Kizlar aynen biz de feci bir sokla ilk sonucu ogrendik.fenden simdiye dek en dusuk96 almisti dun feni aciklandi 72 almis.inanilmaz uzuldum kendi de bana kirk buklum soyledi.ve yine safsakladigindan tabi ki .saglikli disler icin yapilmasi gerekenleri 6 madde yazin demis dis fircalamak bitti bunun gibi iki soru daha.vitaminler mineraller hepsini bilmis 3 kolay soruyu yapamamis.matematik aciklanmadi.
kizlar ben feci takiliyorum bu kadar takinti iyi degil ama ilerde vah demesin birde ev gecindirmiyor cocuk bakmiyor 10 dk ders calisinca bile cok farkediyor yazilisi biliyor bunu.
pazar aksami matematige cok calistik feni neyi sorsam biliyorum dedi cidden de biliyordu.sadece kendine guvendi umursamadi yeter sandi.
Yarin da bizde deneme olacakmis valla basima agri girdi.
hic sorma canim kesinlikle. hep boyle kek sorulari kacirmis zorlari bilmis.umursamamis mi nedir.o zoruma gidiyor.ya soru kolaymış aslında dişleri korumak için sorusu, sizinkiler hangi yayın evinin denemesini yapacak
bizimde bu hafta fen türkçe matamatik yazılımız var üçüde bu hafta ne çalıştıracağımı şaşırdım valla haftaya din var
hic sorma canim kesinlikle. hep boyle kek sorulari kacirmis zorlari bilmis.umursamamis mi nedir.o zoruma gidiyor.
denemeyi bugun b.teknoloji ogrt. Soylemis.yarin deneme olacaksiniz diye artik yarin gorecegiz.
oğlumun dediği gibi not 5 gelecek şekilde olsunda haa 85 olmuş ha 95 ha 100 ne farkederdaha farkında değiller ki yıl sonu not ortalamasının önemini. şu anda 5.sınıflar teog u etkilemiyor bildiğim kadarıyla ama yarın birgün ne olacağı belli olmazki.
bizim haftasonu veli toplantımız var, bakalım ne diyecek öğretmenleri. şimdiye kadar türkçe 76 matematik 96 belli. açıklanmayan üç sınav sonucu var daha, çok merak ediyorum. Matematikte yanlışı da (D) (Y) dan mış, artık neyi nasıl okuduysa.
Türkçe den çalıştırıyormusunuz çocukları, ne çalıştırıyosunuz. öğretmenine de sorucam gerçi ama size de sorayım özel bir çalışma yaptırıyomusunuz. bu not hiç hoşuna gitmedi 4 çünkü
valla canım ben bi sosyale çalıştırıyorum çünkü en kötü dersi o, ama çalıştırmakta pek fayda etmiyor
aslında türkçeside kötü ama deneme sınavında full yapmış çok şaşırdım, yazılı notuda bi türlü açıklanmadı
bizim eşimde bu mantık var işte ne farkeder o da 5 değil mi diyor :) ama oğlum biliyor o notları benim kabul etmeyeceğimi o nedenle zaten açıklandığında kızacam diye söyleyememiş bana
valla türkçeden sadece defterindeki dilbigisi konularını tekrar etti bir de vitaminden tekrar etti o kadar onun haricinde başka çalışmadı ama 30 puanlık kompozisyon varmış sınavda kesin biz de de türkçe 70-80 arası bişey gelecek diye düşünüyorum ondan pek umudum yok
valla ben de sosyalden korkuyorum nedense eğitimhaneden bir sürü soru çıkardım yine ordan da çalıştırıcam hafta sonu çalışmamız lazım haftaya perşembeye sosoyal sınavı var
çok güldüm ya , yavrum benim bedenden korkuyor hebizim küçük hanımın bugün matematik ve türkçeden yazılısı beden eğitiminden sözlüsü var. en çok bedenden korkuyo :) fen yazılısı perşembe günü, bakalım görücez halep'i şam'ı :))
valla ben de sosyalden korkuyorum nedense eğitimhaneden bir sürü soru çıkardım yine ordan da çalıştırıcam hafta sonu çalışmamız lazım haftaya perşembeye sosoyal sınavı var
tebrikler chesstürkçe açıklanmış sonunda 100 almış valla mutlu oldum hiç beklemiyodum
teşekkür ederiz canım, evet düşündüğüm kadar kötü değilmiş herhaldetebrikler chessdemekki kompozisyonda düşünüdüğün gibi değilmiş.
Chess tebrik ederim canim darisi basimiza :))
Bizimkiler dun deneme oldular basarinin sinaviydi.turkceden 15 sorudan 2 yanlis matematikten de 2 bosu var .dinden 3 yanlisi var ve din dersinde cocuga kriz geliyor resmen acayip bunaliyor.aglamakli cozuyor sorulari.biz bu sene dini 3 zor dusururuz ben ona inandim artik.
yine zorlari yapip kolaylarda toslamis.ne oldu bu cocuga anlamadim gitti.dun artik 1 saat nutuk attim durdum.agladi sabaha kadar vicdanim sizliyor cok mu sıkıyorum.
odevlerden cok sıkıldı ingilizceye asik cocuk ona bile bikkinlik gosteriyor anlamadim gitti.
okul degisimine mi alisamadi ogretmenlere arkadaslara mi bilmiyorum.
tesekkur ederim canim.canım normal bunalıyodur, benimkininde dinden 3 yanlışı çıktı denemede çok kazık soruyorlar dinden, ödevler zaten çok çocukların oyun oynamaya kafa dinlemeye vakti kalmıyor ki, bi de bunların daha ilkokula devam etmeleri gerekirdi normalde, ortaokul olgunluğu yok, çokta sıkmamak lazım ben buna kaanat getirdim, çünkü gerçekten sıkmamız gereken zamanlar olacak, bence deneme sonucu güzel tebrik ederim çocuğunu
bi de denemelerde cevabı net olmayan sorularda oluyor ya, hak veriyorum çocuklara, geçen bi sosyal sorusuna baktım denemeki ve hiç birşey anlamadım, görsel okuma üstelik, kolay olması gereken bi soru
ne bileyim bence kitap okumaları derslerden daha önemli bu sene, ama sağolsun öğretmenler o kadar ödev veriyor ki ona bile vakit kalmıyor
tesekkur ederim canim.
cok haklisin ben de iki tane supheli buldum cok benzer cevaplar ikilem de kaldim.
babasi da biraz durdurdu beni alisir ustune gitme diye.bu zamanlara da pisman olmak istemiyorum.ilk yazili da ogretmenlerinin gozunde de ehh denecek bir cocuk degil ama oyle oldu.bir de boyle koyverip giderse diye korkuyorum.
yazililar bir olup bitseydi derin bir oh cekecegim yaslandim valla
tesekkur ederim canim.
cok haklisin ben de iki tane supheli buldum cok benzer cevaplar ikilem de kaldim.
babasi da biraz durdurdu beni alisir ustune gitme diye.bu zamanlara da pisman olmak istemiyorum.ilk yazili da ogretmenlerinin gozunde de ehh denecek bir cocuk degil ama oyle oldu.bir de boyle koyverip giderse diye korkuyorum.
yazililar bir olup bitseydi derin bir oh cekecegim yaslandim valla