• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları çocuğu 7.sınıfa gidenler

Ben çalışıyorum 2 oğlum var biri 13 diğeri 5 yaşında, büyük oğlum 8-15 arası okulda, küçükte 12 de anasınıfına gidiyor, bizimkide isteksiz dersler geçen seneye göre çok düşük, zoraki çalışıyor

hergün tekrar yaptırıyorum, az ama 40 tane test çözüyor, kitap okumamız lazım, ben maalesef oturamıyorum ki okuyalım.

Ya bu erkek çocukları niye boyle sorumsuz benim oglumda beni çok yoruyor notlarimiz iyi ama hep gözümüz üzerinde hic sorumluluk yok benimki tek çocuk diyemi acaba boyle Bilmiyorum

Ya bu erkek çocukları niye boyle sorumsuz benim oglumda beni çok yoruyor notlarimiz iyi ama hep gözümüz üzerinde hic sorumluluk yok benimki tek çocuk diyemi acaba boyle Bilmiyorum
Ahh ahhhh yarama tuz bastin cok asi olmus cok skilgan ne yapicam inanin sasirdim sizin ilk yazilarin puani nasil

[TE="papatya6363, post: 37955697, member: 639720"]Ahh ahhhh yarama tuz bastin cok asi olmus cok skilgan ne yapicam inanin sasirdim sizin ilk yazilarin puani nasil[/QUOTE]

Cnm fen80 türkçe 75 sosyal91 din91 diğerleri aciklanmadi Türkçemiz geçen sene 90-100 arasiydi bu seneboyle oldu bilmiyorum ne yyapacak çok sorumsuz benim oglanya hic hirs yok

Senin kac tane cocuk var.siz sinavlara nasıl calisiyirsunuz

Benim tek cocuk cnm dersaneye gidiyor günlük ogunku derslerin üzerinden geçiyoruz bide test cozduruyorum cnm özellikle yazili zamanlari bide elimden geldiğince kitap okutuyorum

Benim tek cocuk cnm dersaneye gidiyor günlük ogunku derslerin üzerinden geçiyoruz bide test cozduruyorum cnm özellikle yazili zamanlari bide elimden geldiğince kitap okutuyorum
Allah bagislasin cnm ben dersanye gondermiyorum iki senedr gonderiyorum inan bana bu notlari dersanedeyken alamiyordu hos pek ic acici degil ama ben matematik ve ingilizce yazilisina hic calisamadik

Allah bagislasin cnm ben dersanye gondermiyorum iki senedr gonderiyorum inan bana bu notlari dersanedeyken alamiyordu hos pek ic acici degil ama ben matematik ve ingilizce yazilisina hic calisamadik
Simdi ikinci yazilida kurtarmaya calisiyoruz inan evden cikmiyirum mecbur olmadikca sen calisiyormusun

papatya6363, post: 37957339, member: 639720"]Simdi ikinci yazilida kurtarmaya calisiyoruz inan evden cikmiyirum mecbur olmadikca sen calisiyormusun
Amin cnm hepimizinkini inss bu sene ilk defa gidiyor benim oglumda aynen bende oyleyim özellikle yazili zamanlara hic cikmiyorum bende calismiyorum cnm inşa ikinci yazilida kurtarır cnm yeterli biraz hirslansinlar benim oğlunda hic yok

Neden hic calismadi yazili gununumu unuttu
Ingilizce ye teyzesi cok calistirdi aslinda okulda sorun cikmisti ogun cok samimi oldugu arkadasi yere dusuyor pantolunu yirtiliyo diger cocuklarda dalga geçip guluyorlar bizimki yerden arkadasini kaldirayim derken turkce hocasi iceri giriyor kargasayi goruyo ayakta olan herkesi disipline gonderiyo oglum anlatti hoca hic konusturmamis hocam benle alakası yok durumun arkadasimi yerden kaldirdim sadece beni ilgilindirmez disari cikin esimi aramis lar diger velileride ben sadece gozunu korkutmak icin oyle soyledim ogrencilere dusen arkadasin9n annesiyle gorusuyoruz normaldede kadin okulu ayaga kaldirdim dedi ne fayda aglaya aglaya sinava girdiler arkadaşı da oglumda dusuk puan aldilar matematik sinavina da gelince asiligi tuttu beninkinin bende malum gundeydim cok gergindim diye kızdım calisamadik oyle iste cnm

Back