İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı

Veli toplantimiz oldu kizlar.
sinif ogrt. Mat. Ogrt. İmiş. Ogretmenlerin cogu artik disiplin modunda :) hepsi sıkıyı vermis.biraz yola gelmisler sukur.
yazililar ekim sonu kasim basi ortasi diye gidiyor.2 cocuktan butun ogretmenler sikayet etti ben olsam utanirdim hâlâ savunmaya geciyorlar anlamiyorum ben bu insanlari.yazik gunah onlara da isim vermemeye calistilar ama dururlar mi kim hocam deyin hocam diye soylettiler.
fen b. Ogrt. Cok gergindi yogunluktan mi bilmiyorum ama bir iki ters cvp verdi. Tanisma maksatliydi oysa.10. Sayfadan 41. Sayfaya kadar yapin dedi gecen.bugun de bir veli 41 i islemediler nasil yapalim atlayalim mi orayi dedi "yapabildikleri kadar evet baska sorusu "olan dedi .sosyal b. Ogretmeni gercekten allahin lutfu. Cocuklari sevisi espiri anlayisi velilere inceligi hele oglum cok seviyordu..
Tabii ing. Ogretmeninden methimi aldim katilimi cok iyiymis ins oyle devam eder.yazin dil kursuna yollayacaktim nasip olmadi ins. Bu yaz yollarim cok merakli cok seviyor .

Performans kalkmis ama proje ve ders ici etkinlikleri devam ediyormus .
bir de secmeli derslerden yazili ve die notlari olacakmis.

Maddi istekleri de; esofman melodika (hortumlu)bilisim teknolojileri kitabi fen b. soru bankası akilli defterler projektor ve perdesi bir de temizlik ucreti.

Veli toplantimiz oldu kizlar.
sinif ogrt. Mat. Ogrt. İmiş. Ogretmenlerin cogu artik disiplin modunda :) hepsi sıkıyı vermis.biraz yola gelmisler sukur.
yazililar ekim sonu kasim basi ortasi diye gidiyor.2 cocuktan butun ogretmenler sikayet etti ben olsam utanirdim hâlâ savunmaya geciyorlar anlamiyorum ben bu insanlari.yazik gunah onlara da isim vermemeye calistilar ama dururlar mi kim hocam deyin hocam diye soylettiler.
fen b. Ogrt. Cok gergindi yogunluktan mi bilmiyorum ama bir iki ters cvp verdi. Tanisma maksatliydi oysa.10. Sayfadan 41. Sayfaya kadar yapin dedi gecen.bugun de bir veli 41 i islemediler nasil yapalim atlayalim mi orayi dedi "yapabildikleri kadar evet baska sorusu "olan dedi .sosyal b. Ogretmeni gercekten allahin lutfu. Cocuklari sevisi espiri anlayisi velilere inceligi hele oglum cok seviyordu..
Tabii ing. Ogretmeninden methimi aldim katilimi cok iyiymis ins oyle devam eder.yazin dil kursuna yollayacaktim nasip olmadi ins. Bu yaz yollarim cok merakli cok seviyor .

Performans kalkmis ama proje ve ders ici etkinlikleri devam ediyormus .
bir de secmeli derslerden yazili ve die notlari olacakmis.

Maddi istekleri de; esofman melodika (hortumlu)bilisim teknolojileri kitabi fen b. soru bankası akilli defterler projektor ve perdesi bir de temizlik ucreti.

tersleyen öğretmenler velileri kontrol etmek için öyle yapıyor bence, veli bana bişey demesin diye, halbuki düzgün iletişim kurarakta kontrol edebilir diğer öğretmeniniz gibi
müzik dersiniz var mı, seçmeli olarak mı seçtiniz
bizimkilerinde haftaya yazılı haftası, deneme sınavlarıda haftaya
bakalım napacaklar ortaokuldaki ilk sınavlarında, merak ediyorum

ingilizce de hangi kaynakları kullanıyosunuz, okulda yardımcı kullanmıyolar ben de konu anlatımlı ve test içeren bi kitap alıp anlamadığı yerleri tekrarlatmak istiyorum.defterinde de 3-4 sayfa anca yazı yazmışlar hiç ödev de vermiyor korkuyorum valla

ingilizce de hangi kaynakları kullanıyosunuz, okulda yardımcı kullanmıyolar ben de konu anlatımlı ve test içeren bi kitap alıp anlamadığı yerleri tekrarlatmak istiyorum.defterinde de 3-4 sayfa anca yazı yazmışlar hiç ödev de vermiyor korkuyorum valla

canım bizimkiler oxford yayınlarını kullanıyor ama kitaplar dolapta kaldığından hatırlayamadım isimlerini malesef, okullar ilk açıldığında ilk aldığında bi getirdi eve sonra bi daha getirmedi

sağolasın canım baktım oraya da ama orda da yok öğretmenine göstermiş bu olur demiş zaten sınıfta çoğu kişi de bizim aldığımız almış şimdilik sorun yok yani ilgin için tekrar teşekkürler canım

