İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı

toplantıya ben gidemedim malasef çok yoğundum o gün çıkamadım işyerinden eşim gitti ama o da saati yanlışmış öğretmen 16.15 demiş bizim leyla 14.15 anlamış ama çok şükür sınıf öğretmeni ile konuşup tanışmış eşim
zaten genel bir toplantıydı dörtte tekrar gelmenize gerek yok demiş eşime başka velilerden de gelen olmuş o saatte onlarda öyle diye biliyorlarmış.

sağol canım, ben türkçeye çalıştırdım yazılı sonucu açıklanmadı ama denemede full yapmış türkçeyi

valla karamukcum benimki herşeyi çok iyi bildiği için çalışma gereği duymuyor. sen oğluna güvenmiyormusun deyip işin içinden sıyrılıyor. türkçe sınavına hiç çalışmadı, defteri okulda bırakmış zaten. vitamin den çalış dedim çalışmadı, sonucunu gördük. bugün deneme sınavı var, vitaminden biraz fen dersine baktı, biraz sosyal. ödevleri de olduğu için onları bitirmeye uğraştı. bakalım görecez sonuçları. yani kendine güven güzel bişey de çalışmadan da bir yere kadar.

Selam hanimlar.
Yazili ve deneme sonuclarinizi tebrik ederim.
benim oglumun daha hic yazilisi veya denemesi olmadi feci gerildim.kompozisyon da biz de cakiliriz muhtemelen yaz deme de...biraz alistirma yapilsaydi kompozisyonlara.

daha simdiye kadar dusuk not almadi ilkokulda burdan korkuyorum.hele yazili tarihleri sms olarak gelince yansitmasam da icim cizliyor.

din dersin de ayet aciklatmak hangi mantiktir.ayrica celiski var.cocuk kendince aciklayip simdiden fetva vermis olacak.

subhanekeyi anlamiyla ogrenir anlamini sorar tamam o.ayet agir olmus.

Allah zihin acikligi versin kuzularimiza.

Selam hanimlar.
chess sen yazinca hemen e okula girdim hatta ilkokul numarasini yazacaktim heyecandan :) hadi bakalim hayirli olsun .
bizimkiler pztesi basliyor hem de ayni gun iki yazili fen ve mat. O hafta full yazili Allah'im yardimcilari olsun cocuklarimizin.

bol başarılar oğluna canım, bizimkilerin bi ingilizce kaldı o da haftaya

benim büyük kızım da 5. sınıf bu sene, onlar da henüz sınavlara başlamadılar. Haftaya inşaallah. 2 hafta önce il genelinde milli eğitim deneme sınavı yaptırmış, sınıfta birinci olmuş ama il genelindeki başarısını bilmiyorum.

bol başarılar oğluna canım, bizimkilerin bi ingilizce kaldı o da haftaya
tesekkur ederim canim.biz de atlatiriz insallah.basarilar.

masallah daim olsun basarisi.

süper canım, tebrik ederim kızını

oğlana sordum bilmiyor , giriş için kağıdı vermemişler daha. Sınav için 3 tl verdik öğrenir öğrenmez bilgi veririm inş.

canım ata yayınlarının sınavıymış bu gün oldular cevap kağıdına baktım 1 matematik, 1 Türkçe, 1 din, 1 sosyal 2 yada 3 birinden emin değilim fa-enden yanlışı var toplam 85 soru.

canım ata yayınlarının sınavıymış bu gün oldular cevap kağıdına baktım 1 matematik, 1 Türkçe, 1 din, 1 sosyal 2 yada 3 birinden emin değilim fa-enden yanlışı var toplam 85 soru.

sonuç çok güzel canım tebrik ederim bizde de geçen sene hep atanın denemeleri oluyordu ne güzel, bu sene zambak malesef, hiç beğenmedim

bizim 2.deneme sınavı tam moral bozukluğu oldu. inanamadım sonucu görünce. 4 yalnışı var matematikten. normalde matematiği çok iyi olduğu için çalıştırmayız, hiç beklemiyordum. 2 tane de türkçe den yanlışı var. sosyal ve fen neyseki doğru. sınıfta 6. olmuş, kendi de bozuldu tabi bu duruma. dediğine göre matematik testine geçtiğinde 20 dakikası kaldığından panik yapmış. babası matematiğine güvendiği için sert çıktı biraz başladı ağlamaya, neyseki sonra konuşarak toparladık durumu.

canım bence sonuç çok güzel oğlunu tebrik ederim. bizde hep birinci olmasından şaşırmıştık ama mantıklı düşününce zaten eski sınıfının seviyesi çok düşüktü, iyi tarafından bakalım demekki yeni sınıflarında seviye yüksek ve ona göre eğitim alacaklar tabii

teşekkürler canım inşallah çocuklarımız hep başarılı olurlar. Fenden yanlışı fazla olmuş 2 yada 3 soru biri muallaklı fene daha çok çalışmalıyız onu anladım. Bu arada matematik fen ve Türkçeden sınav oldular başkada ses seda yok diğerleri daha geç olacak sanırım.

masallah canim sonucu iyi cidden.arada boyle olmasi biraz daha bosvermelerini engelliyor.dun de bizim mat. Ogrt 12 soruluk bir kagit vermis yazili gibi ama not yok sadece arti eksi yapmis.iki yanlisi var birisi bolme de kalan kismina sifir eklemeyi unutmus ,biride 3 basamakli iki sayiyi carpip toplarken bir sira kaydirmis.ona cok sinirlendim cunku derli toplu yazsaydi kaymazdi.bir de aynen feci guveniyor matematigine aldi boyunun olcusunu.
basamak degerlerinde vs sorun yok.hafta sonu 50 bolme 50 carpma yaptiracagim.pztsi yazilisi olacak. Aslinda daha baska dusuncelerim vardi pazar gunu dogum gunu kiyamiyorum fazla bunaltmak da istemiyorum.

Hanimlar biz devlet okulundayiz bize kagit gelmis diledigimiz 5 dersten ucretsiz hafta ici kurs varmis sizlere de yapildi mi boyle birsey?hic istemiyor katilmayi hakli da.cunku aksam 5 te cikacak bu sekilde.zaten yatis saati aksam 10.

bir de ekg cekilmesi icin izin kagidi yollamislar saglik ekibi okula gelip cekecekmis sorun olursa ailelere haber verilecekmis allah korusun.cekilsin dedim de nasil olacak bilmiyorum.

doğum günü şimdiden kutlu olsun canım, nice mutlu huzurlu yıllarınız olsun ailecek
evet malesef aşırı güven problemi biz de de var, çok kolay diye tık tık işaretlerken işaretme hatası yapıyor, soru ona göre çok kolay olduğu halde... Aslında çok kolay sorular dikkat dağıtıyor bence, biraz zorlasa konsantrasyonunu toplıcak, kolay olunca dikkat dağılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…