tabiki olur.ödevler hakkında sorularımız olabilir.başka arkadaş yok zaten.
bizim bu hafta ve gelecek hafta yazılılar başlıyor.sizin yazılılar başladı mı.çocuklar tatiller yüzünden okula konsantre olamıyacaklar.
Merhabalar, benimde oğlum 7. sınıf öğrencisi. Bizde birinci sınavlar hemen hemen bitti sayılır. Ama notlarımız pek iyi değil. Aynı zamanda dersaneyede gidiyor. Fakat matematik bu sene felaket zorluyor. Birde hala bir ders çalışma sistemi oturtamadım. Bu konudada fikir yazarmısınız. Sizin çocuklar nasıl ders çalışıyor. Yani tekrar yapıyormu, yada zorluyorlar mı sizi, benim oğlum gibi
oğlumda bizi zorluyor ama babasının kızmasıyla günlük tekrar ve test çözüyor.matematikten özel ders aldırıyoruz ve çok faydası oluyor.ama babasıda matematik konularında yardımcı.yanlız oğlum bu sene kendi daha çok çalışıyor.bizimde özel bi çalışma sistemimiz yok ama saat 4te okuldan geliyor.5te ödevlerini yapar.sonra biraz tekrar test çözer .yatarkende kitap okuyor bu sene maaşallaah.sakın üzülmeyin erkek çocuklar ders çalışmayı çok sevmiyor.kızlar kadar sorumluluk sahibi değiller ve çok rahatlar.oğlumun dikkati çabuk dağıldığı içinde ders çalışma saatlerini kısa tutuyoruz.yani odasına çekilip 1 saat ders çakışmaz.kendine göre ayarladı.inanın bazen 10dk ders 10 dk mola verdiği bile oluyor.yetiştiremiyeceksin diye kızıyorum ben yetiştiririm der o kadarda rahat.gerçi ödevleri yetiştiriyor ama sinir ediyor.
Geçen senelere göre daha bilinçliler değil mi???Yani seninde dediğin gibi en azından kendi başlarına birşeyler yapıyorlar. Ama o rahatlıkları bizleri çileden çıkartıyor. Umarımi yi olurlar :))
Merhabalar benim de oglum 7.sinifa gidiyor çok zorlaniyorum burdan dertlesip fikir alisverisinde bulunursak birbirimizi desleklersek cok iyi olacak toplanalim kizlar canlilik gelsin 7.sinif annelerine nerdesiniz2014 yılı 7.sınıf anneleri ve öğretmenleri gelin dertleşelim
Merhaba cnm nasil gidiyor sizin dersler sinavlariniz bittimigünaydın ben buradayım
Ev hanimiyim cnm sen açıkçası pek iç açıcı degil beni cok yoruyosen neler yapıyorsun yada yaptırıyorsun birde çalışıyormusun ev hanımımısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?