Amin canim allah senin de yardimcin olsun.ben de asla istemezdim 3. Yu neler cektim kabullenmek adina.2. Cocugumu bile 5 sene doldu sonra dogurdum derken 3. Oldu.18 aylik suan iki cocugum da nasil sakinlerdi bu kizim cok degisik.

geziye katilim cok az olmus canim.5. Siniflar 10 sube 20 kişi civari suan.ilkokul ogrt. Cok iyiydi oglumun.esi yatalak hastaydi kit kanaat geçinen bir adamdi.o haliyle bile maddi yonden gidemeyen ogrencilere yardim ederdi.ben de pimpirikten yollayamazdim.gezilerin cogu zulum gibi gecerdi.veliler sikayete gelirdi oglum gorememis kizim girememis vs.
ogretmenler gununde cok guzel birsey yapmak istiyorum eski ogrt. Akliniza birsey gelirse paylasin lutfen.sevincten gozleri dolar kesinlikle.

çok iyi düşünmüşsün valla aklımıza bişey gelirse söyleriz canım sev e seve
eşim 3. çocuğu çok istiyor ama ben kesinlikle istemiyorum kazara falan olmadıkça bu yaştan sonra bir çocuk daha kaldıramam allaha büyük söylemiyeyim ama yine de eşimin tarafında hiç kız yok oğlanlar torunlar hep erkek 3. ye belki kız olur düşüncesi var kendisinin o nedenle çok istiyor

Ay ne uzun yazmisim o_O

tersleyen öğretmenler velileri kontrol etmek için öyle yapıyor bence, veli bana bişey demesin diye, halbuki düzgün iletişim kurarakta kontrol edebilir diğer öğretmeniniz gibi
müzik dersiniz var mı, seçmeli olarak mı seçtiniz
bizimkilerinde haftaya yazılı haftası, deneme sınavlarıda haftaya
bakalım napacaklar ortaokuldaki ilk sınavlarında, merak ediyorum

canım işte çeşit çeşit öğretmenle karşılacaz bundan sonra işimiz zor biraz
ya biz de hala ne sınav ne toplantı hiçbişey yok ses seda da yok

Chess Chess canim muzik isliyorlar secmeli degil.secmeliden basta malum ingilizce bilim uygulamalari ve kurani kerim secti.

karamuk04 karamuk04 bundan onceki msj da tam da onu yazdim.3. Gebelik tup ligasyonu vs.
Ben de cok derdim asla istemiyorum rabbim bana verme de kim dilerse ona ver diye.esim hep takilirdi olsun vs diye cok fevri cikardim.kardesim 11 yasimdaydim oldu ona cok baktim.genc kizken ablamin oldu babam bize getirirdi ona da baktim ve benim yapima hic uygun degildi cocuk bakmak.ikisinide cok sevdigimden katlandim.evlenince hic istemedim sene gecince dogurdum oglumu.

agir bir rahatsizlik tedavisi gorurken hamile kaldim.ne psikolojim kaldirdi ne de ben.dogunca bagi sevgisi baska elbette hatta daha cok bağlıyor kendine.

mahalle baskisi var ya ona katlanmak zor.hastaydin hani?ayy 3 taneyle bir yere de sigilmaz,cocuklu misafir gelince cok zor,calissana kaçıncı yuzyildayiz evde cocuk bakıyorsun...

coguyla kestim iletisimi isin garibi hepte bana gelenler ben gitsem yanmam.bir de ben cocuklarimla nereye gidersem gideyim asla peslerini birakmam ev sahibinin minderi burusmaz bastiklari yer goze batiyor demek.

evimde gelenim gidenimle duzenimiz sukur yerinde ucude birbirine arkadas mesela suan dans yarismasi yapiyorlar kucukte sirasini bekliyor.taksiciler de bile bir trip vardi.binerken falan kasiliyorlardi.arabami da aldim her yere gotururum onlari.hergun ben birakip aliyorum.kirilip darilmayla olmuyor yeri geldi gonlume kustum ama baktim da neyleyim eli alemi.

ben nerden girdim nerden ciktim bilmiyorum da eski geldi aklima kafam dagildi uzadi gitti yine.

rabbim diledigin zaman da diledigin neyse onu versin insallah.

