herkese merhaba.bende 4.sınıf öğretmeniyim.hepinizi çok iyi anlıyorum.inanın 4.sınıftan ben bile korkuyorum. açıkçası çalışılınca herseyin üstesinden geliniyor.zorluğu çocuklar görmedikleri farklı derslerle karşılaşacaklar.FARKLI ÖĞRETMENLER GELECEK.HERGÜN YAPILAN TEKRARLA İNANIN BASARILI OLACAKLARDIR.
Geçen haftalarda götürüldü bizde tavuk kanadı..Ödevler tam gaz.Geçen senelerde de her gün en az 3-4 kağıt fotokopi yapıyorlardı,hala da öyle..Kitaplarında ki değerlendirme soruları ve Çalışma kitaplarında ki alıştırmaları saymıyorum tabi..
Şimdi toplantıdan geliyorum.Her dersin ayrı kitabının olduğu kaynak kitap seti alınmasına karar verildi.35 tl..Mecbur herkes onaylayınca kabul edildi.Ben anlamıyorum.Eskiden bir tek okulun kitapları olurdu,bir de dergi alırdık aylık.Gayet te güzel okuduk.Şimdi habire kitap habire kitap.Hiç tasvip etmiyorum şahsen.Ama çoğunluğa uymak zorunda kalıyoruz maalesef...
İskeleti de verdim yanına götürdü bugün,bakalım ne diyecek öğretmeni..
Divinity,konuyu hatırlayamadım ama akşam gelince oğlum bakarım o konuya..yerimseniben
tşkr ederim cnm
aslında hep edebiyatçı oluşumla övünürdüm ama dün beynim durdu yapamadım :kedi:
bizde her derse ayrı değilde sadece matematik kitabı aldık
kitap + yaprak testler 30 tl....öğretmen ders kitapları yetersiz mecbur alacaksınız dedi aldık
ne demeye o zaman o kadar kitap basıyorlar bende ona sinir oluyorum
okul çantasına sığmıyor ,çanta yerinden kalkmıyor kalanıda elinde götürüyor kızım :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?