- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Yok yok Allah korusun boşamayın. Hem sağlıkla gelsin inşallah.Ben evliyim fakat bekar anne gibi cocuk buyutuyorum diyebilirim.
Mesela 2017 de 6 ay iki cocugumla yalnizdim, esim sinirdisi goreve gonderildi.
Yanimizda olsa bile ayin en az 15 gunu olmuyor,gectigimiz pazardan beri yok mesela, onumuzdeki pazartesi gelicek eve..
Herneyse, bu kadar yalniz kalinca ailem diyor gel yanimiza bi sureligine yukun hafifler, o 6 aylik surecte bile gitmedim acikcasi.
Sipalarla evin icinde bi basimiza guzel vakit geciriyoruz, hatta esim gelince of nerden ciktin dedigimiz bile oluyor
Tv surekli kapali, acik olsada goruntusunu kapatiyorum radyo misali dinliyoruz ama esim yada ailem gelince ilk isleri tv acip karsisina tum gun kurulmak.
Ev daginik diye hic panik olmuyorum, dagnik olsada oturup saatlerce oyun oynuyorum cocuklarla ama ailem yada esim olunca yemekti bulasikti mutfaktan cikamiyorum tum gun.
Oglen uykusuna 3 umuz beraber yatiyoruz, hasta olduklarinda ikisinide koynuma aliyorum sarmas dolas uyuyoruz.
Evden home office calisiyorum, esim evde olmadiginda ne yemek dusunuyorum ne camasir.. bos oldukca yapiyorum herseyi yavas yavas.
Cocuklarla yalniz bi evde olmak bazen zor olsa da bnce cok zevkli.
Acaba adami bosayip bende mi toptan tek baksam cocuklara
sizin gibi güçlü ve eğlenceli bir annesi olduğu için oğlunuz çok şanslı.4 yaşındaki oğlumla 8 aydır yalnız yaşıyorum sabah yedide onu servise verip ben işe gidiyorum akşam yedide onu alıp eve geliyorum mesela bu akşam balık yemek istedi balık almaya gittiğimizde ise anne burada yiyelim mi dedi Eve yeni geldik her işi birlikte yapıyoruz akşam eve gelince yemeğimiz hazırlıyoruz Yemekten sonra bulaşıkları mızı yıkıyoruz sonra da ya film izliyoruz ya da resim yapıyoruz oyunlar oynuyoruz kitap okuyoruz bol bol her akşam yarım saat yüksek volüm ses ve dans gerçekten hayatımın en keyifli günleri çok zor ama bir o kadar da güzel sohbet ediyoruz birlikte Ben çayımı içerken o sıcak çikolatası içiyor hava iyisi sahile gidiyoruz yaz akşamları geç saate kadar dolaşıyoruz eğleniyoruz mutluyuz Eskiden sıkıntı yarattığı pek çok konuda şu an çok daha uyumlu çok sıkılırsak zaten dayımı ara gelsin diyor anneanne ve dede ile Bağları çok güçlü ise alışana kadar belki sıkıntı yaratabilir ama ikinizin daha keyifli bir yaşam olacağını düşünüyorum
Çok mutlu oluyorum sizin gibi kızları görünce. İçim açılıyor vallahi. Önümüzdeki 1 ayı evi bulmaya ayıracağım inşallah.annemle babam ayrıldığında anneaaneme gitmemiz söz konusu olmadı hiç. annem, ben, kardeşim beraber yaşadık. annem zaten anneannemle yapamaz biraz fazla karıştığı için:) ama istediğimiz zaman birbirimize gelip gidiyoruz tabii ki. iyi ki ayrı evimiz ayrı düzenimiz var. odamı, evimi çok seviyorum hatta odam dünyanın en huzurlu yeri benim için. kardeşim ve ben annemle çok yakınız. biz üç kişiyiz, derdim hep hala da diyorum. babamı da çok seviyorum ama babamla o kadar yakın değiliz. ay bir bağlayamadım:) demem o ki en iyisi ayrı ev.
inşallah umduğunuz, içine girince “yuvam” diyebileceğiniz bir ev bulur ve çocuğunuzla çok mutlu olursunuz.Çok mutlu oluyorum sizin gibi kızları görünce. İçim açılıyor vallahi. Önümüzdeki 1 ayı evi bulmaya ayıracağım inşallah.
