değişmesi gereken o kadar çok şey varken nelerle uğraşılıyoraynen canım.. belki yarından itibaren okul adı yazar, çünkü okul bölgeleri tekrar belirlenmiş, okul dönüşümlerinden sonra...
bu arada ilkokulda sınıfta kalma kalkmış, ortaokulda andımız kalkmış, bir de 4. sınıfta taktir teşekkür kalkmış yeni edindiğim bilgilere göre...
bütün doktorlara gittik bişey çıkmadı
psikiyatrist de odaya girişinden belli hiperaktivite var dedi
form doldurttu ona cümleleri ifadeleri beğendi öğrenme bozukluğu olamaz böyle ifade edemez kendini dedi
sorunların birçoğu bundan kaynaklıdır dedi
hala arada sırada sinir krizi geçiriyor ama yaz döneminde bişey yapmıcaz sıkmayın dedi işte
bakalım nolcak
sitede sorun olmuş dün tüm faaliyetler gitmiş
neler yapıyosunuz hanımlar, meldam hamilelik nasıl gidiyo bu sıcakta, karamuk bebişi büyüttünmü, seyyahalemi, gul100, tuba sultan, gökyüzündedans, farmasi ve şuan nickini hatırlayamadığım diğer arkadaşlar... valla sıcaklar berbat benim oğlanın ders namına ya da kitap okumak namına yaptığı hiç birşey yok
eokul da daha bişey yok, eylülde nolacak çok merak ediyorum
Merhaba chess...
Sıcaklarda evden dışarı çıkmıyoruz.Haftasonları oğluşun basketbol kursu var sadece o günler çıkmamızla girmemiz bir oluyor.Allah tan evimiz serin.Akşam saat dokuzdan sonra ayağımıza çorap giymezsek ayaklarımız üşüyor.Ben ders çalışmaya başladım diyemidir bilmem ama oğluşda derslere başladı.Gündüzleri her dersden ikişer tane yaprak test çözüyor.
Öğretmenimizin verdiği kitabi bitirdi,istediği zihinden problemleri alacağım hafta içi.Teyzesi ''Levent Kapadokya'da ,Levent Çanakkale'de vs...''seri halinde kitaplar almış.Gün içinde ve
yatarken okuyarak günde bir tanesini bitiriyor.Ben söylediğimde yapmıyordu,şimdi kendi kendine plan yapıyor.Odasına gün içinde yapacaklarını yazmış onlara uymaya çalışıyor.Hep böyle devam etse çok güzel olacak :))
Ben şimdilik rahatım chess darısı başına...
Hoşçakal...
neler yapıyosunuz hanımlar, meldam hamilelik nasıl gidiyo bu sıcakta, karamuk bebişi büyüttünmü, seyyahalemi, gul100, tuba sultan, gökyüzündedans, farmasi ve şuan nickini hatırlayamadığım diğer arkadaşlar... valla sıcaklar berbat benim oğlanın ders namına ya da kitap okumak namına yaptığı hiç birşey yok
Merhaba chess...
Sıcaklarda evden dışarı çıkmıyoruz.Haftasonları oğluşun basketbol kursu var sadece o günler çıkmamızla girmemiz bir oluyor.Allah tan evimiz serin.Akşam saat dokuzdan sonra ayağımıza çorap giymezsek ayaklarımız üşüyor.Ben ders çalışmaya başladım diyemidir bilmem ama oğluşda derslere başladı.Gündüzleri her dersden ikişer tane yaprak test çözüyor.
Öğretmenimizin verdiği kitabi bitirdi,istediği zihinden problemleri alacağım hafta içi.Teyzesi ''Levent Kapadokya'da ,Levent Çanakkale'de vs...''seri halinde kitaplar almış.Gün içinde ve
yatarken okuyarak günde bir tanesini bitiriyor.Ben söylediğimde yapmıyordu,şimdi kendi kendine plan yapıyor.Odasına gün içinde yapacaklarını yazmış onlara uymaya çalışıyor.Hep böyle devam etse çok güzel olacak :))
Hoşçakal...
kızlar bu arada bebişin fotolarını koydum albümlere görebilirisniz
canım bebişin çok tatlı allah bağışlasın,abi kardeş ne kadar çok benziyorlar birbirlerine
ya canım ne güzel bi cümle 9 dan sonra ayaklarım üşüyorvalla biştik denizlide resmen siz nerdesiniz
oğlunada maşallah ya, kendi otokontrolüyle bunları yapması şahane valla, dediğin gibi senin ders çalışmanında etkisi vardır çocuk üzerinde ama her çocuğada aynı etki olmaz, demekki sorumluluk bilinci var kuzunun. bu anlattıkların bizim için hayal tabii ayrıca kitap serinizin adıda pek hoş, şimdi ki çocukların en büyük sorunlarından biri genel kültür, kitaplar hem genel kültür hem okuma amaçlı sanırım ne güzel, öğretmenin bize verdiği seride pamuk prenses kitabıda var hala ya, at kendini camdan, 3 sınıfa gidecekler hala pamuk prenses, şimdi bu dediğin seriyi alsam bu defa ödev kitaplarını okumıcak
sıcaklarda yapılacak çok fazla birşey olmuyor.etüte verdim 1 saat kalıyor orada sadece kitap okusun tekrar yapsın yeter dedim .evde bütün gün doktorları izliyorneler yapıyosunuz hanımlar, meldam hamilelik nasıl gidiyo bu sıcakta, karamuk bebişi büyüttünmü, seyyahalemi, gul100, tuba sultan, gökyüzündedans, farmasi ve şuan nickini hatırlayamadığım diğer arkadaşlar... valla sıcaklar berbat benim oğlanın ders namına ya da kitap okumak namına yaptığı hiç birşey yok
maşallah kuzuna kendi kendine plan yapması ne kadar güzelMerhaba chess...
