Cocugu birakip tatil yapilir mi ?

Nerelere gideceksiniz? Yüzmeli, güneşlenmeli bi tatil olacaksa, çocuğu götürmeseniz bile aklınız kalır. Burda olsaydı havuzdan çıkmazdı, kumla oynardı, kaydıraktan kayardı vs şeklinde. Zevk alamazsınız gibime geliyor. Ama Karadeniz gibi doğa güzelliklerini görmek için dağ bayır gezeceksiniz, bu şekilde, çoğu çocuğa işkence oluyor anlamadıkları için. Yoruluyorlar, sıkılıyorlar. Böyle tatillerde imkan varsa bırakılması hem çocuk için hem de anne baba için çok daha iyi olur diyorum. Arada anne babaya da bi es çok iyi gelir. Süreyi biraz kısa tutarsınız..

2. Cocugu yapmayın da bas basa tatil derken
Benim çocuğum yok ama olsa bırakabilirim. Hem cocuk icin de tatil gibi biraz orasi. Oynar eder keyfi yerine gelir. Bunlar tabii normal bir aile icin. Ama siz diyorsunuz ki babasi 1 yasina kadar görmedi, simdi de ilgili degil. E bir de cocugu birak gel diyor. su durumda asla birakmam tabii ki. 10 gun ask tazeleyeceginize, çocuğunuz babasiyla tanissin kaynassin madem hazir vakit varken. Beraber gidelim derim ki atiyorum denizde, havuzda filan babasiyla iki guzel anisi olsun.

Tam tersi bir durum yakında yaşadım, oğlum 2,5 yaşında tatildeydik, iş yüzünden düşkün olduğu babasını 5-6 gündür görmüyordu zaten. Ben de işe başladım yeni ve bıraktım 1hafta annem ve teyzemle tatil yaptı. Özledim tabii çok. Ama çocuklar idare ediyor böyle şeyleri. Kendine de vakit ayırmaya ihtiyacın var. Mutlu anne=mutlu çocuk. Ama tabi vicdan yapmıycaksan.. Yoksa tatilden bi şey anlamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…