Çocuğu Büyüme Hormonu Kullanan Var mı ?

Bariz büyüme hormon eksikliği olmadığı için iğnenin etkisi olmayabilir yada az olabilir dedi doktorumuz,bize bıraktı karari.farklı bir doktora daha gideceğiz.sizin şuan boy persentile gore normal görünüyor İğneye devam edicek misiniz?
Evet iğneyi devam edeceğiz bırakınca buyume tekrar durursa bu sefer açığı kapatmak uzun sürecektir. Durum sizin gibi olanlarda 6 ay 1 yıllık deneme tedavisi uygulanıyor. Zaten ise yaramazsa devlet iğneyi karşılamayı da bırakıyor. 3 aylık kontroller bunun için yapılıyor. Aklınızda soru işareti varsa 6 aylık deneme tedavisini deneyebilirsiniz

Merhaba,
10 yaşındaki oğlum 6 yıldır büyüme hormonu kullanıyor.16 aylık kızımda da büyüme hormonu eksikliği var.Aynı sorunu yaşayan anneler varsa paylaşımda bulunmak isterim.
Merhaba bende kızıma kullaniyorum6 yaşında ben kendimde kullanmıştım ancak bende kadınlık hormonu da salgılanıyor kızımın değerlerine bakıldı sadece büyüme hormonu az salgilaniyor

Merhaba,
10 yaşındaki oğlum 6 yıldır büyüme hormonu kullanıyor.16 aylık kızımda da büyüme hormonu eksikliği var.Aynı sorunu yaşayan anneler varsa paylaşımda bulunmak isterim.
Genetik bir durumdur bence genin birtanesi mutasyona uğrayınca aile bireylerinde çıkıyor büyüme hormonu eksikliği

Maşallah güzel uzamış.kac yaşında çocuğunuz? L-dopa testinde en yüksek değer kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz?
12 yaşında kızım 6,72 çıktı en yüksek 1 aralıkta yine randevumuz vardı bu defa 3.5 cm uzamış dr sonuçlardan çok memnun çok şükür iyi gidiyoruz :)

Evet iğneyi devam edeceğiz bırakınca buyume tekrar durursa bu sefer açığı kapatmak uzun sürecektir. Durum sizin gibi olanlarda 6 ay 1 yıllık deneme tedavisi uygulanıyor. Zaten ise yaramazsa devlet iğneyi karşılamayı da bırakıyor. 3 aylık kontroller bunun için yapılıyor. Aklınızda soru işareti varsa 6 aylık deneme tedavisini deneyebilirsiniz

Ocak ayinda tekrar kontrolümüz var,farklı bir doktora daha götürmek istiyorum ,doktorunuzdan memnunum ama tam olarak net olmak adına.belki bir süre deneyebiliriz gonul istiyor yaşıtları gibi sağlıkla kendi kendine uzasın ama olmuyor malesef şuan sınıfının en kisasi

Bizim en yüksek 4.58 çıkmıştı bariz eksiklik yok dedi doktorumuz bize
allah allah bize eksiklik tanısı kondu en düşük 0,2 çıktı ama testte şimdi tekrar baktım da 30. dk 5,65 yazıyor kafam karıştı size nasıl yok dediler iğne vuruluyor mu sizin çocuğunuz

Merhaba kızınız suan kac yasında? Herhangi bir yan etki oldu mu?
Benim kendi ilacım farklıydı bende yan etki olmadı kızim 6yasinda 9ay oldu kullanmaya başlayalı suanlik bir sorun gözükmüyor ancak bende kadınlık hormonu da düşük kızıma l sopa testi yapıldı onunki normal gozukuyor

X