Cocugu aldir dedi

Onun lafi da hicbi seyi de umrumda diil zaten. Su an calismiyorum ama hayatimi devam ettirebilecek ve cocuguma bakabilecek durumdayim. Problem maddi degil. Manevi acidan yeterince guclu olabilir miyim? Mesela dogum sonrasi geliyor aklima. Hastane odasinda babasi olmayacak. Ya depresyona girip cocuguma bakamayacak hale gelirsem?

maddi açıdan sıkıntıda değilsen bence manevi açıdan sorun olmaz lohusa depresyonu kırk gündür derler, sonrasında hayata tutunacak miniminnacık bi elin olur. eğer bebeğine iyi bi hayat sağlayabileceksen doğur tabi ki

Konu boşanayım mı değil çocuğu doğurayım mı olduğu icin direk cocuk hakkında konuşacağım . Bu kadar yanlış evlilik yaptım, kendim ettim kendim buldum diyorsun, bunları söylerken arada eşimi seviyorum da deseydin , o zaman derdim ki doğur en azından sevdiğim adamdan iyi ki çocuk yapmışım dersin. Ama kafanda birşeyler bitmiş gibi geldi bana , bilemedim.

Konu sahibine yazmadan önce yorum yapanlara yazıcam hatta hiç yazmıcaktim ama dayanamadim. .
Çocuk olmuş artık. Neden hâlâ neden korunmadin neden çocuk yaptın sorularını yoneltip ağır bir şekilde elestiriyorsunuz. Bu sizi hiç ilgilendirmez bunu sorma hakkına da sahip değilsiniz. .
Konu sahibinin sorduğu soru yakındığı dert başka. .
Neden çocuk yaptın sorularına cevap vermek için konu açıp yardım istemedi. .
Rabbimin gonderdigi mucizeyi kimse sorgulayamaz.
Konu sahibi sana gelince esin kizginliktan söylemiş. .
Hemen boşanmak olmaz. . O da akşamına pişman olup Özür dileyecektir.

Konu sahibine yazmadan önce yorum yapanlara yazıcam hatta hiç yazmıcaktim ama dayanamadim. .
Çocuk olmuş artık. Neden hâlâ neden korunmadin neden çocuk yaptın sorularını yoneltip ağır bir şekilde elestiriyorsunuz. Bu sizi hiç ilgilendirmez bunu sorma hakkına da sahip değilsiniz. .
Konu sahibinin yazdıklarını okudunuz mu?Bu evlilikten umudumu kestim mutlu değilim bugün olmasa yarın olacak evlendigimiz ilk günden beri sorunlar aynı diyor.Yani siz göre böyle bir evlilikte çocuk sahibi olmak küçücük bir bebeği babasız büyümeye mecbur bırakmak sizce de çocuğa karşı yapılan bir bencillik değil mi?

Umrunda degilmis. Bosaniyoruz da dedi. Cocugumu aldirmak istemiyorum ama tek basima bakabilir miyim? Tek basina cocuk buyuten anneler yardim edin.

simdi belki bazi uyeler bana kizacak gaddarsin diyecek ama ben icimdekini soylicem

Ben babasiz buyudum ve Allaha bin sukur annem hep benimleydi hem analik hem babalik yapti. 21 yasindayim hala baba diyince icim sizlar ve psikolojimde ister istemez sorunlar oldu erkeklere guvenmiyorum insanlara guvenmiyorum gibisinden. Bunlar daha sadece ufak capta saydiklarim. Siz ne kadar iyi anne olursaniz olun o minicik yavru hep eksik olacak bir taraftan. ustelik daha gencsiniz tekrar sevip dogru adamla birlikte olabilirsiniz.

Bence o gunahsiz yavru hayata geldiginde gercekten cok eziyet cekecek cunku bir bilincsizlik sonucu gelmis olacak dunyaya.

Eger esiniz soylediklerindd ciddiyse ve babalik yapmayacaksa cocukta eksik birseyler birakacaksa bence bebeginizin yasarken daha cok gunahina girmis olursunuz...

Tamam anne olmadan anlayamam kabul bir can ama babasiz buyumus bir birey olarak ben soyluyorum ki gercekten cok zor...

bence biraz daha düşünün. aile terapistine gidin. boşanmak için çok çok büyük nedenler göremedim. aldır lafınıda sanki isteyerek dememiş. sakin kafayla tekrar konuşun

bence biraz daha düşünün. aile terapistine gidin. boşanmak için çok çok büyük nedenler göremedim. aldır lafınıda sanki isteyerek dememiş. sakin kafayla tekrar konuşun

Yuzde yuz katiliyorum.

Yukaridaki yorumumda da belirttigim gibi eger baba olmicaksa bu soyledikleri bir anlik sinirle soylenmemisse. Esinizle sizin bir konusma yapmaniz gerrkicek

Eşinizle sakince 1 kere daha konuşun.
Duygularınızı,hissettiklerinizi anlatın.
Eğer fikrtinde sabitsede zorlamayın.
Ve tel başına çocuk bakmaya gelince..Ekonomik olarak baksan bie,manevi olarak (eğer gerçekden eşinizin umrunda omazsa) Baba olamazsınız.
Ve evladınız hayatının her safhasında babasının eksikliğini hissedecektir.
İyi düşünün.
Umarım hakkınızda en hayırlısı neyse o olur.

