• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çoçugu kaynanama teslim edicem sonra da kendimi öldürücem

vallahi şu kk da beni dert sahibi yapan tek üye sizsiniz. Allah aşkına İsa aşkına buda aşkına inandığınız herşey aşkına o evden çıkın gidin. Yola çıkın bir kaymakamlık emniyet ne olursa gidin yardım isteyin. Dayanamıyorum sokakta kaldım deyin hayırseverlere ulaşır kaymakam size yardım bulur. O kadın sizi siz de o yavruyu bitirdiniz. Kaderim bu deyip boyun büktünüz asla dik duruşunuz olmadı. Gerçekten çok üzüldüm kalbinizi de kırmak istemiyorum susuyorum. Dediğimi yapın artık birşey yapın ya yapın
.bu kavda esnasında valizimi topladım tam cikiyodum kapının önüne geçti busefer bu evden cikarsan abime söylerim seni tüfekle öldürsun dedi.o oldurmezse ben öldurucem diye bağırdım .bı benden bı ondan kız kardeşim beni odaya soktu

eski konularını biliyorum. bekarken annem yüzünden intihar ettim demişsin şaşırmadım, senin yerinde kim olsa intihar ederdi.

herkes kınayabilir sorun yok, ben senin yerinde olsam o kadını evire çevire döverdim hırsımı alırdım sonra da cinnet geçirdim ayağına yatardım. yeter be! düşman düşmana yapmaz bu ana bozuntusunun yaptığını. aile evinde senin de hakkın varken kovmaktan beter ediyor abinle bi de onun şeref yoksunu karısıyla bir olup. ya da sal kendini gerçekten cinnet geçir karpuz. bundan sonra onlar düşünsün sen değil.

Buyugumdur muhtemelen. İs icabi da sokakta kalan kadin ve cocuklarin hayatlarini izliyorum diyebilirim. Sizin kadar kotu durumda,hatta sizden daha da kotu durumda cok ornek gordum. Hayal dunyasi dediginiz icin anlatiyorum. Biraz birikimle bir goz odaya gecilmez,sonra duvarlari mi yiyeceksiniz? Sizin kalici bir ise ihtiyaciniz var. O surecte de cocugunuza baksin diye annenizi hos tutmaya ihtiyaciniz var. Cunku ona mecbursunuz. Ya annenize ya da kvnize eyvallah etmek zorundasiniz bu surecte. Eger kaynananiz iyi bir insansa ,en azindan anneniz gibi degilse verin cocugu. Onun da cani. Gozu gibi bakar buyuturse verin,siz de bir ise girin. İskura basvurun. Kaymakamliga gidin sizi yonlendirirler. Hatta siginma evine de basvurun, onlar da is buluyor sizin gibi kadinlara. Hayal dunyasiymis? Siz evde oturup annenizle kavga etmeye devam ettiginiz surece hic yol alamazsiniz soyleyeyim onu da. Buna gore sekillendirin hayatinizi. Yapanlar nasil yapiyorsa siz de yapin,sadece sizin cocugunuz yok herkesin var. Ama bir cozum buluyorlar.
Kaynana m beni sevmez ama çocuğuma düşkündür.onada ise gidip bırakmayı düşündüm .ama oda çalışıyor.yoksa bakardı biliyorum .keşke calismasaydi annemdense kaynanama daha çok güveniyorum o çocuğuma iyi bakar ama oda calisiyor

Haklısın canım. Ne bilim bazen gerçekten beni dibe sokuyor.benim tek derdim çocuğum . annemin çoğu şeyini görmezden geliyorum en son biyerde patliyorum .nevar yani hadi psikolga gidelim sakinleştirici versin sana dediysem.bana senin ....kalkmasaydi sen evlenmeseydin diyor.agza alınmicak laflar ediyor.gururum inciniyor

İncinmeyecek. Yok sayacaksin. Bak ciddi söylüyorum bunun başka yolu yok. Duymayacaksin. Hem kendi huzurun için, hem yavrun için. Önce sen iyi olacaksın ki bebeğin de iyi olsun. Senin annen anne değil. Madem sorunları var, deli diyeceksin geçeceksin. Bırak gitmesin doktora, kendi kendine kafayı yesin. Kendiliğinden timarhanelik olur inşallah. Sen yok sayacaksin. Kendi çalıp kendi oynasın, seni provoke edemediğini farkettiginde zaten dozunu azalticak. Şimdi çok iyi biliyosun ki seni bezdirmek için yapıyo. Kocanla evlenmeseydin sanki doktorlar mühendisler sırada bekliyodu. Kendisinin zamanında neresi kalkmış da evlenmiş üstüne 3 çocuk yapmış