canım senin ki de mi 5. sınıftıo_O
benimki dün bi kağıt getirdi matematikten proje ödevi diyor sanırım performans ve proje farklı kavramlar
uzun bi liste 9 basamaklıları hayatımızda nerde kullanırız, örürüntü yapma, problem oluşturma ve resimleme, diye uzun bi liste bu proje ödeviymiş aralıkta teslim edilcekmiş
Canim iste biz en az iki proje seciyorduk istedigimiz derslerden ama her dersten her dönem ikiser performans odevi yaptiriyordu eski ogretmenimiz ay illallah geldi inş bu sene vermezler bendede iki tane çocuk abisi 7. Sınıf dershaneydi derslerdi sinavlardi birde performans verirlerse yandik yani

Merhaba, ben İngilizce öğretmeniyim. Çocuğunuzun okulunda milli eğitimin verdiği kitap mı kullanılıyor öncelikle onu sorayım.

Merhabalar :)
ben ingilizce öğretmeniyim özel okulda çalışıyorum.
burada yazdıklarınızı görünce bizim velilerimizi biraz daha iyi anladım.hatta bir fen bilgisi öğretmeninin yöntemi hoşuma gitti.ödevler için ben de yapayım dedim.
çocukların oflaması puflaması malesef hepsinde var sanırım.benim öğrencilerim de öyle derste bile sıkıldık diyorlar.yazı yazmayı genel olarak sevmiyorlar.biraz da düşünme gücünü pek kullanmıyorlar,çıkarım yapmıyorlar.her şeyi öğretmenden bekliyorlar.bunda kesinlikle teknolojik aletlerle haşır neşir olmalarının ve her şeyin önlerine hazır gelmesinin çok etkisi var.

bu arada bizim okulumuzda her hafta teog denemesi oluyor.ama bir dersten 2 haftada bir olmuş oluyorlar sınav.

atladım konuya ama kusura bakmayın anneler :) iyi akşamlar.

selam hanımlar bizim sınavlarda bu hafta türkçe ve matematikle başlıyor. haftaya pazartesi deneme sınavları da var. çocuklarımıza başarılar dilerim.
müzik biz de var ama tek ders sanırım. chess bizde seçmeli derslerin yerine ingilizce var, belki öyle bir şey yapmıştır sizin okulda. yerine ek ingilizce saati koymuştur.

selam hanımlar bizim sınavlarda bu hafta türkçe ve matematikle başlıyor. haftaya pazartesi deneme sınavları da var. çocuklarımıza başarılar dilerim.
müzik biz de var ama tek ders sanırım. chess bizde seçmeli derslerin yerine ingilizce var, belki öyle bir şey yapmıştır sizin okulda. yerine ek ingilizce saati koymuştur.

aynen canım ingilizce ve beden sanırım seçmeli dersleri, müzik hiç yok bizde, beden yerine müzik olmasını tercih ederdim ama...
mat ve ing haftaya diğerleri bu hafta bizimkilerinde, deneme de bu hafta, ortaokulda ilk sınavları denemesi olunca oğlumdan daha meraklıyım valla, bakalım napıcak
başarılar oğlunada...

merhaba güzel anneler benim kızı sanatsal bir kursa göndereyim diyorum drama resim müzik vs. belediyenin var. ama 180 Tl ücreti üstelik 3 aylık peşin istiyorlar.1 kez drama dersine katıldı çok sevdi ama 2 öğrenci var derste.Belediye koskoca binayı tahsis etmiş ama bina bomboş hiç sınıf açılmamış.Belediyeye tweet attım ama yaz kurslarından bahsediyor bana..
Çok sinirliyim bu olaydan dolayı laf olsun diye kurs açıyorlar.Giden yok.kime hizmet ediyorlar belli değil.

Kizlar basarilar cocuklariniza.
bizimkiler haftaya baslayacaklar ben simdiden heyecanliyim.allah yardimcilari olsun.

türkçe den çıkacak konuları sözylemişler, kompozisyonda var. bu demektir ki türkçe den 100 alması zor :KK57:

Merhaba kızlar benimde oğlum bu sene 5.sınıfa başladı ama daha toplantı olmadı kendi çabamla öğretmenler ile tanıştım .neyse hepimizin kuzularına rabbim zihin açıklığı versin

merhaba amin canım

aynen canım ingilizce ve beden sanırım seçmeli dersleri, müzik hiç yok bizde, beden yerine müzik olmasını tercih ederdim ama...
mat ve ing haftaya diğerleri bu hafta bizimkilerinde, deneme de bu hafta, ortaokulda ilk sınavları denemesi olunca oğlumdan daha meraklıyım valla, bakalım napıcak
başarılar oğlunada...

biz de hala sınav lafı yok başarılar kuzucuklara

Kizlar basarilar cocuklariniza.
bizimkiler haftaya baslayacaklar ben simdiden heyecanliyim.allah yardimcilari olsun.

amin canım

X