selam bayanlar biz de matematik yazılımızla gelecek hafta sınavlara start veriyoruz ayın 30. da deneme sınavı varmış bakalım ne olacak hepimizin kuzularına başarılar
sormuş kayınvalidem
komşu da gitmemiş onlar da aile birliği toplantısı diye biliyorlarmış ama öğretmende katılım çok azdı demiş çocuklara demekki problem kendilerinde yeterli şekilde duyuru yapamamışlar
evet canım, mesaj atsalar velilere iyimiş, öğretmen görüşme günleri vardır belki genelde oluyo okullarda o şekilde takip edersin artık
daha öğretmenlerin yüzünü görmedim tanışmak nasip olmadı işallah vardır veli görüşme günleri de hiç onunla ilgili de bir bilgi gelmedi daha
sitesine bi bak derim canım, bazılarında yazıyor okulların belki sizinde yazıyordur, bunlar daha küçük, daha ortaokullu olgunluğu yok, en azından not verselermiş ilkokuldaki gibi
karamuk ortaokul ilkokul gibi değil anlaşılan. öğretmenler fazla üzerinde durmamış demek ki. çocukların aklı bir karış havada zaten bir kağıda yazdırsa yada yazıp verse hatırlatıcı olacak.evet onu dedim ben de çocuklar unutabilir gerçi ben kaçkere sordum unutma fırsatı olmadı ama eve not göndermeleri en mantıklısı yani
karamuk ortaokul ilkokul gibi değil anlaşılan. öğretmenler fazla üzerinde durmamış demek ki. çocukların aklı bir karış havada zaten bir kağıda yazdırsa yada yazıp verse hatırlatıcı olacak.
deneme sınavı hangi yayınevininmiş canım
akşam morali çok bozuktu. suratı beş karış türkçe karnesine 4 gelecek diye üzülüyordu. ben de anlattım budan sonraki notlarının yüksek gelirse 4 gelmiyceğini. okulda ağlıycaktım nerdeyse dedi. hiç öyle bir çocukta değildir ama alışık olmadığı için yadırgadı heralde. bir sürü kelime verip sözlük anlamını sormuşlar. özgü, hiddet anlamlarını bilememiş..kompozisyon 20 puanlıkmış, 12 puan almış ondan da. kısa yazmış zatenbizimkininde deneme sınavı down
ortaokul yaramadı mı ne, bende normal sınav sonuçlarını merak ediyorum ama hi.biri açıklanmadı daha
akşam morali çok bozuktu. suratı beş karış türkçe karnesine 4 gelecek diye üzülüyordu. ben de anlattım budan sonraki notlarının yüksek gelirse 4 gelmiyceğini. okulda ağlıycaktım nerdeyse dedi. hiç öyle bir çocukta değildir ama alışık olmadığı için yadırgadı heralde. bir sürü kelime verip sözlük anlamını sormuşlar. özgü, hiddet anlamlarını bilememiş..kompozisyon 20 puanlıkmış, 12 puan almış ondan da. kısa yazmış zatenumarım bugün matematikten yüksek bir not alıp özgüvenini yükseltir.
chess maşallah çok iyi. teog da din var mı halen, ingilizce yok bildiğim kadarıyla. din dersini de kaldırmaları gerekiyor bence. tabiki öğrenilsin ama lise girişte de sınava tabi olmasın.muhtemelen öyle olur canım, çocuklar için matematik daha net bir ders, kompoziyon bizimkiler ilkokulda hiç yazmadı o da anca pratikle öğrenilcek bişey, bizimkilerin sınavında da varmış galiba komposizyon, benimkinin o konuda hiç başarılı olcağını düşünmüyorum, bakalım kaç alcak
bizim denemede din zorlamış, türkçe fen mat ing full, sosyalde bi kaç yanlış dinde çok yanlış var
kurandan ayetlerin yorumlanmasını istemişler, hadi ezberledikleri surelerden olsa neyse, ama bu din soruları bence 5. sınıf için çok zor ve gereksiz
bu arada bizim deneme sınavlarında din yok, niye bilmiyorum.
teşekkürler meroza, ingilizce yokmuymuş onu senden duydum valla, aslında ben zorunlu din dersine de karşıyımda iştechess maşallah çok iyi. teog da din var mı halen, ingilizce yok bildiğim kadarıyla. din dersini de kaldırmaları gerekiyor bence. tabiki öğrenilsin ama lise girişte de sınava tabi olmasın.
ilk yazılı notu türkçeden 76alışık olmadığım bir not olduğu için hazmedemedim bir saattir. soru kağıtlarını da vermedikleri için nerde ne yapmış çok merak ediyorum. sorular zordu diyor, kompozisyon da varmış.. bakalım yarın matematikten napacak, normalde matematiği çok iyidir.
bizimkininde deneme sınavı down
ortaokul yaramadı mı ne, bende normal sınav sonuçlarını merak ediyorum ama hi.biri açıklanmadı daha
muhtemelen öyle olur canım, çocuklar için matematik daha net bir ders, kompoziyon bizimkiler ilkokulda hiç yazmadı o da anca pratikle öğrenilcek bişey, bizimkilerin sınavında da varmış galiba komposizyon, benimkinin o konuda hiç başarılı olcağını düşünmüyorum, bakalım kaç alcak
bizim denemede din zorlamış, türkçe fen mat ing full, sosyalde bi kaç yanlış dinde çok yanlış var
kurandan ayetlerin yorumlanmasını istemişler, hadi ezberledikleri surelerden olsa neyse, ama bu din soruları bence 5. sınıf için çok zor ve gereksiz