İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı

ural federasyonu yarışması mı canım

ural federasyonu yarışması mı canım

hiç bilmiyorum chess, cumrt toplantıda soracağım. hangi konulardan olacağını yazıp göndermişler ama değişik değişik şeyler. çocuklardan bişey bekliyorlarsa çalıştırmaları gerek okulda. tek bildiğim katılım için 7 tl verdik

bizimkide başvurdu bi yarışmaya da biz 10 lira verdik, bizimkilerde çalışmıyor öyle özel olarak

biz o gün görülen derslerin ödevlerini o akşam yapıyoruz bir daha rahat oluyoruz canım.

bana da öyle geliyor chess bu sene biraz sosyal zorlayacak sanırım bizimkileri

türkçe açıklanmış sonunda 100 almış valla mutlu oldum hiç beklemiyodum

tebrikler canım biz daha 100 göremedik bakalım diğerleri açıklansın sonuç ne olacak

çok normal canım şu an onların alışkın olmadığı bir sistem ben ce bu dönem böyle geçecek çok da sıkmamak lazım alışına kadar gerçi sana söylüyorum ama ben de aynı şeyi yapıyorum bazen çok gidiyorum üstüne diye düşünüyorum sonra da

aynen canım bocalamalrı çok normal şu anda
bizimkilerde çarşamba günü gittiler geziye bilim merkezine gitmişlerdi

bizimkilerde deneme sınavı oldular dün 80 soruda 5 yanlış var din 1 , matematik 1 sosyal 2 türkçe 1 fen full ingilizce full

bence de yazılı notundan çok sınıftaki durumuna bakıyorlardır mesela bizim de eşim sınıf öğretmeni ile görüştüğünde oğlunuz çok iyi bir çocuk ileride bence güzel yerlere gelecek demiş ki daha sınavlar başlamamıştı

hanımlar çocuğunuz hangi sporlara gidiyor
biz bizimkini ikna edemedik, spor yapmasa olmaz mı ki
Yüzme en ideal spor bence. Vücudun tüm kasları aynı anda çalışıyor. Oğlum 3 yıldır yüzüyor. Türkiye capında dereceleri var. Bu da ayrı bir gurur.

Anneler iyi geceler. Birkaç hafta önce yazmıştım. Oğlumun okulunu değiştirdim. Ortak aldığımız bir kararla Atatürk Ortaokuluna geçiş yaptık. Maşallah nazar değmesin, okulumuzun disiplini gayet iyi. Yalnız ilk dönemin hemen hemen yarısında geldiğimiz için biraz gerideyiz. Yeni okulumuza yetişmek için çabalıyoruz. Dün deneme sınavı olduk. 80 soruda 5 yanlışımız var. Matematikten 2, fenden 2, Din Kültürü nden 1 yanlış. Türkçe , sosyal ve ingilizceden hatamız yok. İlk dönemde iki okul onlarca öğretmen ve arkadaş değiştirmesine göre durum çokta kötü sayılmaz.Sizce nasıl ?

Yüzme en ideal spor bence. Vücudun tüm kasları aynı anda çalışıyor. Oğlum 3 yıldır yüzüyor. Türkiye capında dereceleri var. Bu da ayrı bir gurur.

tebrik ederim oğlunu canım gerçekten gurur verici,
ben de çocuklar için en güzel aktivitenin yüzme ve folklor olduğunu düşünüyorum, ama benim oğlum keyfine düşkün olduğundan sıkıya gelemiyor malesef ve hırsıda hiç yok desem yalan olmaz

valla bence süper, hiç geride falan değil bence, hangi yayın evinindi sınav?

valla bence süper, hiç geride falan değil bence, hangi yayın evinindi sınav?
Batı akademi yayıncılık.Fakat soru tarzları çelişkili.Kafa karıştırıcı.Ayrıca verdikleri paragraflar sınıf düzeyine, çocuğun yaşına uygun değil.

Sporda derece yapması çokta önemli değil, sonuçta Türkiye'de ekmeğini spordan kazanan çok az sporcu var.Hırslı olmaması da bir bakıma güzel .Sporu tadını çıkara çıkara yapsın.Keyfine varsın. Sonuçta hem oynayacak hem de hareket etmiş olacak.Sosyalleşmek önemli .Haftada 2 gün 1 saati geçmeyen başlangıç antrenmanlarına katılmak umuyorum ki oğlunuza güzel gelecek. :)

okul hayatımızın ilk 4'ünü alarak milli olmuş bulunmaktayız :) Fen yazılısı 76, sosyal 95. henüz matematik ve türkçe açıklanmadı. Matematikten de 4 bekliyorum açıkçası hayırlısı bakalım . en azından ilkokuldaki gibi çalışmadan 5 alınmayacağını öğrenmiş olduk.

Kızlar bu sorunun doğru yanıtını bilen var mı? Yada şöyle sorayım oğlumun cevabı doğru mu?

günaydın, biz bu haftaya iki yazılıyla merhaba diyenlerdeniz :) bakalım bugün nasıl geçecek

karamuk canım sonucu çok güzel tebrik ederim oğlunu

teşekkürler canım

kesinlikle katııyorum bizim doktorumuzda aynı şeyleri söyledi hatta oğluma sakın yüzmeyi bırakma dedi ama bizimki sıkıldı ve bıraktı

hayırlısı olsun canım yeni okulunuz eltim de zamanında çok memnundu o okuldan demek hala aynı şekilde devam ediyor. oğluna da tebrikler canım gayet başarılı bir sonuç

valla ben de 4 ü türkçeden bekliyorum bakalım kaç alacak
daha bu sene hiç 100 alamadık böyle giderse de alamayacağız heralde

mat 83,fen 95, ingilizce 93,türkçe açıklanmadı.

tebrikler canım

Kızlar bu sorunun doğru yanıtını bilen var mı? Yada şöyle sorayım oğlumun cevabı doğru mu?Eki Görüntüle 1297225

ne kadar çelişkili bir soru ya bizim deneme sınavında da sosyalde ve dinde vardı böyle çelişkili sorular valla bana da cevap d gibi geliyor

günaydın hanımlar, iyi haftalar bize ve çocuklarımıza

günaydın iyi haftalar canım hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…