İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı

Hanimlar biz devlet okulundayiz bize kagit gelmis diledigimiz 5 dersten ucretsiz hafta ici kurs varmis sizlere de yapildi mi boyle birsey?hic istemiyor katilmayi hakli da.cunku aksam 5 te cikacak bu sekilde.zaten yatis saati aksam 10.

bir de ekg cekilmesi icin izin kagidi yollamislar saglik ekibi okula gelip cekecekmis sorun olursa ailelere haber verilecekmis allah korusun.cekilsin dedim de nasil olacak bilmiyorum.

canım bizimki özel biz de de var o, ama benimki gitmek istemedi cumartesi sabahtan olcaktı gitseydi, ben de çok gerekli görmedim zaten bu ek dersler verimsiz geçiyo bence
ekg dediğin kalp atışlarını dinlicekler galiba, güzel bişey bence sağlık taraması, biz okula giderken taramalar çok olurdu artık şimdilerde pek olmuyor

Chess Chess cok tesekkurler canim . Nice mutlu yillarini gorelim insallah.

verim konusun da haklisin cogu odevlerinizi yapin diye birakacak muhtemelen.bir de zamani kalmiyor tum gunu okulda gecmis olacak.

saglik icin ilkokulda denetlediler her sene gozle dis icin.kalp ilk olacak bakalim.

bizim ilk yazılımız belli oldu matematikten 83 almış, sorunun birisini öğretmen çok yukarıya sıkıştırmışmış da ufak yazılıymışmış da görememiş aslında 88 alacakmış kontrol edince görmüş, ya bizim çocukta mı bi tuhaflık var siz de de oluyomu böyle şeyler acaba

bizim ilk yazılımız belli oldu matematikten 83 almış, sorunun birisini öğretmen çok yukarıya sıkıştırmışmış da ufak yazılıymışmış da görememiş aslında 88 alacakmış kontrol edince görmüş, ya bizim çocukta mı bi tuhaflık var siz de de oluyomu böyle şeyler acaba
Heyecandan oluyor bazen benim ki de böyle söylüyor o yüzden sınavdan önce sürekli uyarıyorum dikkatli ol diye işe yarıyor bu aralar

Heyecandan oluyor bazen benim ki de böyle söylüyor o yüzden sınavdan önce sürekli uyarıyorum dikkatli ol diye işe yarıyor bu aralar
bende bazen çok mu üzerine gidiyorum diyorum ilkokul öğretmeni de hep kapasitesini kullanmadığını aslında biraz dikkat edip, derslerini önemsese daha başarılı olacağını söylerdi .

valla canım bizim aramızda öyle bi konuşma geçmedi muhtemelen öğretmenlerle onun arasında da geçmediğindendir
ama benimkide benzer hatalar çok yapıyor ve yazısı berbat, sadece bir açıklama oldu diğer yazılılarını özellikle türkçeyi çok merak ediyorum
benimkinin yaptığı saçmalıklardan bir örnek vereyim, geçen deneme sınavında kodlamaları toplu yaptığından iki soruyu hatalı kodlamış, biri a biri d ymiş, a ve d nin yerini değiştirmiş iki soruda, soru kitapçığında doğrularını işaretlemiş ama çok kızdım ilkokulda da çok yapardı hala yapıyor, mesela bazende soru atlıyor, çok kolay bi soruyu atlayıp puan kaybediyor neden yapıyor bunları bilmiyorum, uyarmakta pek işe yaramıyor

Hayirli haftalar olsun.
gerzeli gerzeli benim oglum da benzer sey yapabiliyor.ben umursamiyor mu yoksa sıkıldı da mi atliyor dikkat mi etmiyor anlam veremiyorum.

Chess Chess aynen.o kodlama da beni cileden çıkarıyor. Gecen sene kolej icin % 75 indirim kazandi.soruyu gectim adini yanlis kodlamis hak talep edemedik.hazir kodlu gelince ben bile rahatliyorum.

hepsi zehir gibi zekiler ama dikkatsizler, çabuk sıkılıyorlar, aceleciler. bu yüzden de hata yapmaları çok kolay oluyor. bugün fen sınavı var, oturtup çalıştıramadım. deneme de fen den ful çektim çalışmama gerek yok diye dolanıyor. aldım defteri elime yüksek sesle okudum, önemli yerleri anlamış mı diye soru sordum. sabah okula gitmeden önce bir kere oku defterini diye söz verdirdim ama okuduğunu sanmıyorum. Fen öğretmeni çok güzel bahsediyor ders sırasındaki katılımıyla ilgili ama bakalım sınavda görücez.

benim büyük kızım da 5. sınıf bu sene, onlar da henüz sınavlara başlamadılar. Haftaya inşaallah. 2 hafta önce il genelinde milli eğitim deneme sınavı yaptırmış, sınıfta birinci olmuş ama il genelindeki başarısını bilmiyorum.