İnsan artık yük olmak istemiyor değil mi? Tamam annemiz babamız ama onlarda rahatlasın istiyor.Herkesi okurken gözlerim doldu.ne güzel yazmışsınız.bende aynı durumdayım boşanma asamasindayim 3 yaşında kızım var.kirada oturuyorum.Cok süper bir annem ve babam var gözümüzün içine bakıyorlar uzulmeyelim diye. 5 aydır beraber kalıyoruz onlarla ama olmuyor arkadaşlar. Herkesin kendi düzeni.
Annem gezmeyi sever , geç yatmayı sever vb..bizimle bunları yapamıyor. Ben tek başına kizimla daha güzel ilgileniyorum. Onları çok seviyorum onlarda bizi seviyor ama ev ev üstüne olmuyor. Annemde olsa herkesin düzeni ayrı. Evlerimizde yakın yürüyerek 10 dak. Şimdi kış yeniden evi isitmaya calismasinlar diye kış çıkana kadar bekleyeceğim. Ama sonra kizimla tek başına yaşayacağım inşallah.
bu konu hiç kapanmasin okudukça güç geldi bana :))
İnşallah çok teşekkürlerinşallah umduğunuz, içine girince “yuvam” diyebileceğiniz bir ev bulur ve çocuğunuzla çok mutlu olursunuz.
Maşallah . İşte anne olmak böyle bir şey.Annem üstelik bir değil üç çocuğu vardı
Teşekkür ediyorum ona iyi bir baba veremediğim için üzgünüm sadece... umarım ileride de şu an olduğu kadar mutlu bir çocuk olur.sizin gibi güçlü ve eğlenceli bir annesi olduğu için oğlunuz çok şanslı.
Hakkınızda hayırlı olsun eskiler boşuna denemişler ev ev üstüne olmaz diye :)Herkesi okurken gözlerim doldu.ne güzel yazmışsınız.bende aynı durumdayım boşanma asamasindayim 3 yaşında kızım var.kirada oturuyorum.Cok süper bir annem ve babam var gözümüzün içine bakıyorlar uzulmeyelim diye. 5 aydır beraber kalıyoruz onlarla ama olmuyor arkadaşlar. Herkesin kendi düzeni.
Annem gezmeyi sever , geç yatmayı sever vb..bizimle bunları yapamıyor. Ben tek başına kizimla daha güzel ilgileniyorum. Onları çok seviyorum onlarda bizi seviyor ama ev ev üstüne olmuyor. Annemde olsa herkesin düzeni ayrı. Evlerimizde yakın yürüyerek 10 dak. Şimdi kış yeniden evi isitmaya calismasinlar diye kış çıkana kadar bekleyeceğim. Ama sonra kizimla tek başına yaşayacağım inşallah.
bu konu hiç kapanmasin okudukça güç geldi bana :))
bence krediyle ev al. tüm borcun bittiğinde annenlerin yanından ayrılırsın. kendi evinde çocuğunla yaşar kira veya kredi borcu düşünmezsinMerhaba arkadaşlar.
Ben boşanmış bir çocuğu olan bir anneyim. Şu ana kadar ailem ile aynı evde yaşadım. Hiç bir sıkıntım yok. Çok seviyorum onları .
Fakat artık ayrılıp kendi evimi kurmak istiyorum ama sizce çocuğuma yetebilir miyim? Avantajları dezavantajları nelerdir?
Maddi anlamda çok şükür bir sıkıntım yok. Kiraya çıkabilirim, kredi ile evde alabilirim. ( çalışıyorum).
Bana böyle yaşayan yada şahit olan anneler örnekler verirseniz çok sevinirim.
Dipnot: şimdiye kadar sizlerden öneri aldığım her konuda bana çok güzel ve çok farklı fikirler verdiniz çok teşekkürler
Merhaba arkadaşlar.
Ben boşanmış bir çocuğu olan bir anneyim. Şu ana kadar ailem ile aynı evde yaşadım. Hiç bir sıkıntım yok. Çok seviyorum onları .
Fakat artık ayrılıp kendi evimi kurmak istiyorum ama sizce çocuğuma yetebilir miyim? Avantajları dezavantajları nelerdir?
Maddi anlamda çok şükür bir sıkıntım yok. Kiraya çıkabilirim, kredi ile evde alabilirim. ( çalışıyorum).
Bana böyle yaşayan yada şahit olan anneler örnekler verirseniz çok sevinirim.
Dipnot: şimdiye kadar sizlerden öneri aldığım her konuda bana çok güzel ve çok farklı fikirler verdiniz çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?