- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Sana yuk olmam cumlesi de gecirdiydi.Ben de cevap olarak "ben kazaniyorum kendimi gecindiriyorum.Sen de kendini gecindiriyorsun dedim.Kimseden maddi bir beklentim yok ama benim geçindireceğim bir erkekle evlenmek istemem (evlendikten sonra işi bozulur sıkıntı olur o ayrı)
Tabi canım açık olmakta yarar var.Sana yuk olmam cumlesi de gecirdiydi.Ben de cevap olarak "be kazaniyorum kendimi gecindiriyorum.Sen de kendini gecindiriyorsun dedim.Ama bir dahaki gorusmelerde ne demek istedin diue soracagim
cocugu var o annesiyle yasiyor istedigi zaman bize geliyorEsinin cocugu var mi varsa yaninda mi milena.
tabi kiMilana bunu sağlamak birazda anne ve babaya bağlı değil mi?
Herkes bir tarafa çekerse olmaz gibi.
Canım başın sağolsun. Tamam canım çok teşekkür ederimMerhaba bir gün bu konuya cevap yazacağım hiç aklıma gelmezdi . Canım eşimle evlendiğimizde altı sene beraber yaşadık son iki ay neden kiradayiz hadi annnenlerin evine inelim birleştirelim dedim zaten altı ay duruyorlar. Ev bir kat altımızda altı ay kimseler ve çok iyiler. Yaptık iki ay sonra eşim malesef vefat etti . Kendi annem gel odan hazır başımın üstünde yeriniz var dedi babam ve kardeşlerimle beraber. Kayinvalidem yaşayalım bizde dedi. Ben kayinvalidemin evinin üzerinde ev boşalmıştı çıktım oraya üç ay oluyor. On gündür de geceleri yatmaya başladık. Başta br bırakıyorsun tabi benim durum farklı ondan . Hatta alıştık kalabalığa cikmiyorduk baktım öyle olmayacak başladım kalmaya . Daha iyi oluyor diyebilirim ayrı bir düzen ayrı bir ev
Arkadaşlarım geliyor akrabalarım geliyor yani tavsiye ederim çocukla beraber daha da güzel birde eşim olsaydıneyse Tamam yani demem o ki hiç düşünme cik
Boşanmış anne baba çocuğuyum.21yil oldu.12 yaşındaydım.annwm normal düzeyde memur idi..bir tek mal istemeden ayrıldı o evden.zamanla eşya da aldı.maddi anlamda sıkıntı yaşadı ama bana yansitmadi.diyecegim o ki; maddi durum varsa,anneanne dede destek ise (manevi) çıkın derim.Merhaba arkadaşlar.
Ben boşanmış bir çocuğu olan bir anneyim. Şu ana kadar ailem ile aynı evde yaşadım. Hiç bir sıkıntım yok. Çok seviyorum onları .
Fakat artık ayrılıp kendi evimi kurmak istiyorum ama sizce çocuğuma yetebilir miyim? Avantajları dezavantajları nelerdir?
Maddi anlamda çok şükür bir sıkıntım yok. Kiraya çıkabilirim, kredi ile evde alabilirim. ( çalışıyorum).
Bana böyle yaşayan yada şahit olan anneler örnekler verirseniz çok sevinirim.
Dipnot: şimdiye kadar sizlerden öneri aldığım her konuda bana çok güzel ve çok farklı fikirler verdiniz çok teşekkürler
Muhteşem fikir olur.Şöle yapsanız ev almak istiyorsanız önce evi alıp maaşınızla evin ihtiyaçlarını karşılaşsanız yavaş yavaş sıkışmadan.. 1 sene sonra fln taşınsanız ??
Tabi tabi canım dünyanın bin türlü hali var. Uzak olmak istemem zaten bende kesinlikleBizde annem babam ayrıldığında annemle birlikte yaşamıştık . Kendinize çocuğunuzla basbasa guzel bir Düzen kurmuş olursunuz . Bence hersey çok daha guzel olur . Belki biraz sıkılırsınız ilk başta ama daha yakın olursunuz çocuğunuzla . Arada da annane dedeye gezmeye gidersiniz . Hem yakın oturursunuz zaten .
Muhteşem fikir olur.
Çok geçmiş olsun canım. Biz kızım doğduğundan beri birlikteyiz ve bizimkiler sürekli bizi düşünerek hareket ediyorlar. Bende istiyorm ki biraz kendilerini düşünsünler. Sabah istedikleri saatte kalksınlar. Akşam istedikleri saatte yatsınlar.ben de boşandım ve 1 yaşındaki kızımla annemlere çok yakın ama ayrı bir evde yaşıyorum ve kızıma tek bakıyorum.işim çoğunlukla evden, işte olduğum günlerde de babası gelip kızıma bakıyor. kendi düzenim olmasından çok memnunum ama bu yaz ailemle evleri birleştirmeyi düşünüyorum. sebepleri kısaca şöyle: ayrı ev kirasına, merkezi ısıtmaya, aidata, suya, elektriğe, temizlikçiye harcayacağım paradan tasarruf etmek ve o paraları kızım için biriktirmek/birlikte keyifle harcamak, bir nevi yaşam standardımızı yükseltmek, ikinci olarak yemek yapma, çamaşır yıkama asma, ütü takibi, evin alışverişi için migrosa gitmek gibi angaryaları anneme yıkmaküçüncüsü kızım henüz çok bebek olduğu için dil gelişimi, sosyalleme vs. açılardan kalabalıkta daha mutlu olacağını düşünmem. sonuncu ve üzücü olan sebep: babamın kemoterapi görüyor olması... kızımın ona iyileşmesinde moral yönden büyük etkisinin olacağına inanmam/allah korusun ama iyileşmeyecekse de son yıllarını birlikte geçirmek istemem...
Çok teşekkürler canım. İnşallah.Boşanmış anne baba çocuğuyum.21yil oldu.12 yaşındaydım.annwm normal düzeyde memur idi..bir tek mal istemeden ayrıldı o evden.zamanla eşya da aldı.maddi anlamda sıkıntı yaşadı ama bana yansitmadi.diyecegim o ki; maddi durum varsa,anneanne dede destek ise (manevi) çıkın derim.
Biz kimseden destek görmedik.iki dayım maneviyatı harici.canim annem neler çekti ama çok şükür dedi hep...duygulandım((
Kadın isterse herşeyin üstesinden gelir.hele ki maddi imkan varsa...yolunuz açık olsun
Bir şehir kadar uzağım canım o anılardan. Ama çok tatlısın cidden. Evet evet yakınlık hem benim hem ailem için en güzeli.Ailenize yakın olmanız avantajınıza olacaktır yalnız eğer mümkünse eski oturduğunuz evden uzakta olmasında fayda var..Eski anılarınızın gözünüzde canlanıp canınızı acıtmasını engellemek açısından.
Babasıyla Görüşüyor mu bu arada kızınız ??Tabi tabi canım dünyanın bin türlü hali var. Uzak olmak istemem zaten bende kesinlikle
Çok teşekkürler canım. İnşallah.
Kızımın bir odası olsun istiyorum mesela. Çok şükür cidden çok çalışıyorum. Bazen abarttığım söyleniyor. Ama çok şükür buda maddi anlamda bir rahatlık sağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?