- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
Maddi anlamda hiç sıkıntım yok. Çok şükür.Bekar anneyim. Ayrı evim var. Çok şükür ki durumum müsait. Yoksa kendi annemle aynı evde yapamazdım.
Bazen gelip kalıyor 2-3 hafta. O zaman bile hem bana hem çocuklara karışıyor.
Haftada sadece 1 gün Nutella yemelerine izin varken annem geldiğinde hemen her gün yiyorlar. Anneeee bu ne dediğimde “e krep yapmıştım, krep nutellasız olmaz” cevabı alıyorum.
İyi de ertesi gün de yumurtalı ekmek nutellasız olmuyor. Sonraki gün başka şey...
Bir de en ufak sesi yükselse ben çok bozuluyorum.
Gelince sayesinde tüm dizileri öğreniyor küçük kızım. O yokken tv kapalı zaten.
Anne-çocuk kendi düzeniniz, kendi kurallarınız, kendi eşyalarınız, kendi programlarınız.
Alışveriş işi de kolay. İnternetten siparişle kapıma geliyor her şey. Faturalar otomatik bankacılık. Tamir işi için bir ustam var, her şeyi hallediyor, etmese de tanıdığı tavsiye ediyor, yeter ki paran olsun.
Çocuğunuz için de kendi evi, odası, düzeni çok daha iyi olur bence. Sizin de kendi arkadaşınız, komşunuz olur. Yarın öbür gün erkek arkadaşınız olur, evinize kahve içmeye davet etmek istersiniz. Kız arkadaşınızı yatıya davet etmek istersiniz.
Maddi imkanınız müsaitse ayrı ev kesinlikle.
Evet işte kurallar konusunda ben koyuyorum ama 2 gün sonra değişebiliyor. Annem ve babamda rahat etsin istiyorum. Bu şekilde 2 çocuklu gibiler. Anneme ne kadar ben yemek hazırlayacağım desemde sürekli sorumluluk alıyor ve yoruluyor.