- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Babası ile görüşüyor. O konuda fikri ayrıyken daha iyisiniz :)Kendiniz yetecegini dusunuyorsaniz neden olmasin. Ben annemle yanliz yasadim senelerce. Tabiki babayi aradi gozumuz ama annemle eglenceli vakit gecirdik. Diledigimiz herseyi yapabildik.
Birde cocugun ne dusundugu önemli. Dede ile anneanneden kopmak istemeyebilir.
Motivasyonlar derken açıklar mısın cherrycim.Valla cocuk acisindan bakacak olursak, evde 4 kisiden sonra 2 kisi sIkIcI gelebilir ama daha huzurlu da gelebilir. Annenle baban da simdi torunlarina alismislardir, zor ayrilirlarBilemedim yani panpa...ayri evdeki motivasyonlarin nelerdir?
Bence ayri olmak daha iyi. Gene istegi kadar gorsun dedesigili.Babası ile görüşüyor. O konuda fikri ayrıyken daha iyisiniz :)
Çok istediğinden emin değilim oda benim gibi arada.
Tabi birde şu açıdan düşünüyorum annemle babam hiç yalnız kalamayacaklar.Bence ayri olmak daha iyi. Gene istegi kadar gorsun dedesigili.
Yarin buyuyunce arkadaslariyla eve gelmek ister,rahat hareket etmek iste. Bugunun yarinida var sonucta :)
Tamam canım çok ihtiyacım var.6 sene oglumla beraber yasadim
hayatimin en muhtesem donemiydi
benim icin oglum icin paha bicilemez gunlerdi
uzun uzun yazamiyorum milayla ilgileniyorum
sonra gelir anlatirim
Benim annem babam ayri.annem kardesim ben ayni evde buyuduk.anneannemlere gittigimizde cok eglenirdim.eve gelmek istemezdim.ama tabii surekli yasasaydik bu kadar guzel gecer miydi oradaki gunlerim bilemiyorum.fakat annem ayri evde cok daha huzurluydu onu biliyorum.annenize yakin bir yerde ev tutarsaniz guzel olabilirMerhaba arkadaşlar.
Ben boşanmış bir çocuğu olan bir anneyim. Şu ana kadar ailem ile aynı evde yaşadım. Hiç bir sıkıntım yok. Çok seviyorum onları .
Fakat artık ayrılıp kendi evimi kurmak istiyorum ama sizce çocuğuma yetebilir miyim? Avantajları dezavantajları nelerdir?
Maddi anlamda çok şükür bir sıkıntım yok. Kiraya çıkabilirim, kredi ile evde alabilirim. ( çalışıyorum).
Bana böyle yaşayan yada şahit olan anneler örnekler verirseniz çok sevinirim.
Dipnot: şimdiye kadar sizlerden öneri aldığım her konuda bana çok güzel ve çok farklı fikirler verdiniz çok teşekkürler
Evet canım bende çok uzak olmayalım diyorum. Bizimkiler tamamen bana bırakmış durumda. Ama ayrı olmak istiyorumBenim annem babam ayri.annem kardesim ben ayni evde buyuduk.anneannemlere gittigimizde cok eglenirdim.eve gelmek istemezdim.ama tabii surekli yasasaydik bu kadar guzel gecer miydi oradaki gunlerim bilemiyorum.fakat annem ayri evde cok daha huzurluydu onu biliyorum.annenize yakin bir yerde ev tutarsaniz guzel olabilir
Ailemin çocuğuma arası çok çok iyi. Maşallah. İşte canım öyle hissedince hemen yakınımızda olsun anneanne ve dede diyorum.Ev üstüne ev olmaz. Ailenizle kalmamayı istemenizi anlıyorum ama şu var çocuklar yalnız kalmasın. Benim için tek düşündürücü olan şey çocuğunuz. Sizin ailenizin çocuğunuzla olan ilişkisi nasıl. Eğer çok iyiyse bir süre ertelemenizi öneririm çünkü 6-8 yaşında çocuklar psikolojik alanda kritik bir dönemden geçiyor. Nasıl ki okula gitmemek için ağlayanlar varsa öyle. Eğer çocuğunuz iyiyse ailenizle duygusal boşluk yaşar. Ama aileniz çok ilgili değilse burada çok üyede var mesela torununa kızıp bağıran mesela öyleyse hiç durmadan gidin. Ahhh be hayat ne zorsun gerçekten. Ne hayallerimiz vardı çocukken. Şimdi zorluklar içindeyiz. Rabbim yardımcınız olsun. Madden olmasakta manen birlikteyiz
İşte o harika bir his kısmını bende yaşamak istiyorum. :)Çocuğum yok ama ben de boşandıktan sonra ben de 6 ay kadar baba evinde kaldıktan sonra ayrı ev tuttuk, bizimkiler sürekli gelip gidiyor ben de sık giderim ama teorik olarak yalnız yaşıyorum diyebilirim :) benim en zorlandığım konu yemek ki iştahlı biri sayılmam, evi çekip çevirme alışverişe gitme fatura yatırma ıvır zıvırlarıyla tek başına ilgilenmek de zaman zaman yoruyor insanı, onun dışında zorlandığım bir konu yok. Sizi belki de çocuk sorumluluğunu tek başına üstlenmek extra yorabilir yemeği ilgilenmesi her ayrıntıyı düşünmesi (şu ara ruhum yorgun sanırım hep yorulmaktan söz ediyorum). Onun dışında bir zorluğu yok insanın kendi düzeninin olması harika bişey.
9Kızın kaç yaşında
simdi uyudu milos :)Tamam canım çok ihtiyacım var.
Motivasyonlar derken açıklar mısın cherrycim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?