ekim ayında başladı. iyi gidiyor şimdilik, daha önce başka bir yere gitmediği için karşılaştırma yapamıyorum..sınıf arkadaşlarından grup oluşturduk, eğlenceli geçiyor o yüzden. daha çok birbirleriyle vakit geçirmek için gidiyorlar arada da birşeyler öğreniyorlar gibi ben de çok sıkmak istemiyorum şu dönemde..cumartesi günü 3 saat görüyorlar..bu hafta ilk defa sınav olacaklar bakalım nasıl geçecek..
tudem 4. sınıf ingilizce test book var canım, onu tavsiye ederim, benimki yeni bitirdi o kitabı, seneye hazırlık olsun diye almıştım
valla basit gibi ama ben d&r dan almıştım bulursan bi karıştır istersen, zaten olmadı seneye yapar, boşa alınmış olmaz yani
günaydın hanımlar
biletlerimizi aldık bakalım pazaretsi 8.30 da ankara yolcusuyuz oğluma da yarın akşama söylücem iki gündür başımızın etini yiyor ne aldınız diye işallah havada güzel olur da onu da götürüdğümüze değer
günaydın hanımlar
biletlerimizi aldık bakalım pazaretsi 8.30 da ankara yolcusuyuz oğluma da yarın akşama söylücem iki gündür başımızın etini yiyor ne aldınız diye işallah havada güzel olur da onu da götürüdğümüze değer
chess netten baktımda kitabın üzerindeki resimde çocuk elleri var, o mu bahsettiğin.
günaydın hanımlar
Arkadaşlar oğluma deyim kartları aldım.Böyle eğlenceli, resimli,deyimleri ilgilerini çekecek şekilde açıklayan kartlar.Redhouse deyim kartları diye satılıyor.
Biz oyun oynuyoruz kartlarla.Resmi gösterip arkasında yazan deyimi bulmaya çalışıyoruz.Arkasındada deyim,anlamı ve örnek bir cümle içinde kullanımı var.
Tavsiye ediyorum.
merhabalar akıllı bıdık anneleri,
ne zamandır girmiyordum, nasılsınızi ingilizce kusuna gidiliyor sanırım.
benim oğluş iyi, dün gene sbs olmuşlar akşam diyor laf arasında
bakalım bunun sonucunda naapmış. sizlerden dün sınav olan var mı?
evet canım o sanırım, resmini ekliyim
Eki Görüntüle 614766
inşallah canım güzel olur havada oğlun raha rahat gezebilir anıtkabiri:13:
hıım çok güzelmiş, dil kartları gibi yani, bende resimli atasözleri ve deyimler sözlüğü almıştım ciltli falan, ama bir iki karıştırdı bıraktı, senin aldığını oyun gibi yapabiliriz bi bakıyım d&r dan:13::13:
Arkadaşlar oğluma deyim kartları aldım.Böyle eğlenceli, resimli,deyimleri ilgilerini çekecek şekilde açıklayan kartlar.Redhouse deyim kartları diye satılıyor.
Biz oyun oynuyoruz kartlarla.Resmi gösterip arkasında yazan deyimi bulmaya çalışıyoruz.Arkasındada deyim,anlamı ve örnek bir cümle içinde kullanımı var.
Tavsiye ediyorum.
merhabalar akıllı bıdık anneleri,
ne zamandır girmiyordum, nasılsınızi ingilizce kusuna gidiliyor sanırım.
benim oğluş iyi, dün gene sbs olmuşlar akşam diyor laf arasında
bakalım bunun sonucunda naapmış. sizlerden dün sınav olan var mı?
benimki sınavlardan birinde okulda birinci birinde ikinci, son sınavda okulda yedinci olunca sınav kelimesini duymak istemiyo
dedim performansın gitgide düşüyo
teşekkürler chess..dün eşime söylemiştim, gidip normal ingilizce test kitabını almış tudem'in..akşam oğluş biraz baktı biz bunları öğrenmedik diye koydu kenara :) daha büyük sıkıntısı vardı flüt korosuna girmiş ve cuma çalacaklarmış..ezberlemesi gereken bir sürü şarkı var ve günü yok..strese giriyor beni de stres yapıyor..çık diyorum korodan, olmaz o zaman öğretmen müzikten ya 4 verirse karneme diyor :) deli ediyor yani beni anlayacağınız..
Evet chess ben beğendim.Mesela kartın önünde iç organlardan birinin resmi var.Bu organın içinde elinde kazma ,kürek çalışan bir işçi var.Anlatılmak istenen deyim''midesi kazınmak''gibi...
canım benim ya zirvedeyken 7.olmak hoşuna gitmemiştir tabi ama koca okulda 7.olmakta gayet güzel bir başarı..
ay canım benim ya strese girmiş. olsun valla biz 7. olsak sevinçten hoplarıs yabenimki sınavlardan birinde okulda birinci birinde ikinci, son sınavda okulda yedinci olunca sınav kelimesini duymak istemiyo
dedim performansın gitgide düşüyo