Hoşçakal...
pamuk prenses kitabı da verilir mi 3.sınıf öğrencisineya canım ne güzel bi cümle 9 dan sonra ayaklarım üşüyorvalla biştik denizlide resmen siz nerdesiniz
oğlunada maşallah ya, kendi otokontrolüyle bunları yapması şahane valla, dediğin gibi senin ders çalışmanında etkisi vardır çocuk üzerinde ama her çocuğada aynı etki olmaz, demekki sorumluluk bilinci var kuzunun. bu anlattıkların bizim için hayal tabii ayrıca kitap serinizin adıda pek hoş, şimdi ki çocukların en büyük sorunlarından biri genel kültür, kitaplar hem genel kültür hem okuma amaçlı sanırım ne güzel, öğretmenin bize verdiği seride pamuk prenses kitabıda var hala ya, at kendini camdan, 3 sınıfa gidecekler hala pamuk prenses, şimdi bu dediğin seriyi alsam bu defa ödev kitaplarını okumıcak
Meldam nasılsın?
Kaçıncı ayındasın hamileliğin?Sıcaklarda çok zor oluyordur Allah kolaylık versin.
Gitar kursunu oğlun mu istedi?Okul döneminde bizimkide istemişti.Başladı gitarı bile aldık.Kurs çok iyi.Bizimki ben gitmiycem vazgeçtim dedi.Emeklemeden koşmak istedi
beyimiz.Hemen çalacakmış notalarla uğraşmak istemiyormuş.Bu ne biçim kursmuş.muş muş muş.Kursumuzda çağdaş sanat merkezi idi.Çok iyi bi kurs ama aldım bende Allah tan gitarı
fazla kullanmadığımız için iade aldılar.Böylece gitar maceramız bitti.
Ben Ankara'dayım chess.Ankara da çok sıcak ama bizim bina lojman ve çok eski bir yapı.Kullanılan malzeme ve yerle alakalı sanırım.Kışın çok sıcak salonun camı hep açık olur.Bunda merkezi sistem olmasınında payı var.Yazın ise çok serin.Evin bu özelliğini çok seviyorum.
Evet oğluş beni şaşırtıyor.Umarım geçici ve birkaç haftalık bir süreç değildir.Ödevlerini bitirdikten sonra bizim kitapları alabilirsin.Ben bile çok beğendim.Hatta Kapadokya yı anlatan
kitabı okudum.Oğlumda beni sınav yaptı.Anne Kapadokya ne demekmiş:26: anlat bakalım diye.Sizin ödev kitapları hangi yayıevinin?Bizim bir arkadaş Zambak yayınlarının kutuda
30-40 tane hikaye kitabını almış ama ben pek beğenmedim.
sıcaklarda yapılacak çok fazla birşey olmuyor.etüte verdim 1 saat kalıyor orada sadece kitap okusun tekrar yapsın yeter dedim .evde bütün gün doktorları izliyorevimizin altındaki gitar kursuna verdim hiç araştırma yapmadan uzak yerlere götürüp getirmeye cesaret edemedim hamilelik ilk çocuğa göre daha zor ve yorucu geçiyor bir oğlum daha oluyormuş
maşallah kuzuna kendi kendine plan yapması ne kadar güzelbize şimdilik çok uzak duruyor
pamuk prenses kitabı da verilir mi 3.sınıf öğrencisineallahtan pepe serisi vermemiş
abece diye bi yayın evi aynıı kutuda 30 kitap çok sıkıcı ve kötü kitaplar, yani bi kaç tanesini ben okuyayım dedim, konudan koptum gittim
valla meldam ona şükredecem artık pepe kitabı değil diye, sağlıkla gelsin yeni oğlun canım
yakın kursa vermekle iyi yapmışsın ya, uzak olunca getir götür çekilmiyor çünkü yazın
Karamukcum merhaba..
Ben de sıkmıyorum çünkü önceden oğlum hadi kitap oku,hadi biraz matematik çalış derdim.Sonra baktım benim zorumla hep.Bir hafta filan ses çıkarmadım.
Sonrasında kendisi plan program yapmaya başladı.Bazen ses çıkarmamak işe yarıyor.
Bebeğine maşallah.Allah ım sağlıklı,huzurlu,mutlu, çoook mutlu bir ömür versin.Zor oluyormu peki?Büyük oğluş kıskanıyor mu?Bakınca imreniyorum ama gözüm hiç yemiyor...
canım allah bağışlasın çok tatlı
abisine benzettim bendeabi kardeş araları nasıl abimiz kıskançlık yapıyor mu?
canım kuzucuklar maşaallah çok şekerler Allah acılarını göstermesin.