canım bu sınavda din kültüründen sorulmuş mu, bir de nasıl sorular varmış sorabilir misin kızını, bizimkilerde gircekmiş galiba bi fikrimiz olur soru tipleriyle alakalı

canım bu sınavda din kültüründen sorulmuş mu, bir de nasıl sorular varmış sorabilir misin kızını, bizimkilerde gircekmiş galiba bi fikrimiz olur soru tipleriyle alakalı

Sınav kitapçığı elimizde zaten arkadaşım. Milli eğitim il çapında organize etmiş tüm 5. sınıflara yapıldı. BİLFEN yayınlarının hazır bulunuşluk sınavı. türkçe. matematik. din. fen. sosyal ve ingilizce derslerinden 15'er soru toplamda 90 soruluk bi sınav. sorular epey zorlu :) şöyle ki kızım toplamda 16 yanlışı olmasına rağmen il genelinde 3.366 çocuk arasında 64. , okulda 257 çocuk arasında 3. olmuş :S Bir de bu sınavı bizimkilere habersiz yaptırdılar. Hayırlısı, kendini denemiş oldu.

Sınav kitapçığı elimizde zaten arkadaşım. Milli eğitim il çapında organize etmiş tüm 5. sınıflara yapıldı. BİLFEN yayınlarının hazır bulunuşluk sınavı. türkçe. matematik. din. fen. sosyal ve ingilizce derslerinden 15'er soru toplamda 90 soruluk bi sınav. sorular epey zorlu :) şöyle ki kızım toplamda 16 yanlışı olmasına rağmen il genelinde 3.366 çocuk arasında 64. , okulda 257 çocuk arasında 3. olmuş :S Bir de bu sınavı bizimkilere habersiz yaptırdılar. Hayırlısı, kendini denemiş oldu.

anladım canım bilfen zordur ya, tebrik ederim tekrar:KK5:

valla karamukcum benimki herşeyi çok iyi bildiği için çalışma gereği duymuyor. sen oğluna güvenmiyormusun deyip işin içinden sıyrılıyor. türkçe sınavına hiç çalışmadı, defteri okulda bırakmış zaten. vitamin den çalış dedim çalışmadı, sonucunu gördük. bugün deneme sınavı var, vitaminden biraz fen dersine baktı, biraz sosyal. ödevleri de olduğu için onları bitirmeye uğraştı. bakalım görecez sonuçları. yani kendine güven güzel bişey de çalışmadan da bir yere kadar.

AYNEN CANIM BİZDE DE DURUM AYNI SINAVLAR AÇIKLANDIKÇA SONUÇLARI GÖRECEĞİZ

benim ki ilk notunu almış ortaokuldaki e okulda gördüm şimdi, sadece fen açıklanmış

BİZİMKİLERDE AÇIKLANMAYA BAŞLADI VE BEN ŞOKLARDAYIM DÜN BAKTIM SINAV SONUÇLARINA MATEMATİK 85 FEN 86 DELİRECEKTİM RESMEN GÖRÜNCE DÜN AKŞAM BİR KONUŞMA YAPTIK OĞLUMLA BAKALIM BUNDAN SONRASI NE OLACAK

bizim 2.deneme sınavı tam moral bozukluğu oldu. inanamadım sonucu görünce. 4 yalnışı var matematikten. normalde matematiği çok iyi olduğu için çalıştırmayız, hiç beklemiyordum. 2 tane de türkçe den yanlışı var. sosyal ve fen neyseki doğru. sınıfta 6. olmuş, kendi de bozuldu tabi bu duruma. dediğine göre matematik testine geçtiğinde 20 dakikası kaldığından panik yapmış. babası matematiğine güvendiği için sert çıktı biraz başladı ağlamaya, neyseki sonra konuşarak toparladık durumu.

BİZİMKİDE DÜN AKŞAM AĞLADI BİRAZ BİZE KORKUDAN SÖYLEYEMEMİŞ NOTLARINI ÇÜNKÜ KENDİSİ DE BÖYLE BİR DURUMA ALIŞKIN DEĞİL BİZ DE ŞOK OLDUK MATEMETİK NOTUNU GÖRÜNCE

Hanimlar biz devlet okulundayiz bize kagit gelmis diledigimiz 5 dersten ucretsiz hafta ici kurs varmis sizlere de yapildi mi boyle birsey?hic istemiyor katilmayi hakli da.cunku aksam 5 te cikacak bu sekilde.zaten yatis saati aksam 10.

bir de ekg cekilmesi icin izin kagidi yollamislar saglik ekibi okula gelip cekecekmis sorun olursa ailelere haber verilecekmis allah korusun.cekilsin dedim de nasil olacak bilmiyorum.

