Cocugu aldir dedi

Sanirim haklisiniz. Ben cok buyuk hayalkirikligina ugradim ve sevmiyorum cunku umudumu yitirdim. Onun beni sevip sevmemesi bir sey degistirmiyor. Dusunceli davranmiyor, surekli ailesine ne kadar deger verdigini gozume gozume sokmaya calisiyor, butun bos vakitlerini onlarla beraber gecirmemizi ve benim de bundan kendisi kadar zevk almami bekliyor, surekli elestirilere maruz kaliyorum vs. Kisacasi onu sevsem bile sikintilar var ve ben onumla devam etsem bile sevmeyerek edecegim. Cok yazik.
Sevgin bittiyse bunu ona sebeplerle anlat seni kazanmak için napıcagına bak bi şey yapmıyosa ve sen sevmiyosan çok zor evli kalmak..
biz ilk yıl çok tartıştık ama yoluna soktuk çoğu seyi inş.sende de öyle olur..

Canım allah yardımcın olsun..Cocugumu doğurup onu büyütmek isteyorum dedim..Sen harika bir kadınsın allah sana yardım edecektir cok taktir ettim seni..Böyle babalarda olmaz olsun her erkek bir degıl ıste

Yanlış biliyorsam düzeltin. Hakim 6 aylık evlileri boşuyor mu? benim bildigim 1 yıl dolması gerekiyor. Konu sahibi umarım herşey istediginiz gibi olur. Zor bir karar. Kendinizde maddi ve manevi gücü buluyorsanız aşamayacagınız şey yok.

Lutfen kiymetini bilemez demeyin. Ben o kadar mutluyum ki. Hayatin anlami bu. Sadece onu mutsuz etmekten korkuyorum.
Ne guzel bak mutlu oldugunu soylemen.. Rabbimin bu sana hediyesi biliyomusun.. Mutsuz etmessin.. Sirf babasindan ayriliyosun diye bir bebegin canina kiymayi dusunmen yada mutsuz etmekten korkman dogru degil.. Bu bebis icin haksizlik.. Sonucta onun hicbi gunahi yok.. Mevlam sana bu bebisi vermisse bir bildigi vardir.. Allah korusun vicdan azabi cekersin.. Masum bi bebis ya kiyamaz insan ona.. Annesi yeter bikere.. Dunyaya geldiginde sana inanicak guvenicek koruyucu melegi olucaksin.. Aldirma sakin kiyma ona..

Yanlış biliyorsam düzeltin. Hakim 6 aylık evlileri boşuyor mu? benim bildigim 1 yıl dolması gerekiyor. Konu sahibi umarım herşey istediginiz gibi olur. Zor bir karar. Kendinizde maddi ve manevi gücü buluyorsanız aşamayacagınız şey yok.
Aynen dogru biliyosun canim bosamiyor.. Ama 2 yil ayri yasadigin zaman hakim otomatik olarak bosuyor.. Yanliz 1 yilin dolmasi gerektigi dogrudur.. :KK19:

X