Çocuğunuz kaç yaşında acaba,bi de boy kilo kaç,kız mı erkek mi?çok sordum değil mi?Biz de 3 yaşı doldurunca gideceğiz doktora..her gün bunu düşünüyorum ben de.[/QUOTE]Mrb anneler bizimde yakin zamanda kontrolumuz var.ilk olarak bilekten kemik yasi filmi istedi ileri cikti.bu i bisi dgl tabikide.bide 3yas dolunca gelin cekelim dedi.ona gore az da olsa verices buyume hormonu gibi ama keisn bisi de dyemem dedi..rabbim yar ve yardimcimiz olsun hepimizin...gelisen surec ici n ben de yazicam buraya..
3yasi doldurduk.1hafta gecti ..boyu 88 kilo 12kilo.kilodan ziyade boy ilgilendiriyor endokrincileri.cok sukurki yine caresiz hastalik dgl .halimize sukur olsun.kafaya takip morel bozmak inanin hicbi ise yaramadi gibi hersey darmaga dagan edyor.o yzuden ben daha iyim bus urece kendimi alistirdim.hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin[/QUOTE]Çocuğunuz kaç yaşında acaba,bi de boy kilo kaç,kız mı erkek mi?çok sordum değil mi?Biz de 3 yaşı doldurunca gideceğiz doktora..her gün bunu düşünüyorum ben de.
3yasi doldurduk.1hafta gecti ..boyu 88 kilo 12kilo.kilodan ziyade boy ilgilendiriyor endokrincileri.cok sukurki yine caresiz hastalik dgl .halimize sukur olsun.kafaya takip morel bozmak inanin hicbi ise yaramadi gibi hersey darmaga dagan edyor.o yzuden ben daha iyim bus urece kendimi alistirdim.hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin
bizim doktorumuz 2.5 yaşındaydı hemen başlamak istedi ilaca.biz beklemeyi istedik.kemik yaşı da bir yaş geri çıkmıştı.geçmiş olsun bizim de bilek yaşı kendi yaşından küçük çıkıyordu az bize de üç yaş olmadan başlatmadılar ilaç
Merhaba arkadaslar. Biz dün itibariyle hormon igneleeine başladık. Ama aksam bir faciaydı. Once iğneyi istemedi baya ağladı. Sonra mecbur yaptık ama bize küstü. Biz ayda bir de adet olmaması icin iğne olduğumuzdan çok hassasız. Bugün nasıl yaparım bilemiyorum. Konuştum anlattım ama ikna edemedim. Çok üzgünüm. Tabi ki onun adına. Çünkü sorguluyor. Sınıfta kimse igne olmuyor ben neden oluyorum diyor. Sizinkiler ne kadar zamanda alıştılar iğneye. Sizler nasıl bir yol izlediniz. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hangi hastane de bakıyorlar.Ben de kızım için istiyorum.14yasinda.biraz sorun da yapıyor.Kime gitmeli?
Çok teşekkür ederim. Ben de hemen alısmasını umuyorum ama sıkıntılı bi dönem .allah hepimizin yardımcısı olsun.allah yardımcınız olsun canım kısa sürede alışacaktır inşallah benimki yaşı küçük o yüzden çabuk kabullendi ama kendini kasmazsa acımıyo diyor ağlamıyo çok şükür en kısa zamanda alışır
allah yardımcınız olsun canım kısa sürede alışacaktır inşallah benimki yaşı küçük o yüzden çabuk kabullendi ama kendini kasmazsa acımıyo diyor ağlamıyo çok şükür en kısa zamanda alışır
Teşekkürlerimle.denemek istiyorum.gerçi bizde kalıtsal da olabilir benim boyunda kısa.Aslında hiç sorun yapmadım ama yinede ailemin bu konuda beni küçükken doktora goturmus olma sini isterdim.o yüzden kızıma görürsem mi diye düşünüyorum.çocuk endokrine ama varsa şüheniz bence acele edin
Büyüme hormonunu kalçadan yapabiliyor muyuz .
Teşekkürlerimle.denemek istiyorum.gerçi bizde kalıtsal da olabilir benim boyunda kısa.Aslında hiç sorun yapmadım ama yinede ailemin bu konuda beni küçükken doktora goturmus olma sini isterdim.o yüzden kızıma görürsem mi diye düşünüyorum.
Tüh neden daha önce denemedim ki?Yaş itibariyle kemik uçları kapanmış olabilir yinede önce bir çocuk dr.una gitmelisin. Devlette Endokrin bölümünden randevu alamazsın direkt olarak.
Tamam canım teşekkür ederim. Bir yerde kalça da yazıyordu o yüzden tereddüt ettim.Hayır canım göbek kol ve bacak yalnızca