Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimkiler bu hafta extradan bi deneme sınavı daha olcak, mebin denemesi demişler ama şuan tam bilmiyorum neyin nesi.. tüm sınavları bitti din dışında o da haftaya sanırım
bizimkiler ilk 15 gün için de olmuşlardı deneme sınavı. geçenlerde bahsetmiştim, milli eğitim tüm 5. sınıflar arasında yapmış diye. bilfen'in hazır bulunuşluk sınav kitapçığını kullanmışlardı. Bu tarz sınavlar iyi aslında,çocuklarımızın il genelinde seviyesini görmüş oluyoruz. benim kızımda gözlemlediğim hala ilkokul mantığıyla çalışıyor. mesela ilkokulda öğretmenimiz hiçbirşeyin tarihini sormazdı, benim hanım sultan hala tarihleri kaale almıyor. Siyer dersinden yazılısı var bugün, öğretmen arkalı önlü bi sayfa fotokopi vermiş çalışın diye. benimki fotokopiye çalışmış kitaba bakmamış bile. bikaç 4 daha almamız lazım galiba artık çalışmadan 5 alınmayacağını öğrenmek için
haftasonu toplantımız vardı, iyi geçti çok şükür ama çok daha iyisini beklediklerini anladım oğlumdan. zaafımızı söyledim evde ders tekrarı yapmamak. özellikle sosyal öğretmeni ders tekrarının önemini vurguladı ve şu anda işledikleri inkalap ve ilkelerle ilgili konuların direk teog da çıktığını, çocukların çok iyi kavraması gerektiğini belirtti. çalışıp, bol bol test çözsün dedi. testimiz.com u tavsiye etti. vitaminin konu anlatımı güzel ama soruları çok basit olduğunu söyledi.
öyle canım, ders çalışma mantığı oturmadı daha ders çalışmadan olcağını sanıyorlar hala, zamanla öğrencekler
tatlı rekabet iyidir ben de deneme sınavlarından yanayım hem teog içinde tecrube
haftasonu toplantımız vardı, iyi geçti çok şükür ama çok daha iyisini beklediklerini anladım oğlumdan. zaafımızı söyledim evde ders tekrarı yapmamak. özellikle sosyal öğretmeni ders tekrarının önemini vurguladı ve şu anda işledikleri inkalap ve ilkelerle ilgili konuların direk teog da çıktığını, çocukların çok iyi kavraması gerektiğini belirtti. çalışıp, bol bol test çözsün dedi. testimiz.com u tavsiye etti. vitaminin konu anlatımı güzel ama soruları çok basit olduğunu söyledi.
toplantı nasıl yapıldı meroza, yani tüm öğretmenler mi geldi sınıfa yoksa sadece sınıf öğretmeni mi
evet aynısını bende dedim oğluma bu konu öğrenim hayatın boyunca çıkacak diye
bi de ders tekrarını kim yapar ki ödev olmasa, ben hiç bi öğrencinin yapacağını sanmam bu yaşta
öğretmenler tek tek ayrı sınıflara oturmuş, kapısında öğretmenin adı, branşı, hangi sınıfların öğretmeni olduğu yazıyordu. sen birebir öğretmenle girip konuşuyorsun. önünde çocuğun deneme sınavlarındaki kaneleri, öğrenciyle ilgili tuttukları notlar, resimleri, sınav notları var. kargaşa olur diye düşünmüştüm ama biraz erken gittiğim için çok beklemedim. ingilizce öğretmenin yanına girmek için beklerken sınıftaki diğer velilerden tanıştığım oldu.toplantı nasıl yapıldı meroza, yani tüm öğretmenler mi geldi sınıfa yoksa sadece sınıf öğretmeni mi
evet aynısını bende dedim oğluma bu konu öğrenim hayatın boyunca çıkacak diye
bi de ders tekrarını kim yapar ki ödev olmasa, ben hiç bi öğrencinin yapacağını sanmam bu yaşta
İyi akşamlar kızlar bu akşam çok mutlu oldum oğlumun deneme sınavı açıklanmış sınıfta ve okulda birinci ilçede onyedinci il genelinde ise elli birinci olmuş bu sınav sonuçlarından sonra iyi moraloldu bize
süper canım, tebrik ederim oğlunu
tebrik ederim,başarıları daim olsun inşaallah
maşallah oğluşa, tebrik ederimİyi akşamlar kızlar bu akşam çok mutlu oldum oğlumun deneme sınavı açıklanmış sınıfta ve okulda birinci ilçede onyedinci il genelinde ise elli birinci olmuş bu sınav sonuçlarından sonra iyi moraloldu bize
maşallah oğluşa, tebrik ederim
kabotaj kanunu, halifeliğin kaldırılması, tevhidi tedrisat.. çok çalışıyorum çoook, sözlü yapıyorum şirkettekileri
Çok şükür ilk 100 ümüzü gördük İngilizce 100 geldi bugün de sosyal var bakalım on nasıl geçecek
hafta içi ödev oluyor ama ders programına uygun yaptığı için sıkışmıyor, çokta vermiyorlar heralde. ben sekizde geliyorum o saate ödev kalmamış oluyor. haftasonu her öğretmen ödev veriyor ve fazla veriyorlar. dışarı çıktıysak yetiştirmesi baya zor oluyor. artık testlerin paragrafları da uzadı, özellikle sosyalde. oku oku fenalık geliyor çocuğa, bana da tabi .hanımlar sizde ödev problemi yaşıyormusunuz? ortalama ne kadar ödev geliyor, bizim akşamlar ve haftasonları kabus oldu valla, zaten sabahtan akşama kadar okulda, mantıksız ve saçma geliyor bu kadar ödev olması bıkkınlık vermekten başka bişey değil çocuklara