Kaç aylıl hamilesiniz ? Baştan kavgalı ve huzursuz evlilik varsa bu sonlandırmak en mantıklısı eşin seni sevmiyor sevgi olmayan yuva hep üzüntü olur

Konu sahibinin tüm yazdıklarını okuyup ona göre yazın lütfen. Bu bile bile ladestir. Evet çocuk olmus, olanda olmus! Ya sonrası?
Ayrıca konu sahibinin yakındığı dertte tam olarak bu.
Rabbimin gönderdiğini tabiki kimse sorgulayamaz ama hem korunmayıp hemde bu bebeğe süpriz demek enteresan değilmi?
Bebeği aldır denebiliyorsa ortada cok fazla ciddi sorunlar var demektir. Yoksa normal şartlarda baba bu haberi duyduğunda eşine sarılır ortam yumuşar vs.
Herkesin hayatı aynı değil elbet, Dünyaya bir can gelecek ve baştan babası bebeği istemiyorsa bundan sonrası da o yavru için kolay olmayacak demekki.
Hayatta herseyin toz pembe Olmasını bende çok isterdim.

Sinirle soylemis olsa bile bu kadar kisa surede bu hale gelen bi evlilikten hayir gelmez ve ben onunla mutlu degilim. Yarin barissak baska gun yine bosanma konusu acilacak. Yani ben bu evlilikten umudu kestim. Hamile kalmis olmasam esim bosanmak istedi diye konu acmaya bile deger gormezdim, zaman verirdim, beklerdim vs. ama ortada ciddi bi karar var. sadece benim gibi bi durum yasamis olan birileri varsa nasil karar verdiler bunu merak ediyorum.
Canim yeni evliyken hatta yakin bizamana kadar bende cok cekdim zamanla duzeliyo inan bana istersen birazdaha sabirli ol bak bebekde yolda gunah yuvayi yikmak cok kolay toparlamanin derdinde olun bence iki tarafda tabiki Insallah hakkinizda hayirlisi olur

Diğer konunuzu bilmiyorum ama şuanlqtıklarınıza göre kesin boşanmazsıniz.kardeşimde hamileydi ayrıldıgında.adamin haberi bile yok cocuktan.bildiğiniz sabıkalı biri o yüzden yok.dogumdan 3 hafta önce bosandı ve maddi hiçbir güvencesi yok.bakmaya kalktınız mı bakarsiniz ama eşinizle ciddi aorunlarınız yok anladiğim kasarıyla

6 aylık evlilikte bu duruma gelindiyse bu olayların ardı arkasının kesilmeyeceği

düşünceniz mantıklı

fakat 6 aylık evlilikte hemencecik çocuk yapmakta neyin nesi

sonuçta daha oturmamış bir evlilik bu ve gelinen durumda ortada.

ama olan olmuş bu durumda mantıklı hareket etmemişsiniz , çocuğunuzu aldırmayın tabi ki

maddi durumunuzda yeterliymiş

manevi olarak destek olacak aileniz varsa arkanızdaysa hiç endişe etmeyin.

Tek kelime ile anlatmışsınız. Ne zaman ayrıldınız, şu an ayrımısınız hiç bir şey dememişsiniz. Sorun varmıydı daha önce.

Şimdi okudum üzüldüm durumunuza keşke bebek için bekleseydiniz 6 ay çok erken bir karar. :KK43:

Konu sahibinin tüm yazdıklarını okuyup ona göre yazın lütfen. Bu bile bile ladestir. Evet çocuk olmus, olanda olmus! Ya sonrası?
Ayrıca konu sahibinin yakındığı dertte tam olarak bu.
Rabbimin gönderdiğini tabiki kimse sorgulayamaz ama hem korunmayıp hemde bu bebeğe süpriz demek enteresan değilmi?
Bebeği aldır denebiliyorsa ortada cok fazla ciddi sorunlar var demektir. Yoksa normal şartlarda baba bu haberi duyduğunda eşine sarılır ortam yumuşar vs.
Herkesin hayatı aynı değil elbet, Dünyaya bir can gelecek ve baştan babası bebeği istemiyorsa bundan sonrası da o yavru için kolay olmayacak demekki.
Hayatta herseyin toz pembe Olmasını bende çok isterdim.

Kesinlikle katiliyorum maddiyat asla yeterli degil bir bebegin buyumesi icin. Ihtiyaci olan baba sevgisini o ozguveni siz veremezsiniz. Gunahsiz bir cana eziyet etmek olur benim gorusum. Babasiz buyumus biri olarak soyluyorum ustune basa basa... hayat gercekten o kadar toz pembe degil...

Esinizle bir kez daha konusun. dusuncelerinde ciddiyse zaten size kendi icinizi dinlemek kaliyor

Bana esiniz kizginlikla soylemis gibi geliyor evliligimizin ilk yillarinda esim de ben de cok ciddi gecimsizlik yasadik ben de hamileydum sonra bebegi kaybettik birseyler yoluna girdi evliligimizde sonrasinda yine problemler yasadik ama zamanla en aza indirgeniyor 6 ay cok kisa bir sure sizin evliliginiz de duzelecek ins aranizda asilmayacak problem goremedim o bebek Allah in lutfu belki dogunca hayatiniz daha duzene girecek degisecek bi de bu açıdanbaksaniz

X