Çocuğun için yaşa bırak görme duyma iş bulursun toparlanırsın inan her şey düzelir

eski konularını biliyorum. bekarken annem yüzünden intihar ettim demişsin şaşırmadım, senin yerinde kim olsa intihar ederdi.

herkes kınayabilir sorun yok, ben senin yerinde olsam o kadını evire çevire döverdim hırsımı alırdım sonra da cinnet geçirdim ayağına yatardım. yeter be! düşman düşmana yapmaz bu ana bozuntusunun yaptığını. aile evinde senin de hakkın varken kovmaktan beter ediyor abinle bi de onun şeref yoksunu karısıyla bir olup. ya da sal kendini gerçekten cinnet geçir karpuz. bundan sonra onlar düşünsün sen değil.
Ben ona el kaldiramam yapamam bunu . annem sonucta . Elim kalkmazki ona

Annemin bana 17-18 yaşında yaşattıklarını anlatsam roman olur. Şiddet, hakaret daha neler neler. 10 yıl olacak çıkardım hayatımdan. O yaşlarda 9-10 yaşındaki kardeşimle kalakalmıştık. Herşey geçti gitti. Başlayınca rabbim bi şekilde kolaylaştırır. Evladına sakın böyle bi kötülük yapma, annene rağmen çok güzel bi anne ol.

İncinmeyecek. Yok sayacaksin. Bak ciddi söylüyorum bunun başka yolu yok. Duymayacaksin. Hem kendi huzurun için, hem yavrun için. Önce sen iyi olacaksın ki bebeğin de iyi olsun. Senin annen anne değil. Madem sorunları var, deli diyeceksin geçeceksin. Bırak gitmesin doktora, kendi kendine kafayı yesin. Kendiliğinden timarhanelik olur inşallah. Sen yok sayacaksin. Kendi çalıp kendi oynasın, seni provoke edemediğini farkettiginde zaten dozunu azalticak. Şimdi çok iyi biliyosun ki seni bezdirmek için yapıyo. Kocanla evlenmeseydin sanki doktorlar mühendisler sırada bekliyodu. Kendisinin zamanında neresi kalkmış da evlenmiş üstüne 3 çocuk yapmış
6 çocuk 3 değil birini kaybettik 14 yaşına bı abim daha vardı o çok iyidi beni çocukken kimseye ezdirmezsi .o yaşasaydı bunlar olmazdi

Annemin bana 17-18 yaşında yaşattıklarını anlatsam roman olur. Şiddet, hakaret daha neler neler. 10 yıl olacak çıkardım hayatımdan. O yaşlarda 9-10 yaşındaki kardeşimle kalakalmıştık. Herşey geçti gitti. Başlayınca rabbim bi şekilde kolaylaştırır. Evladına sakın böyle bi kötülük yapma, annene rağmen çok güzel bi anne ol.
Ben yemin ettim daha bekarken .ben yaşadığım için çocuğuma çok iyi bir anne olucam dedim .bu kadınla başbaşa kaldimdan beri bende kafayı siyirdim

Asicam asicam asicam.ben oğlumu annesiz birakmicam .öfkem büyük ondan böyle düşündüm benim oğlum annesiz büyümucek ben ona sahip cikicam
Aynen öyle. Anneniz nasıl sizin arkanızda durmuyorsa siz de aksine kendi evladınıza o kadar çok sahip çıkacaksınız. Sizinle gurur duyan bir evladınız olacak inanıyorum. Tanımıyorum ama yazdıklarınızdan gördüğüm kadarıyla aslında çok güçlü bir kadınsınız. Biraz kendinize güvenmeye ihtiyacınız var sadece.

Bu arada yaşadığınız yerdeki baronun kadın hakları komisyonuna başvurup kadın sığınma evleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Böyle bir müvekkilim gelmişti bana, eşinden şiddet gördüğü için kadın sığınma evine yerleşmişti. Önce eşinden boşadık, o arada kendisine de iş bulundu. Şimdi evladıyla birlikte kendisine yeni bir hayat kurdu, eve de çıktı çok da mutlu. Hayatta her şeyin çözümü vardır. Unutma bunu.

