Selam hanimlar.
chess sen yazinca hemen e okula girdim hatta ilkokul numarasini yazacaktim heyecandan :) hadi bakalim hayirli olsun .
bizimkiler pztesi basliyor hem de ayni gun iki yazili fen ve mat. O hafta full yazili Allah'im yardimcilari olsun cocuklarimizin.
tesekkur ederim canim.biz de atlatiriz insallah.basarilar.bol başarılar oğluna canım, bizimkilerin bi ingilizce kaldı o da haftaya
masallah daim olsun basarisi.benim büyük kızım da 5. sınıf bu sene, onlar da henüz sınavlara başlamadılar. Haftaya inşaallah. 2 hafta önce il genelinde milli eğitim deneme sınavı yaptırmış, sınıfta birinci olmuş ama il genelindeki başarısını bilmiyorum.
benim büyük kızım da 5. sınıf bu sene, onlar da henüz sınavlara başlamadılar. Haftaya inşaallah. 2 hafta önce il genelinde milli eğitim deneme sınavı yaptırmış, sınıfta birinci olmuş ama il genelindeki başarısını bilmiyorum.
oğlana sordum bilmiyor , giriş için kağıdı vermemişler daha. Sınav için 3 tl verdik öğrenir öğrenmez bilgi veririm inş.
canım ata yayınlarının sınavıymış bu gün oldular cevap kağıdına baktım 1 matematik, 1 Türkçe, 1 din, 1 sosyal 2 yada 3 birinden emin değilim fa-enden yanlışı var toplam 85 soru.
bizim 2.deneme sınavı tam moral bozukluğu oldu. inanamadım sonucu görünce. 4 yalnışı var matematikten. normalde matematiği çok iyi olduğu için çalıştırmayız, hiç beklemiyordum. 2 tane de türkçe den yanlışı var. sosyal ve fen neyseki doğru. sınıfta 6. olmuş, kendi de bozuldu tabi bu duruma. dediğine göre matematik testine geçtiğinde 20 dakikası kaldığından panik yapmış. babası matematiğine güvendiği için sert çıktı biraz başladı ağlamaya, neyseki sonra konuşarak toparladık durumu.
masallah canim sonucu iyi cidden.arada boyle olmasi biraz daha bosvermelerini engelliyor.dun de bizim mat. Ogrt 12 soruluk bir kagit vermis yazili gibi ama not yok sadece arti eksi yapmis.iki yanlisi var birisi bolme de kalan kismina sifir eklemeyi unutmus ,biride 3 basamakli iki sayiyi carpip toplarken bir sira kaydirmis.ona cok sinirlendim cunku derli toplu yazsaydi kaymazdi.bir de aynen feci guveniyor matematigine aldi boyunun olcusunu.bizim 2.deneme sınavı tam moral bozukluğu oldu. inanamadım sonucu görünce. 4 yalnışı var matematikten. normalde matematiği çok iyi olduğu için çalıştırmayız, hiç beklemiyordum. 2 tane de türkçe den yanlışı var. sosyal ve fen neyseki doğru. sınıfta 6. olmuş, kendi de bozuldu tabi bu duruma. dediğine göre matematik testine geçtiğinde 20 dakikası kaldığından panik yapmış. babası matematiğine güvendiği için sert çıktı biraz başladı ağlamaya, neyseki sonra konuşarak toparladık durumu.
masallah canim sonucu iyi cidden.arada boyle olmasi biraz daha bosvermelerini engelliyor.dun de bizim mat. Ogrt 12 soruluk bir kagit vermis yazili gibi ama not yok sadece arti eksi yapmis.iki yanlisi var birisi bolme de kalan kismina sifir eklemeyi unutmus ,biride 3 basamakli iki sayiyi carpip toplarken bir sira kaydirmis.ona cok sinirlendim cunku derli toplu yazsaydi kaymazdi.bir de aynen feci guveniyor matematigine aldi boyunun olcusunu.
basamak degerlerinde vs sorun yok.hafta sonu 50 bolme 50 carpma yaptiracagim.pztsi yazilisi olacak. Aslinda daha baska dusuncelerim vardi pazar gunu dogum gunu kiyamiyorum fazla bunaltmak da istemiyorum.