Çocuğu Büyüme Hormonu Kullanan Var mı ?

Herkese tekrar merhaba . İlacı kullanali 3 ay doldu ve 4.5 cm uzama 1.5 kg kilo alımı olmuş. Hersey iyi gidiyor şimdilik.. Umarim böyle devam eder
Maşallah güzel uzamış.kac yaşında çocuğunuz? L-dopa testinde en yüksek değer kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz?

Götürdünüzmü doktora bende aynı durumdayım götürdüm ama 165boya devlet ilacı ödemiyor 165boya ulaşınca ilacı zaten kesiyorlar dedi sizin son durum nedir acaba bilgi verebilirmisiniz

Siz tedaviyi kendiniz mi karşılıyorsunuz bu konuyla ilgili merak ettiğim sorular var yardım edebilir misiniz acaba

Kızınız kaç yaşında acaba

merhaba oğlum 14 yaşında boyu 1.56 kilosu 51.5 genotropin 1.7 ünite ile başladık.başlayalı 10 gün oldu.inşallah süreç istediğimiz yönde güzel sonuçlanır.

merhaba oğlum 14 yaşında boyu 1.56 kilosu 51.5 genotropin 1.7 ünite ile başladık.başlayalı 10 gün oldu.inşallah süreç istediğimiz yönde güzel sonuçlanır.
Büyüme hormonu salgilamiyor muydu vücudu? Yoksa boyu kısa oldugu için mi başladınız? Daha önceden tedavi görmüş muydunuz?

Büyüme hormonu salgilamiyor muydu vücudu? Yoksa boyu kısa oldugu için mi başladınız? Daha önceden tedavi görmüş muydunuz?
merhaba tedaviye yeni başladık.boyu yaşıtlarına göre kısa kaldığı için şüphelendim.Doktora götürdüm.gerekli testler yapıldıktan sonra büyüme hormonun vücutta yeterli üretilmediği ortaya çıktı.tedaviye başladık 10 gün oldu. inşallah süreç istediğimiz yönde olur.

Tedavi nekadara mal oluyor bizde aynı durumdayız lütfen bu konudaki bilgilerinizi paylaşırmısınız

Kızım 7 yaş 119 cm boyu , endokrin doktorumuz iğne kullanım tercihini bize birakti.anne boy 160,baba boy 185.. kızımın şuan öngörülen boyu 152 görünüyor.Çok kararsızım iğne konusunda ileride pişman olur muyuz kullansak yada kullanmasak.bu öngörülen boy genelde tutuyor mu, yanildiklari oluyor mu? Keşke geçmişte yazanlardan cevap alabilsek

7 yas kac ay?
çünkü tam 7 yaşında olan bir çocuğun boyu 153-160 cm arasında oluyor

7 yas kac ay?
çünkü tam 7 yaşında olan bir çocuğun boyu 153-160 cm arasında oluyor

Şuan tam 87 aylık boyu 119 cm. İleride ongurulen boyu 152 hesapladı endokrin doktorumuz,kemik yaşınıda baz alarak.kemik yaşımız önce 2 yıla yakın geriydi ama bu sene yasimizla uyumlu cikiyor

Merhaba , bize l-dopa yapılmadı klonidin yapılmıştı. En yüksek 6 çıktı değer . Ocak ayında tam 4 yaşında olacak

Boyu tam kaç şuan?. Biz iki testide yaptırdık büyüme hormonu kötü değil,sınırın biraz altı dedi doktorumuz,iğne kullanimini bize bıraktı.ama çok kararsızım ben

merhaba oğlum 14 yaşında boyu 1.56 kilosu 51.5 genotropin 1.7 ünite ile başladık.başlayalı 10 gün oldu.inşallah süreç istediğimiz yönde güzel sonuçlanı

Merhabalar benimde oğlum aynı durumda 1 mg genotropin mi kullanıyorsunuz ben Dr götürdüm ama test bile yapmadı bu ilacı kullanmak istiyorum sizinle özelden konuşabilirmiyiz

Boyu tam kaç şuan?. Biz iki testide yaptırdık büyüme hormonu kötü değil,sınırın biraz altı dedi doktorumuz,iğne kullanimini bize bıraktı.ama çok kararsızım ben
Suan tam 100 cm olmuş. Suan 46 aylık. Ben ileride pişman olmamak adına hemen kullanmaya başlanması taraftarıyım tabi karar sizin . Bir eksiklik var ise vucut zaten kendi kendine buyuyemiyor demek malesef. Bizim önceki 6 ayda 4.5cm uzayan cocuk ilaçla 3 ayda 4.5 uzadı 2 katı fark var ve iyiki kullaniyoruz diyorum

Bariz büyüme hormon eksikliği olmadığı için iğnenin etkisi olmayabilir yada az olabilir dedi doktorumuz,bize bıraktı karari.farklı bir doktora daha gideceğiz.sizin şuan boy persentile gore normal görünüyor İğneye devam edicek misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…