Çocuğu Büyüme Hormonu Kullanan Var mı ?

canım bende çok araştırdım bize iki test yapıldı ama uyarı testi değil biri ıgf 1 biri ıgfbp3 ikisine de normla dendi ben kendi isteğim için başladım oğlumun psikolojisi için.doktoruma da güvendim bana işe yarayacağını söyledi ki yarıyorda uzamaya başladı.bence ihmal etmeyin sonra çok pişman olursunuz.alışma sürecimiz bizimde oldu ama alıştık baya.siz kendiniz desteği verin çocuğunuza.hem eksiklik varsa bu zaten tedavi edilmesi gereken birşey.ve şükür ki tedavisi de var.bize raporda çıkmıyor ve maddi olarak baya pahalı bir ilaç ama hiç düşünmeden iyice araştırarak başladım ben çocuğumdan önemli hiçbirşey yok diye.bence elinizden geleni yapın.birde değerleriniz kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz?
Igf1 27 ,igfbp3 2.92

canım merhaba konunu okudum bizde oğluma kullanıyoruz büyüme hormonu yeni başladık sayılır yaşıtlarından kısaydı oğlum okula da başladı bu yıl herkes bana küçük diyor dedi.bizde endokrinde 1 yıl gözetim altındaydık sana sorum şu olacak iğneyi bizde 9 buçuk gibi yapıyoruz ilk başlarda erken kalktığı için iğneden sonra yatıyordu ama bu aralar yatmıyor yani 11 i buluyor uyuması doktor kontrolümüze de var daha sence bu iğneden sonra uyumanın çok etkisi varmıdır uyumasını sağlamalımıyım

geçmiş olsun bence çok da kasıntı yapmamak gerek ara ara geç uyuyo ama benim hemşire uyumasada karanlık odada yatakta kalsın demişti

geçmiş olsun bence çok da kasıntı yapmamak gerek ara ara geç uyuyo ama benim hemşire uyumasada karanlık odada yatakta kalsın demişti
iğneden hemen sonra uyutamam canım bazen uyur bazen uyuyamaz çocuğuda iyice zorlama istemiyorum uyumadığı zamanlarda da karanlık odada yatmasını sağlarım tavsiyen için çok sağol.

Büyüme hormonu uyurken salgılanıyor ve iğneden sonra uyuması çok önemli, bunu bize söyleyen Çapa Endokrin bölümü başkanı Prof.Dr.Hülya Günöz'dü canım size hemşirenin böyle söylemesine çok şaşırdım.

Büyüme hormonu uyurken salgılanıyor ve iğneden sonra uyuması çok önemli, bunu bize söyleyen Çapa Endokrin bölümü başkanı Prof.Dr.Hülya Günöz'dü canım size hemşirenin böyle söylemesine çok şaşırdım.
akşam dedim canım oğluma ve 10 buçuk gibi uyudu yatırdım ışığı kapattım film izlemeden uyuyamıyor benimkisi ışık kapalıydı bilgisayardan film açtı yattı uyumuş bu şekilde olur herhalde dimi

akşam dedim canım oğluma ve 10 buçuk gibi uyudu yatırdım ışığı kapattım film izlemeden uyuyamıyor benimkisi ışık kapalıydı bilgisayardan film açtı yattı uyumuş bu şekilde olur herhalde dimi

Tabii ki ne kadar erken uykuya dalarsa o kadar iyi canım. Benim Kızım 14 yaşında lise 1 e başladı sınav haftası bile en geç 10 da yatıyor sabah erken kalkıp çalışıyor sınava. 5. senemiz olacak tatile gittiğimizde bile onun saatlerine göre ayarladık her şeyimizi.. Uyku bu tedavide en önemli şey..

Tabii ki ne kadar erken uykuya dalarsa o kadar iyi canım. Benim Kızım 14 yaşında lise 1 e başladı sınav haftası bile en geç 10 da yatıyor sabah erken kalkıp çalışıyor sınava. 5. senemiz olacak tatile gittiğimizde bile onun saatlerine göre ayarladık her şeyimizi.. Uyku bu tedavide en önemli şey..
anladım canım çok sağol çok yardımcı oldun

anladım canım çok sağol çok yardımcı oldun

Rica ederim ederim canım siz bir de iğneyi raporsuz alıyorsunuz yaş olarak henüz zamanınız var fakat maddi olarak zor bir süreç o nedenle tedavinin süresi ve etkisi sizin için biraz daha önemli diye düşünüyorum.

Rica ederim ederim canım siz bir de iğneyi raporsuz alıyorsunuz yaş olarak henüz zamanınız var fakat maddi olarak zor bir süreç o nedenle tedavinin süresi ve etkisi sizin için biraz daha önemli diye düşünüyorum.
aynen öyle canım maddi yönden biraz zorluyor inşallah bir an önce etkisini görürüz çabalarımız boşa gitmez

yok canım ben demiştim ki ya hemen uykuya geçemezse o da karanlık odada yatsın fazla hareket etmesin emişti sonuçta bazen hemen uyuyo bazen de bir saaate yakın uykuya geçemediği oluyo yatakta

yok canım ben demiştim ki ya hemen uykuya geçemezse o da karanlık odada yatsın fazla hareket etmesin emişti sonuçta bazen hemen uyuyo bazen de bir saaate yakın uykuya geçemediği oluyo yatakta

Yaşı küçükse daha zor tabii haklısınız

ilk yıl kaç cm uzadı cocuklarınız ve daha sonraki yıllar ne kadar uzama sağlandı

İlk yıldan bu yana yılda 8-10cm arası değişti ama bu çocuğun yaşıyla da alakalı bir şey, standart değil yani.. Benim kızım şu an ergenlik döneminde ve adet olana dek, bu sene daha fazla uzamasını öngörüyor dr.

yılda
İlk yıldan bu yana yılda 8-10cm arası değişti ama bu çocuğun yaşıyla da alakalı bir şey, standart değil yani.. Benim kızım şu an ergenlik döneminde ve adet olana dek, bu sene daha fazla uzamasını öngörüyor dr.
8 10 ise çok iyi bence normal çocuk 6 cm uzuyo yıldı inş benimki de o kadar uzar 4 yaşına girmesine 3 ay var

Mrb anneler bizimde yakin zamanda kontrolumuz var.ilk olarak bilekten kemik yasi filmi istedi ileri cikti.bu i bisi dgl tabikide.bide 3yas dolunca gelin cekelim dedi.ona gore az da olsa verices buyume hormonu gibi ama keisn bisi de dyemem dedi..rabbim yar ve yardimcimiz olsun hepimizin...gelisen surec ici n ben de yazicam buraya..

Mrb anneler bizimde yakin zamanda kontrolumuz var.ilk olarak bilekten kemik yasi filmi istedi ileri cikti.bu i bisi dgl tabikide.bide 3yas dolunca gelin cekelim dedi.ona gore az da olsa verices buyume hormonu gibi ama keisn bisi de dyemem dedi..rabbim yar ve yardimcimiz olsun hepimizin...gelisen surec ici n ben de yazicam buraya..

Geçmiş olsun sağlıklı haberlerinizi bekliyoruz :)

X