- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
Endokrinoloji bölümüne gıtmıstınız yoksa yonlendır dı mı doktorunuz ?Benimkinin takibi devlette
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Endokrinoloji bölümüne gıtmıstınız yoksa yonlendır dı mı doktorunuz ?Benimkinin takibi devlette
Önce cocuk poliknige gidip endendokrinoloji ye yönlendirme yaptırmaları gerekiyor. endokrinoloji gerekirse başka bölümlere gonderirEndokrinoloji bölümüne gıtmıstınız yoksa yonlendır dı mı doktorunuz ?
çok tesekkur ederım,Önce cocuk poliknige gidip endendokrinoloji ye yönlendirme yaptırmaları gerekiyor. endokrinoloji gerekirse başka bölümlere gonderir
merhaba,
Allah sıfasını versın ınsallah,
benımde yegenıme doktoru hormonlarına baktırmasını soylemıs, adana da oturyorlar acaba bu testlerı devlet hastanesı yapıyo mu? özeller mı yapıyor.
yegenımde 2 yasında .
Çok teşekkür ederim, amin inşallahMerhaba rabbim acil şifalar versin inşallah devletler yapıyor ozelleri tercih etmenizi tavsiye etmem iyi bir hekim bulun çok sağlığı ve endokrin testlere gerek duyarlarsa başlarlar
Merhaba benim kizimda 4 yaşında 100 cm boyunda bende endişe ediyorum acaba büyüme geriliği var mı? Ben boyunun uzadığını kıyafetlerinden anlıyorum ama yinede yaşıtlarına göre kısa kalıyor gibi. Benim boyum 164 eşim 170 cm. Yani zaten selvi boylu olamaz ama napacagimi bilmiyorum. Bende ARGİVİT diye bir şurup başlayacağım boy uzatma da faydası var diyorlar. Siz araştırıyor musunuz?Merhaba Anadolu yakasında gerçekten ilgili test yapan bir endokrin önerisine ihtiyacım var. Özel devlet farketmez. 3 yaş 9 aylık oğlum 95.5 cm hiç uzama yok kaç aydır. Persentilde çok düşükten seyrediyor.
Merhaba bende kızım için şüpheleniyorum. 4 yaşında 100 cm 15.6 kilo. Kreşe gidiyor yaşıtlarına göre kısa kalıyor bu durum beni Üzüyor persentil olarak boyda 17 , kiloda 30.. ama zor yemek yiyen iştahsız bir çocuk. Benim boyum 164 eşimin boyu 170 yani çok uzun değiliz. Sizce bı problem olabilir mi bizde de çok takıyorum kafamaMerhaba herkese, ben kısaca yazayım öykümüzü. 30 hafta 800 gr 30 cm dogdu benim kızım. SGA bebekti . doğduğu günden beri takipliyiz. 4 yaş 9 ay da 93 cm ile başladık hormon tedavisine. sga bebek oldugu icin büyüme hormonu testlerde eksik cıkmadı. pandemiye de denk geldigi icin biz cebimizden karsılayarak başladık tedaviye. hormpnu eksik olmadıgı icin tedavi yanıt verecekmi istedigimiz düzeyde emin değildik . 2020 mayıs sonu baslamıstık. 1 senede 9 cm uzadı. suan 6,5 yasında 108-109 cm gibi ölçtüm demin .haftaya kontrolü var. herhangi bir yan etki yaşamadık. biliyorum sorularınız coktur seve seve cevaplarım .
Gayet normal boyu çocuğunuzun. Argivit kullandık çok uzun zaman bir fayda gordugumuzu söyleyemem...Merhaba benim kizimda 4 yaşında 100 cm boyunda bende endişe ediyorum acaba büyüme geriliği var mı? Ben boyunun uzadığını kıyafetlerinden anlıyorum ama yinede yaşıtlarına göre kısa kalıyor gibi. Benim boyum 164 eşim 170 cm. Yani zaten selvi boylu olamaz ama napacagimi bilmiyorum. Bende ARGİVİT diye bir şurup başlayacağım boy uzatma da faydası var diyorlar. Siz araştırıyor musunuz?
Bana kullananların çoğu olumlu donut olduğunu söyledi bende umutlandim birde palamut kefal gibi balıkların sirtindaki siyah kısımlarında çok faydalı olduğunu duydum. Bakalım bir süre daha deneyeceğim. Sizin deneyip memnun kaldığınız herhangi bir çözüm var miGayet normal boyu çocuğunuzun. Argivit kullandık çok uzun zaman bir fayda gordugumuzu söyleyemem...
Bizimki genetik olduğu için çok fazla etki etmedi. Balık çok tüketiyoruz zaten kışın üç günde bir 15 tane hamsi yiyordu oğlum. Büyük balık sevmiyor..Bana kullananların çoğu olumlu donut olduğunu söyledi bende umutlandim birde palamut kefal gibi balıkların sirtindaki siyah kısımlarında çok faydalı olduğunu duydum. Bakalım bir süre daha deneyeceğim. Sizin deneyip memnun kaldığınız herhangi bir çözüm var mi