Buyugumdur muhtemelen. İs icabi da sokakta kalan kadin ve cocuklarin hayatlarini izliyorum diyebilirim. Sizin kadar kotu durumda,hatta sizden daha da kotu durumda cok ornek gordum. Hayal dunyasi dediginiz icin anlatiyorum. Biraz birikimle bir goz odaya gecilmez,sonra duvarlari mi yiyeceksiniz? Sizin kalici bir ise ihtiyaciniz var. O surecte de cocugunuza baksin diye annenizi hos tutmaya ihtiyaciniz var. Cunku ona mecbursunuz. Ya annenize ya da kvnize eyvallah etmek zorundasiniz bu surecte. Eger kaynananiz iyi bir insansa ,en azindan anneniz gibi degilse verin cocugu. Onun da cani. Gozu gibi bakar buyuturse verin,siz de bir ise girin. İskura basvurun. Kaymakamliga gidin sizi yonlendirirler. Hatta siginma evine de basvurun, onlar da is buluyor sizin gibi kadinlara. Hayal dunyasiymis? Siz evde oturup annenizle kavga etmeye devam ettiginiz surece hic yol alamazsiniz soyleyeyim onu da. Buna gore sekillendirin hayatinizi. Yapanlar nasil yapiyorsa siz de yapin,sadece sizin cocugunuz yok herkesin var. Ama bir cozum buluyorlar.