mükemmel bakar zaten ama ya onları göremezsem ya onlara sarılamazsam hep düşündüm. Bana bir annenin acizlik ile düşünmeden kendine zarar vermesi mantıksız gelir o evlada kimse siz gibi bakamaz ya hiç düşündünüz mü siz olmazsanız ne yapar lütfen toparlanın işe girin çalışın sarılın ona Allah sizide tüm anneleri de evlatlarından ayırmasın

Babam mektup bırakmamıştı. Arkasında borçta yoktu. Sorular hiç bi zaman bitmicek. 5 sene geçti üstünden. Yani düşünüyorum neden bulunmak istemedi o noktaya onu ne getirdi içinde ne yaşıyodu. Ama hiç bir zaman öğrenemicez. Bi kaza geçirmiş olsa yada hastalıktan ölmüş olsa daha kolay olurdu.
Sizinde başınız sağolsun. Allah sabır versin.

ANNEYSEN İNTİHAR EDEMEZSİN kusura bakma buna hakkın yok o çocuk yetimmi kalacak buna nasıl gönlün el veriyor kendini toparlamaya çalış

Ah canım ah annen insan degil sıgdırmuyor eve barıs git diye ugradıyor ama o bunun bedelini oder emin ol oder kıyamam ya

Ona kıyamıyorum zaten.daha çok küçük .kafayi siyiricam ben artık .devlete nekadar siginicam 3 ay kalabilirim ya sonra napicam
Hocbır yere gitme nasıl abin ust katta yengenle oturuyor gül gibi o evde senin se hakkın var kız cocuksun diye sana ayrım yapıyorlar sen buna izin verme asla o evden cıkma yılma her karşısında senin hakkın var zaten abinin lafına bakıp seni okumamıa kurtulmak İcin evlenmişsin hayatını mafetmıs afedersin ama essek gibi bakacak sana

Psikologa,psikiyatriste gitmek ayıp birşey değil. Nasıl ki biz grip veya başka bir hastalığımız olduğunda doktora gidiyorsak bunun için de gidebilmeliyiz

Benim annem intihar etmedi. Ama hastalandı, doktora gitmedi ölüp gideyim diyordu ve 6 ay içinde vefat etti. Ben 28 yaşındayım ve affetmedim. El elinde büyüdük sürünerek bu güne geldik. Size şunu diyorum yapmayın çözüm değil çünkü.

Bulunduğunuz yerde temizlik şirketleri vardır mutlaka onlara başvurun , garanti iş . Günlük 80-100 lira veriyolar .Sigortanız yatıyor .
Hiçbir eğitim istemiyor .
Paranızın tamamını annenize vermeyin rica ediyorum saf saf konuşmayın sağlıklı dusunemiyorsunuz , yaşınız küçük ok anladım ama size yol göstermeye çalışıyoruz .
Annene verirsen nasıl para biriktirip kurtulacaksin , senin için her kuruş önemli.
Stratejik davran.
Temizlik yaptığın evlerde ki kadınlarla iyi iletişim kur , günün birinde tek başına gitsen gunlugune 200-250 alırsın .
Annene sus payı ufak bir miktar verip geri kalan her kuruşu bankaya at .
Kocan nafaka verecek illa ki onu da bankaya at .
Dediğim gibi ilerlersen 1 sene içinde evine çıkabilirsin .
Arsa marsa demişsin hayal dünyasında olan sensin ..
Senin kısa süreli çözümlere ihtiyacin var .

O şehirde bi kreş yok mu ?
Gidin , çaycı , temizlikçi , kapıcı olurum , yeter ki çocuğum yanımda dursun deyin.
Çocuk içeride olsun , siz de orada çalışın.
Orta büyüklükte bi şehirdeyim ama en az 400 kreş vardır burda.

Öncelikle hemen harekete geç bir iş bul... iş hayatına aliştikca ve kendini bir iste sabitleyince kaç kurtul o mekandan. boşver... Hayat çok güzel... Anneannem de anneme babama cok çektirdi. Neden cekip gitmediler de hepimizin psikolojisini bozdular hala anlam verebilmiş değilim. Tek bulabildigim cevap tembel olmaları evet oradan bagı koparamayacak kadar tembel olmaları. Çekmeyin kardeşim iş bul ve git rahatla oh mis...

Bu yazıyı aynen aklına kazı.
Susana kimse 'bu senin hakkın al' demiyor.
Karsındaki ister annen ister kocan ister arkadaşın olsun seni kim dibe çekiyorsa karşılıgını ver.

Senin annen kötüde sen cok mu iyi bir annesin ki (normalde asla kimsenin anneliğini sorgulamam) intihar edip yavruyu tek bırakıyorsun. Kendine gel annenle görüşmeyi azalt iyi gelecekk seylerke ugras zor değil milletin ne derdi varda yine mutlu olacak bir şeyler buluyorlar.

Yazik günah çocuğuna canim zaten babasından hayır yok kaynanandan anneannesinden Hayir mi görecek sanki Allah aşkına bu düşünceleri at kafandan lütfen her gecenin bir sabahı vardır hepimiz biseyler icin yaşamak zorundayız bence senin bu hayatta tutunacak bir dalın var o da cocugun..

Ona kıyamıyorum zaten.daha çok küçük .kafayi siyiricam ben artık .devlete nekadar siginicam 3 ay kalabilirim ya sonra napicam
Sen bi üç ay da olsa git. Sonra okullara temizlik şirketlerine her yere başvurunu yap. Çocuğunu kreşe verirsin . Hem onun için de iyi olur. Bi, de verdik erkenden mecburen çalıştığımız için. 1 art1 e tutsanız bile yeter size.

Bu kadar zayıf olmayın ya , sorunlu hayatlar çocuk yapmasa keşke, annen sana sen çocuğuna zarar veriyorsun, ne farkın var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…