- 19 Ağustos 2022
- 35
- 11
- 28
Evet iğneyi devam edeceğiz bırakınca buyume tekrar durursa bu sefer açığı kapatmak uzun sürecektir. Durum sizin gibi olanlarda 6 ay 1 yıllık deneme tedavisi uygulanıyor. Zaten ise yaramazsa devlet iğneyi karşılamayı da bırakıyor. 3 aylık kontroller bunun için yapılıyor. Aklınızda soru işareti varsa 6 aylık deneme tedavisini deneyebilirsinizBariz büyüme hormon eksikliği olmadığı için iğnenin etkisi olmayabilir yada az olabilir dedi doktorumuz,bize bıraktı karari.farklı bir doktora daha gideceğiz.sizin şuan boy persentile gore normal görünüyor İğneye devam edicek misiniz?
Merhaba bende kızıma kullaniyorum6 yaşında ben kendimde kullanmıştım ancak bende kadınlık hormonu da salgılanıyor kızımın değerlerine bakıldı sadece büyüme hormonu az salgilaniyorMerhaba,
10 yaşındaki oğlum 6 yıldır büyüme hormonu kullanıyor.16 aylık kızımda da büyüme hormonu eksikliği var.Aynı sorunu yaşayan anneler varsa paylaşımda bulunmak isterim.
Genetik bir durumdur bence genin birtanesi mutasyona uğrayınca aile bireylerinde çıkıyor büyüme hormonu eksikliğiMerhaba,
10 yaşındaki oğlum 6 yıldır büyüme hormonu kullanıyor.16 aylık kızımda da büyüme hormonu eksikliği var.Aynı sorunu yaşayan anneler varsa paylaşımda bulunmak isterim.
Merhaba kızınız suan kac yasında? Herhangi bir yan etki oldu mu?Merhaba bende kızıma kullaniyorum6 yaşında ben kendimde kullanmıştım ancak bende kadınlık hormonu da salgılanıyor kızımın değerlerine bakıldı sadece büyüme hormonu az salgilaniyor
Manisa PROF DR Betül Ersoy çok memnunum ben canımmerhaba, kaç yaşında çocuğunuz? bir de hangi şehirde doktora takiplisiniz?
12 yaşında kızım 6,72 çıktı en yüksek 1 aralıkta yine randevumuz vardı bu defa 3.5 cm uzamış dr sonuçlardan çok memnun çok şükür iyi gidiyoruz :)Maşallah güzel uzamış.kac yaşında çocuğunuz? L-dopa testinde en yüksek değer kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz?
tabı sorun yardımcı olmaya çalışayım devlet karşılıyor bizim değerlerimiz düşük çıktıSiz tedaviyi kendiniz mi karşılıyorsunuz bu konuyla ilgili merak ettiğim sorular var yardım edebilir misiniz acaba
Çocuğunuz kaç yaşında ve kaç ünite kullanıyorsunuz faydası varmıbana sormamışsınız ama karıştırdım kusura bakmayın artık :)
12 yaşında günlük 1.2 mg doz kullanıyoruz faydasını gördük haziranda başladık kullanmaya 8 cm uzadı 6 aydaÇocuğunuz kaç yaşında ve kaç ünite kullanıyorsunuz faydası varmı
Evet iğneyi devam edeceğiz bırakınca buyume tekrar durursa bu sefer açığı kapatmak uzun sürecektir. Durum sizin gibi olanlarda 6 ay 1 yıllık deneme tedavisi uygulanıyor. Zaten ise yaramazsa devlet iğneyi karşılamayı da bırakıyor. 3 aylık kontroller bunun için yapılıyor. Aklınızda soru işareti varsa 6 aylık deneme tedavisini deneyebilirsiniz
Bizim en yüksek 4.58 çıkmıştı bariz eksiklik yok dedi doktorumuz bize12 yaşında kızım 6,72 çıktı en yüksek 1 aralıkta yine randevumuz vardı bu defa 3.5 cm uzamış dr sonuçlardan çok memnun çok şükür iyi gidiyoruz :)
12 yaşında günlük 1.2 mg doz kullanıyoruz faydasını gördük haziranda başladık kullanmaya 8 cm uzadı 6 ayda
146 oldu evet büyüme atağına da girdi ama kendi haline bıraksak ideal boyuna ulaşamayacak dedi dr şuan ulaşması hedeflenen boy 159Çok güzel uzamış ergenliğin de etkisi sanırım maşallah şuan kaç boyu?
allah allah bize eksiklik tanısı kondu en düşük 0,2 çıktı ama testte şimdi tekrar baktım da 30. dk 5,65 yazıyor kafam karıştı size nasıl yok dediler iğne vuruluyor mu sizin çocuğunuzBizim en yüksek 4.58 çıkmıştı bariz eksiklik yok dedi doktorumuz bize
Benim kendi ilacım farklıydı bende yan etki olmadı kızim 6yasinda 9ay oldu kullanmaya başlayalı suanlik bir sorun gözükmüyor ancak bende kadınlık hormonu da düşük kızıma l sopa testi yapıldı onunki normal gozukuyorMerhaba kızınız suan kac yasında? Herhangi bir yan etki oldu mu?
Merhaba l sopa testinde FSH lh hormonları kaç çıkıyor12 yaşında kızım 6,72 çıktı en yüksek 1 aralıkta yine randevumuz vardı bu defa 3.5 cm uzamış dr sonuçlardan çok memnun çok şükür iyi gidiyoruz :)
Merhaba l dopa testinde FSH lh hormonları kaç çikiyor
fsh 4,60 lh 4,26Merhaba l sopa testinde FSH lh hormonları kaç çıkıyor