Çocuğu Büyüme Hormonu Kullanan Var mı ?

İzole büyüme hormonu eksikliği var ozaman diğer değerleri iyi gibi
dr umuz sebebi belli olmayan gruba giriyor demişti izole grup oluyor sanırım tüm tetkikleri yapıldı hiç birinde sorun çıkmadı umarım ilaçtan bir zarar görmeyiz. her gittiğinde tahlilleri yapılıyor şuan iyi gibi bakalım

evet il 15 dk ilaçsız sonraki 15 dk ilaçlı emar çekildi ultrason bakıldı yumurtalıklarına karnına ayrıca göz fundusu yapıldı
Bendeki teşhis santral hipogonadizm hipofiz bezimde parsiyel emty sella var bazı hormonların salgilamayisi buna bağlandı dün kızımın kontrolü vardı sana benzemiyor dedi ama yinede büyüme hormonu az

Bendeki teşhis santral hipogonadizm hipofiz bezimde parsiyel emty sella var bazı hormonların salgilamayisi buna bağlandı dün kızımın kontrolü vardı sana benzemiyor dedi ama yinede büyüme hormonu az
Şimdi genetik merkezlerinde grow hormon testi yapılıyor genetikmi diye ama doktorum önermiyor

Merhaba. Sizde büyüme hormonu eksikliği çıkmadı mı değerler normal mi çıktı? Birde bebekliğinden beri mi büyüme geriliği var sonradan mı ortaya çıktı?

Merhaba. Sizde büyüme hormonu eksikliği çıkmadı mı değerler normal mi çıktı? Birde bebekliğinden beri mi büyüme geriliği var sonradan mı ortaya çıktı?
Anne karnında son hafta boyu kısa kalmıştı doktorum kısa olacağını söylemişti ancak doğduktan sonra normal uzaması devam etti 5yasina kadar sonra yavaşlamaya başlayınca hormonlarina bakıldı ve artık başlama kararı alindi

allah allah bize eksiklik tanısı kondu en düşük 0,2 çıktı ama testte şimdi tekrar baktım da 30. dk 5,65 yazıyor kafam karıştı size nasıl yok dediler iğne vuruluyor mu sizin çocuğunuz

Bizim doktor sınıra yakın dedi yani ben 5 altını problem görüyorum gibi yorum yaptı devletin ödediği kriter değeri 10 altı demişti Farklı doktora sormuştum maille o destek alması gerek demişti,yine farklı bir endokrinciye gittik o siz devletin ödediği kriterlere uymuyorsunuz dedi boy açısından.endokrincilerde sanırım bir yorum farklılığı oluyor.6-7 yaş arası 6 cm uzamış kizim,5-6 yaşta 7-8 cm uzamışti ondan öncesi az ama 18 aylıktan sonra bence çok az uzamisti.acigi kapatmadi şuan sınıfın en minigi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…