Hanimlar biz devlet okulundayiz bize kagit gelmis diledigimiz 5 dersten ucretsiz hafta ici kurs varmis sizlere de yapildi mi boyle birsey?hic istemiyor katilmayi hakli da.cunku aksam 5 te cikacak bu sekilde.zaten yatis saati aksam 10.
bir de ekg cekilmesi icin izin kagidi yollamislar saglik ekibi okula gelip cekecekmis sorun olursa ailelere haber verilecekmis allah korusun.cekilsin dedim de nasil olacak bilmiyorum.
Heyecandan oluyor bazen benim ki de böyle söylüyor o yüzden sınavdan önce sürekli uyarıyorum dikkatli ol diye işe yarıyor bu aralarbizim ilk yazılımız belli oldu matematikten 83 almış, sorunun birisini öğretmen çok yukarıya sıkıştırmışmış da ufak yazılıymışmış da görememiş aslında 88 alacakmış kontrol edince görmüş, ya bizim çocukta mı bi tuhaflık var siz de de oluyomu böyle şeyler acaba
bende bazen çok mu üzerine gidiyorum diyorum ilkokul öğretmeni de hep kapasitesini kullanmadığını aslında biraz dikkat edip, derslerini önemsese daha başarılı olacağını söylerdi .Heyecandan oluyor bazen benim ki de böyle söylüyor o yüzden sınavdan önce sürekli uyarıyorum dikkatli ol diye işe yarıyor bu aralar
bizim ilk yazılımız belli oldu matematikten 83 almış, sorunun birisini öğretmen çok yukarıya sıkıştırmışmış da ufak yazılıymışmış da görememiş aslında 88 alacakmış kontrol edince görmüş, ya bizim çocukta mı bi tuhaflık var siz de de oluyomu böyle şeyler acaba
benim büyük kızım da 5. sınıf bu sene, onlar da henüz sınavlara başlamadılar. Haftaya inşaallah. 2 hafta önce il genelinde milli eğitim deneme sınavı yaptırmış, sınıfta birinci olmuş ama il genelindeki başarısını bilmiyorum.
canım bu sınavda din kültüründen sorulmuş mu, bir de nasıl sorular varmış sorabilir misin kızını, bizimkilerde gircekmiş galiba bi fikrimiz olur soru tipleriyle alakalı
Sınav kitapçığı elimizde zaten arkadaşım. Milli eğitim il çapında organize etmiş tüm 5. sınıflara yapıldı. BİLFEN yayınlarının hazır bulunuşluk sınavı. türkçe. matematik. din. fen. sosyal ve ingilizce derslerinden 15'er soru toplamda 90 soruluk bi sınav. sorular epey zorlu :) şöyle ki kızım toplamda 16 yanlışı olmasına rağmen il genelinde 3.366 çocuk arasında 64. , okulda 257 çocuk arasında 3. olmuş :S Bir de bu sınavı bizimkilere habersiz yaptırdılar. Hayırlısı, kendini denemiş oldu.
valla karamukcum benimki herşeyi çok iyi bildiği için çalışma gereği duymuyor. sen oğluna güvenmiyormusun deyip işin içinden sıyrılıyor. türkçe sınavına hiç çalışmadı, defteri okulda bırakmış zaten. vitamin den çalış dedim çalışmadı, sonucunu gördük. bugün deneme sınavı var, vitaminden biraz fen dersine baktı, biraz sosyal. ödevleri de olduğu için onları bitirmeye uğraştı. bakalım görecez sonuçları. yani kendine güven güzel bişey de çalışmadan da bir yere kadar.
benim ki ilk notunu almış ortaokuldaki e okulda gördüm şimdi, sadece fen açıklanmış
bizim 2.deneme sınavı tam moral bozukluğu oldu. inanamadım sonucu görünce. 4 yalnışı var matematikten. normalde matematiği çok iyi olduğu için çalıştırmayız, hiç beklemiyordum. 2 tane de türkçe den yanlışı var. sosyal ve fen neyseki doğru. sınıfta 6. olmuş, kendi de bozuldu tabi bu duruma. dediğine göre matematik testine geçtiğinde 20 dakikası kaldığından panik yapmış. babası matematiğine güvendiği için sert çıktı biraz başladı ağlamaya, neyseki sonra konuşarak toparladık durumu.
