yok canım ya, bence de milli mücadeleyi yaparlar, diğer sosyal sorularından yanlış çıkarmaları daha muhtemel
Tebrik ederim oğlunu:13: sizin hoca da ne acımasız ya, fazla yazmaktan not kırılırmış
2 yanlışı varmış canım yine, sınıfta 1., ama resmi sonuçlar haftaya açıklanır tabii, kimse full çıkartamıyor bu sene
valla halen aynı, başka yazılı yok, sınav tarihleride yok, son yazdığımdan beri aynı, ben de merak ediyorum nolacak böyle
çalışmıyoruz
kızlar şu işlemi yaparmısınız, matematik sınavında sonuç doğru olmasına rağmen, bu sorudan eksi almış benimki ..
12x12x12x12x12x12x12x12= ?
Chess maşallah çalışmadan 1.oluyor bi de çalışsa demek ki :))) aman nazar değmesin canım..
KarAmuk hediyeler ihtiyac dogrultusunda:)
meroza 12 üslu carpim islemi sonuc 429 981 696
12*12 144
144*12 1728 oyle devam ediyor
valla hiç bilmiyorum canım, ilginç bir soruymuş, oğlumun ödevlerinde falanda karşılaşmadım, bende merak ettim nasıl yapılması gerekmiş
teşekkür ederim canım, yok sadece türkçe mat ing çalışmıyor ödevler dışında, yoksa fen ve sosyale çalışıyor:13:
çok pardon, oğluma kızıyorum ama ben yanlış sordum soruyu, uğraştırdım sizi de :))) doğrusu aşağıda
12+12+12+12+12+12+12+12=?
bizimkiler çözümü12x8=96 yapmış ama öğretmen kabul etmemiş 8x12=96 olmalıymış..sınıftan bir kişi böyle yapıp 100 almış :)
bayıliciiimaynı şey değil mi yahu, ben mi yanlış biliyorum acaba
Chess biz iki konu bitirip yazili oluyoruz o acidan sordum .sosyalde yonler, fen maddeler ,matematik carpma,turkce hece dusmesi sizden gerideyiz simdi siz fazla fazla konulardan mi yazili olacaksiniz
Bu hafta hergun sinav yapar yetistirirsiniz
sen hediye konusunda yorum yapmadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?