Çocuğu Büyüme Hormonu Kullanan Var mı ?

Merhaba. Benim oğlumda gelişim geriliği yok fakat son 4 senedir eskiye göre çok az uzuyor. Endokronolog 165 olacağını söyledi. Aslında babası ve benim boy ortalamama göre çok daha uzun olmalı. Uyumadığı. Kilo aldığı ve başka bilinmeyen nedenlerle ortalama altında kalacak gbi duruyor. Size sormak istediğim, gelişim geriliği olmayan çocuğa hormon iğnesi yapılabilir diyor bazı doktorlar ama bazıları da zararlı diyor. Konuda bilgisi olan var mı?

merhaba çocuğunuz kaç yaşında ve anne baba boyu nasıl?

Merhaba ldopa testi güvenilir mi yan etkisi oluyor mu yasayan var mı yaptırmak istiyor doktor benım oğluma bne korktum yarın da randevumuz vsr çam sakura hastanesinde

Merhaba! Nasıl bir test ne yapılıyor tam olarak
Merhaba oğlum 4yas 10aylık. ilk kan testi yapıldı L dopa (madopar tablet) vererek 5kere yarım saat arayla kan alındı damar yolundan. İlaçtan 1bucuk saat sonra kustu ama zaten beklenen yan etkileri bunlar. Ertesi gün sonuca cagırdı doktor gittik ve pik değeri düşük cıktı . Hekim 2. Kan testini istedi bu sefer glukagon vererek test yapacaklar 24 ekimde olacak testimiz bekliyoruz suan. Ayrıca kontrastlı hipofiz mr istedi henuz yaptırmadık .doktorumuz zümrüt hanım.
Sizin durum nedir

merhaba boyu kılosu ne kadardı acaba benım cocuguma da takıp verdı surup vs hıc bır sey etkı etmıyor benım boyum 166 eşim 175 asırı kucuk kalıyor

Merhaba tedavi devam ediyormusunuz ne durumdasiniz

Merhaba bir sorum olacaktı SGA çocuklar için cebimizden yaptırmak içşn ücreti ne kadar acaba bilen var mı? %3 ünde altında bizim herhangi bir sağlık sigortanız yok ya da zeki SGK lı değiliz bu durum nasip olsun izleniyor bileniniz var mı

SONUCLARI CIKTIMI ACABA B bulutluseyda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…