Hanimlar biz devlet okulundayiz bize kagit gelmis diledigimiz 5 dersten ucretsiz hafta ici kurs varmis sizlere de yapildi mi boyle birsey?hic istemiyor katilmayi hakli da.cunku aksam 5 te cikacak bu sekilde.zaten yatis saati aksam 10.
bir de ekg cekilmesi icin izin kagidi yollamislar saglik ekibi okula gelip cekecekmis sorun olursa ailelere haber verilecekmis allah korusun.cekilsin dedim de nasil olacak bilmiyorum.
bizim ilk yazılımız belli oldu matematikten 83 almış, sorunun birisini öğretmen çok yukarıya sıkıştırmışmış da ufak yazılıymışmış da görememiş aslında 88 alacakmış kontrol edince görmüş, ya bizim çocukta mı bi tuhaflık var siz de de oluyomu böyle şeyler acaba
BİZİMKİLERDE AÇIKLANMAYA BAŞLADI VE BEN ŞOKLARDAYIM DÜN BAKTIM SINAV SONUÇLARINA MATEMATİK 85 FEN 86 DELİRECEKTİM RESMEN GÖRÜNCE DÜN AKŞAM BİR KONUŞMA YAPTIK OĞLUMLA BAKALIM BUNDAN SONRASI NE OLACAK
BİZİMKİDE DÜN AKŞAM AĞLADI BİRAZ BİZE KORKUDAN SÖYLEYEMEMİŞ NOTLARINI ÇÜNKÜ KENDİSİ DE BÖYLE BİR DURUMA ALIŞKIN DEĞİL BİZ DE ŞOK OLDUK MATEMETİK NOTUNU GÖRÜNCE
Sınav kitapçığı elimizde zaten arkadaşım. Milli eğitim il çapında organize etmiş tüm 5. sınıflara yapıldı. BİLFEN yayınlarının hazır bulunuşluk sınavı. türkçe. matematik. din. fen. sosyal ve ingilizce derslerinden 15'er soru toplamda 90 soruluk bi sınav. sorular epey zorlu :) şöyle ki kızım toplamda 16 yanlışı olmasına rağmen il genelinde 3.366 çocuk arasında 64. , okulda 257 çocuk arasında 3. olmuş :S Bir de bu sınavı bizimkilere habersiz yaptırdılar. Hayırlısı, kendini denemiş oldu.
bizimkinin tek calismadigi ders turkce.ne odevi oluyor ne de sinav tarihi bile belli degil.bizim haftasonu veli toplantımız var, bakalım ne diyecek öğretmenleri. şimdiye kadar türkçe 76 matematik 96 belli. açıklanmayan üç sınav sonucu var daha, çok merak ediyorum. Matematikte yanlışı da (D) (Y) dan mış, artık neyi nasıl okuduysa.
Türkçe den çalıştırıyormusunuz çocukları, ne çalıştırıyosunuz. öğretmenine de sorucam gerçi ama size de sorayım özel bir çalışma yaptırıyomusunuz. bu not hiç hoşuna gitmedi 4 çünkü
bizim haftasonu veli toplantımız var, bakalım ne diyecek öğretmenleri. şimdiye kadar türkçe 76 matematik 96 belli. açıklanmayan üç sınav sonucu var daha, çok merak ediyorum. Matematikte yanlışı da (D) (Y) dan mış, artık neyi nasıl okuduysa.
Türkçe den çalıştırıyormusunuz çocukları, ne çalıştırıyosunuz. öğretmenine de sorucam gerçi ama size de sorayım özel bir çalışma yaptırıyomusunuz. bu not hiç hoşuna gitmedi 4 çünkü