Çocuğu Büyüme Hormonu Kullanan Var mı ?

Merhaba. Sizde büyüme hormonu eksikliği çıkmadı mı değerler normal mi çıktı? Birde bebekliğinden beri mi büyüme geriliği var sonradan mı ortaya çıktı?
büyüme hormonu eksiliği çıktı ama sebebi belli değil küçük doğdu benim kızım erken doğum. sonrasında iyi büyüdü ama 9 yaşında %3 e düştü persentilde ondan sonra götürdüm araya pandemi girince bi bıraktık sonra büyüme devam etmeyince yine götürdüm ilaca başladık

evet benim kızım da her yıl 8 cm uzadı ama şuan 6 ayda 8 cm uzadı ergenliğe girdiği için de olabilir ama benim kızım da sınıfın en miniği genel büyüme persentili %40 tı sonra altına düştü

Aslında yıllık uzamaniz iyiymiş sizin ,bizim persentil %23 o civarda hesapladı en son doktorumuz.insallah sağlıkla büyürler hepsi

Aslında yıllık uzamaniz iyiymiş sizin ,bizim persentil %23 o civarda hesapladı en son doktorumuz.insallah sağlıkla büyürler hepsi
erken doğdu ya zaten farkı kapatamadı sonra da geriye düştü işte ondan kısa kaldı testlerde de büyüme hormonu yeterli çıkmadı amin inşallah canım

erken doğdu ya zaten farkı kapatamadı sonra da geriye düştü işte ondan kısa kaldı testlerde de büyüme hormonu yeterli çıkmadı amin inşallah canım

Bizde ayni 34 haftalık 48 cm doğdu aslında çok kısa değildi doğum haftasına göre, belki haftasını beklese 2-3 cm daha uzuycak şuan için daha iyi olucaklardi nasip

Kaç cm doğmuştu? Şimdi nasıl boyu? Doğum boylarimizda etkiliyor,gerçi farkı kapatanda oluyor

Bizde ayni 34 haftalık 48 cm doğdu aslında çok kısa değildi doğum haftasına göre, belki haftasını beklese 2-3 cm daha uzuycak şuan için daha iyi olucaklardi nasip
benimki de 35 hafta 48 cm doğdu bizde karı koca çok uzun değiliz ben 160 eşim 170 kızımın hedef boy 159 çıktı ama erişemeyecekti inşallah yetişir boyuna. birde yüzü bebeksiydi şuan tüm hatları değişti

Doğum boylarimiz aynıymış. Bizim anne baba boya göre hedef boy 166, ama kemik yaşı ve şimdiki boyuna göre öngörülen boyu 152 inşallah artırabiliriz.2 yıl cimnastik,yazın yüzme şimdi yeni basketbola başladık umar birazcikta olsa etkisi olur

bizde cimnastik yaptık ama cimnastik kızların ergenliğe girişini geciktiriyormuş ve boy uzamasında da olumsuz şeyler duydum sonra bıraktı aslında esneme yapıldığı için hep uzayacağını düşünmüştüm ama öyle değilmiş sonra voleybol a gitti şimdi tenis. hayırlısı artık

yok bi sorun çıkmadı
Sebebi bilinmeyen büyüme hormonu eksikliği tek endişem umarım ömür boyu kullanmaları gerekmez doktorum sürekli bana igf değerine baktır diyordu madem igf büyüme hormonu yemiş yakın zamanda kendimede tekrar baktiracam kalp kasları için vücudun onarımı için büyüme hormonu onemli

İnşallah faydasını görürüz sporun

neolur moralim bozuk bu igneler boyu uzatirken nasil uzatiyor kv yok birine yapilmista her yeri farkli uzamis bi degisik olmus gibi sacma sacma konusuyor da her zamanki gibi. birde buyume hormonu tesi nasil yapiliyor kac kere kan aliniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…