Çocuğu ile yalnız yaşayan bekar anneler...

Kıyamam sana cidden kızlar daha hassas oluyor. Çok teşekkürler

Çok şükür geride kaldı kötü günler

Siz zaten biliyorsunuzdur ama anne babası ayrılmış bir çocuk olarak tekrar Söyleyeyim size asla Baba'yı kötülemeyin asla .
Biz eski eşimle hiç anlaşamıyoruz ama boşanınca sıfır sıkıntı. Kendisinden hiç haz etmesemde onun için çocuğumu asla yıpratmam.

Bence
Avantajları
Çocuğun yaşı küçükse onu bırakırken gözünüz arkada kalmaz
Yeni bir ev demek masraf demek kira demek kredi demek aidat demek fatura yeni pazar masrafi demek

Dezavantaji
Çocuğun eğitiminde tek siz soz sahibi olmazsınız
Ufak sorunlar buyuyebilir
Sizin dışarı çıkmanız aksam eve gec gelmeniz tatile gitmeniz sorun olavilir

Bunların hepsini çok iyi düşünmeliyim çok teşekkürler

Oglum 12 yasinda. Ben de bosandim. Isim geregi ailemden farkli bir sehirde oglumla yasiyorum. Yeni bir yerde yeni bir hayata baslarken cok korkmustum ama hic de bekledigim gibi olmadi. Cok rahatim. Oglumla istedigimi yapiyorum. Ozgurum. Kimseye hesap verme gibi bir durumum yok. Canim ne isterse onu yapiyorum. Mesela o gun disarda yenek yemek istersek yemek yapmiyorum. Canim istemiyorsa ille de temizlik yapacagim diye bir kosulum yok. Kendime ait bir duzenim var. Oglum da rahat. Yuvamizda mutlu. Anne mutlu olunca cocuk da mutlu oluyor. Bazen yalnizlik hissetsem de eski gunler aklima gelince boyle daha iyiyim diyorum. Bence denemelisiniz. Yapamazsaniz ailenizle tekrar yasarsiniz. Cocuk da bir yuvasi oldugunu bilir, bir duzeni olur. Hem boyle olunca cocukla anne daha kaliteli vakit geciriyor.

Süper bu enerji bana çok iyi geldi.

Rahmetli babam yurt dışında çalışıyor du yılda bir kez bir aylığına falan gelirdi.Anneannemlerle aynı mahallede oturuyorduk ben 12 yaşıma kadar orada kaldım ,kendi evimde annem kardeşlerim olmasına rağmen kendimi mutsuz kimsesiz hissederdim.Anneannemin evi kalabalık tı.Onların varlığı içime huzur veriyordu.Gündüzleri annemleri görürdüm biraz, hemen anneannem e kaçardım geri.Orada ramazanlar bayramlar hep çok güzel di.Şimdide öyleyim kalabalık aileyi çok seviyorum.Her çocuk farklı dır tabi ,hakkınızda hayırlısı olsun canım.

Çok çok çok teşekkürler canım. Bizimki de kalabalıkta mutlu. Ama yalnız kalmadık hiç

Oyle guzel anlatmissiniz ki kocami bosayip ayri eve çıkasim geldi :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…