BİZİMDE KURS AÇACAKLARDI AMA ÇOĞUNLUK SAĞLANMADIĞI İÇİN İPTAL OLDU BİZİMKİ HAFTA SONU OLACAKTI Kİ BİZE ZATEN UYMUYOR HAFTA SONU İNGİLİZCE KURSU VAR ÇÜNKÜ SABAHTAN

HEP AYNI BAHANELER CANIM HEP AYNI YAPTIĞI HATALAR O KADAR BASİTKİ BİZİMKİNİN DE ŞAŞIRIP KALIYORUM RESMEN DİKKATSİZLİKTEN ACELE ETMEKTEN YAPIYORLAR HEP BU HATALARI

BİZİMKİLERDE AÇIKLANMAYA BAŞLADI VE BEN ŞOKLARDAYIM DÜN BAKTIM SINAV SONUÇLARINA MATEMATİK 85 FEN 86 DELİRECEKTİM RESMEN GÖRÜNCE DÜN AKŞAM BİR KONUŞMA YAPTIK OĞLUMLA BAKALIM BUNDAN SONRASI NE OLACAK

BİZİMKİDE DÜN AKŞAM AĞLADI BİRAZ BİZE KORKUDAN SÖYLEYEMEMİŞ NOTLARINI ÇÜNKÜ KENDİSİ DE BÖYLE BİR DURUMA ALIŞKIN DEĞİL BİZ DE ŞOK OLDUK MATEMETİK NOTUNU GÖRÜNCE

demekki hepimizin kuzuları biraz silkelendi ortaokulda, ama çokta silkelenmediler ya, o kadarcık olur, tabii önlemini almak lazım : )

maşallah kızına bizim ata yayınlarının olmuştu toplamda 85 soru vardı. Okulda 4.olmuş ama 139 kişi toplamda zaten. 2645 kişi sınava girmiş 124.olmuş hemen hemen her dersten 1 yanlışı var ama fenden 4 tane toplam 11 yanlışı var, fene yönelmesi lazım.

oğlumun dediği gibi not 5 gelecek şekilde olsunda haa 85 olmuş ha 95 ha 100 ne farkeder:rolleyes:daha farkında değiller ki yıl sonu not ortalamasının önemini. şu anda 5.sınıflar teog u etkilemiyor bildiğim kadarıyla ama yarın birgün ne olacağı belli olmazki.:KK57:

bizim haftasonu veli toplantımız var, bakalım ne diyecek öğretmenleri. şimdiye kadar türkçe 76 matematik 96 belli. açıklanmayan üç sınav sonucu var daha, çok merak ediyorum. Matematikte yanlışı da (D) (Y) dan mış, artık neyi nasıl okuduysa.

Türkçe den çalıştırıyormusunuz çocukları, ne çalıştırıyosunuz. öğretmenine de sorucam gerçi ama size de sorayım özel bir çalışma yaptırıyomusunuz. bu not hiç hoşuna gitmedi 4 çünkü:KK61:

Kizlar aynen biz de feci bir sokla ilk sonucu ogrendik.fenden simdiye dek en dusuk96 almisti dun feni aciklandi 72 almis.inanilmaz uzuldum kendi de bana kirk buklum soyledi.ve yine safsakladigindan tabi ki .saglikli disler icin yapilmasi gerekenleri 6 madde yazin demis dis fircalamak bitti bunun gibi iki soru daha.vitaminler mineraller hepsini bilmis 3 kolay soruyu yapamamis.matematik aciklanmadi.

kizlar ben feci takiliyorum bu kadar takinti iyi degil ama ilerde vah demesin birde ev gecindirmiyor cocuk bakmiyor 10 dk ders calisinca bile cok farkediyor yazilisi biliyor bunu.
pazar aksami matematige cok calistik feni neyi sorsam biliyorum dedi cidden de biliyordu.sadece kendine guvendi umursamadi yeter sandi.

Yarin da bizde deneme olacakmis valla basima agri girdi.

bizim haftasonu veli toplantımız var, bakalım ne diyecek öğretmenleri. şimdiye kadar türkçe 76 matematik 96 belli. açıklanmayan üç sınav sonucu var daha, çok merak ediyorum. Matematikte yanlışı da (D) (Y) dan mış, artık neyi nasıl okuduysa.

Türkçe den çalıştırıyormusunuz çocukları, ne çalıştırıyosunuz. öğretmenine de sorucam gerçi ama size de sorayım özel bir çalışma yaptırıyomusunuz. bu not hiç hoşuna gitmedi 4 çünkü:KK61:
bizimkinin tek calismadigi ders turkce.ne odevi oluyor ne de sinav tarihi bile belli degil.
ayy 4 deyince bile zoruma gitti bizim fen 4 suan.gectigimiz hafta ici laptopi veriyordum hemen geri yasakladim.akli fikri bir oyun varmis onda.cok kizdim yuklese bile silecegim mat. Sinavi aciklanana kadar.

valla canım ben bi sosyale çalıştırıyorum çünkü en kötü dersi o, ama çalıştırmakta pek fayda etmiyor
aslında türkçeside kötü ama deneme sınavında full yapmış çok şaşırdım, yazılı notuda bi türlü açıklanmadı

X