Lutfen kusuruma bakma. Senin canin bu kadar sikkinken ben sana film tavsiyesi yapacagim ama belki senin icin umut olur diye dusunuyorum. Pursuit of Happiness filmin adi. Will Smith oynuyor. Allah yardimcin olsun. Ne zaman aklından kötü şeyler geçse yavrunun ellerine bak. Minicikler. O elleri senin gibi tutacak bir kişi bile olmaz bu dünyada. Bu günlerde geçecek.

Bence intihar yerine çözüm arayın. Çocuğu yuvaya geri alacağınızı söyleyerek verin. Sonra da kendiniz sığınma evine geçin. Bu süreçte çalışıp para biriktirin. 3 5 10 neyse toplayın. Hem kira, hem eşya, kreş parasını toparlamanız gerek. Çıkartırlarsa aparta geçin. 1 kuru ekmekle karnınızı doyurun gerekirse. Bir tık sonrası ev tutma. Sahibinden ilanlarından ev bulun. Maksat emlakçıya para vermeyin. Çalışma süreniz 3 4 ay olursa kredi de çekebilirsiniz. 2. el eşya dizin. Çocuğu geri alın. Kreşe verin direkt. Hayatınıza devam edin. Sizin için bir öneri.
Hayir asla çocuğumu yuvaya vermem asla..ne ben çocuğumdan nede çocuğum benden ayrı kalmayız .ben iş bakmaya gidicem calisicam öyle yada böyle düzenimi oturturucam Allah'ın izniyle

Allahaskina hiçbir şey intihara neden olamaz. Hayatın için birseyler yap iskur git kadın sığınma evine git oturarak ağlamak ise yaramaz. Kalk kendine gel.

Bir iki kez sığınma evine git diyen oldu sana burada ama çok ters cevap verdin. Annenin evinde intiharın eşiğine gelmişsin. Sığınma evinden daha iyi olduğunu sanmıyorum.

Aynen öyle. Anneniz nasıl sizin arkanızda durmuyorsa siz de aksine kendi evladınıza o kadar çok sahip çıkacaksınız. Sizinle gurur duyan bir evladınız olacak inanıyorum. Tanımıyorum ama yazdıklarınızdan gördüğüm kadarıyla aslında çok güçlü bir kadınsınız. Biraz kendinize güvenmeye ihtiyacınız var sadece.

Bu arada yaşadığınız yerdeki baronun kadın hakları komisyonuna başvurup kadın sığınma evleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Böyle bir müvekkilim gelmişti bana, eşinden şiddet gördüğü için kadın sığınma evine yerleşmişti. Önce eşinden boşadık, o arada kendisine de iş bulundu. Şimdi evladıyla birlikte kendisine yeni bir hayat kurdu, eve de çıktı çok da mutlu. Hayatta her şeyin çözümü vardır. Unutma bunu.

Ne yazagimi bilmiyorum gerçekten kafam baya karışık bütün yazılanı iki üç defa okuyorum öyle anlıyorum. Okuyorum ama ne okudu muda bilmiyorum açıkçası.anladigim birşey var biz biz oğlumla herşeyi asicaz

Hayir asla çocuğumu yuvaya vermem asla..ne ben çocuğumdan nede çocuğum benden ayrı kalmayız .ben iş bakmaya gidicem calisicam öyle yada böyle düzenimi oturturucam Allah'ın izniyle

İntihar edince de ayrılmış olacaktınız. Şimdi çocuğunuza bakmayanlar siz ölünce de bakmayacaktı. İş bulmanız için de birinin çocuğunuza bakması gerekiyor. Siz bir bulaşık yıkarken 1 saat bakmayanlar tüm gün, tüm ay bakacak mı? Sizden para istemeyecek mi? Nasıl para biriktirip çıkacaksınız evden? Bence yine tutarsızsınız ve pişman olacaksınız yapamayacaksınız.

Bir iki kez sığınma evine git diyen oldu sana burada ama çok ters cevap verdin. Annenin evinde intiharın eşiğine gelmişsin. Sığınma evinden daha iyi olduğunu sanmıyorum.
Dediğim gibi sığınma evi de geçici bı süreç 3 ayy 3 .sonra napicam .ben valizimi topladım kavga esnasında gidiyodum kapinin önüne geçti busefer annem eğer gidersen abime söylerim seni tüfekle öldürsün dedi.bende o oldurmezse ben öldurucem dedim.kardrdim beni odaya falan söktü yine kaldım yerimde

Back