- 29 Nisan 2017
- 350
- 161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz de faydalı oldu mu. Bize iğne hiç fayda etmedi nedenseO çok normal hayatına bir anda düzenli iğne giriyor bizde yaşadık aynı şeyleri ama sonuçlarını görüp çevresindende olumlu dönütler alınca fikri tamamen değişiyor biz ilk aylarında çok zorlandık duygusal olarak şimdiyse kendi istiyor
Hiç bı şekilde ise yaramadığını doktorunuz mu size söyledi yoksa siz kendi gözlemlerinizle yaramadığını söylüyorsunuz bizde iki aydır kullanıyoruz bir ay sonra kontrole gidicez inşallahBenim yeğenim de de var büyüme geriliği. Yaklaşık 4-5 aydır büyüme iğnesi yapılıyor her gün fakat hiç bir faydası olmadı. Hiç uzamadı. Var mı fayda görmeyen ya da bu konuda bilgisi olan???
Doktor söylemiş zaten de belli canım uzamadıHiç bı şekilde ise yaramadığını doktorunuz mu size söyledi yoksa siz kendi gözlemlerinizle yaramadığını söylüyorsunuz bizde iki aydır kullanıyoruz bir ay sonra kontrole gidicez inşallah
Bizim doktorumuz da öyle bir şeyle karşılaşırsak dozu yükseltiriz demişti belki yeğeniniz için de doktoru öyle yaparDoktor söylemiş zaten de belli canım uzamadı
Bn üç aydır kullanıyorum oğluma kontrollerimizde üç ayda bir ama altıncı ayda test yapılıyor muş sabah ve ac karnına çünkü bizim doktor öyle demişti bize sizde erkenden ac karnına götürün ne olur ne olmazArkadaşlar merhaba biz başlayalı 6 ay oldu ve kontrole gideceğiz. Doktorumuz randevuya gerek yok gelmeden sadece arayın hastanede olup olmadığımı öğrenin dedi. Cuma gün boyu aradım maalesef ulaşamadım. Pazartesi gideceğiz. Ama sabah gitmek mi gerekir test yapılacak mı aç mı olmalı bilemedim. Kontroller ne zaman yapılır genelde? Biz sabah gideceğiz ne olur ne olmaz diye ama 6. Ay da ne gibi teastler yapılır bilgisi olan var mı? Araştırma hastanesine gidiyoruz
Bn üç aydır kullanıyorum oğluma kontrollerimizde üç ayda bir ama altıncı ayda test yapılıyor muş sabah ve ac karnına çünkü bizim doktor öyle demişti bize sizde erkenden ac karnına götürün ne olur ne olmaz
Aynen öyle oluyo sadece ilaç yazıldı evet devlet hastanesiÜçüncü ayda sadece ilaç yazıldı. Test yapılacak dedi ama bilgi vermemişti. Siz de devlette misiniz peki?
Yok bn kocaelinde yimBu saatte rahatsız ediyorum ama İstanbul daysanız hangi hastane
Benimde oğlum şuan 3 yaşında bebekliğinden beri endokrinoloji doktoru tarafından gözlemleniyor 3 aydır da büyüme hormonu iğnesi vuruluyor o bahsettiğiniz mamalardan bende kullandım oğluma hiç ise yaramadı sizde giderseniz eğer gözlem altına alır bı süre gelişme yoksa test yapılıyor çıkan test düşük çıkarsa tekrar yapılıyor o sonuç ta düşük çıkarsa ona göre rapor çıkarılıp iğne başlatılıyorMerhabalar sizlerden fikir almak istiyorum. Kızım 28 aylık son 8 aydı ne kilo aliyor nede boyu uzuyor. Zaten dogdugundan beri hep percentlerin altinda giden bir cocuktu. Doktora her gittigimizde özel mamalardan verdi istahı hic olmadigi icin her defasinda doktorlarla kavga ettim cocuk zaten yemek yemiyor bu mamayi nasil yesin bir sekilde vereceksin deyip yolladilar. Neden bu kadar geriden geliyor diye sordugumda genetik faktorler olabilir dediler. Esimde bende cok uzun insanlar degiliz. Ancak su son 8 aydir hicbir gelisme yok kizimda. Son bulup gittigim doktor bir endokrin uzmanina gorunmenizde fayda var dedi. Esim nedense büyüme geriligi olduguna inanmiyor ve endokrine goturmekte cok istekli degil bende gec kalmaktan korkuyorum. İzmirde oturuyorum endokrin doktoru tavsiyeniz var midir? Birde ilk gidisimizde bizi neler bekliyor olucak? Simdiden okudugunuz icin tesekkur ederim
Cevap verdiginiz için çok tesekkür ederim. Eşim nedense kafasinda bir senaryo yazdi çocugun heryerini delecekler, psikolojisi bozulucak hastaneyede yatirirlar mi acaba gibi gibi... Onun yüzünden doktora götüremiyorumda gec kalmaktanda korkuyorum. Önce gözlem yapilacagini söylersem belki ikna olur o zaman. Çocugumu her gören 1 yasinda mi cabuk konusmus gibi cumleler kuruyor moralim iyice bozuluyor.Benimde oğlum şuan 3 yaşında bebekliğinden beri endokrinoloji doktoru tarafından gözlemleniyor 3 aydır da büyüme hormonu iğnesi vuruluyor o bahsettiğiniz mamalardan bende kullandım oğluma hiç ise yaramadı sizde giderseniz eğer gözlem altına alır bı süre gelişme yoksa test yapılıyor çıkan test düşük çıkarsa tekrar yapılıyor o sonuç ta düşük çıkarsa ona göre rapor çıkarılıp iğne başlatılıyor