İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Allah razı olsun kızlar darısı tüm dostların başına hayırlısıyla

bu arada sünnet fotoğraflarından bazılarını albümüme ekledim görebilirsiniz

Farmasi Allah damatlıklarınıda göstersin inşallah...
Fotoğraflarınıza baktım.Büyük oğlunu babaya,küçük oğluşuda size benzettim.Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin.Çok yakışıklı olmuşlar sünnet kıyafetleri içinde.

amin. Allah razı olsun canım.
Allah hepimize evlatlarımızın mürüvvetlerini görmeyi nasip etsin inşallah

karamuk sağlıcakla analı babalı büyüt inşallah

farmasi resimleriniz çok güzel mürüvvetini de gör
galiba gül de mi sünnet yapmıştı sen de arkadaşım

yaz geldi boş boooş oturuyoruz yapacak bişey yok
sıkılıyorum

nasılsınız

Evet bende sünnet yaptırdım.Teşekkür ederim seyyahalemi.
Bizde sıkılıyoruz.Bütünlemeye kalan iki dersim var.Biraz onlara çalışıyorum,biraz parka,bahçeye çıkıyoruz oğluşla.
Günü bitiriyoruz.

Meldam nasıl geçti sünnetiniz?Oğluşun iyimi?Ağrısı , sızısı yoktur umarım.
ağrımız sızımız oldu biraz. sıcaklarda yapmanın ceremesi çektik galiba
bütün kış yaz gelsin die sabırsızlandım şimdi kös kös oturuyorumgelecek hafta yüzmeye gidecek bakalım sıcaklarda ne kadar dayanacak kursa falan yazdırsan sılayı

o dersleri de veririsin canım oğlun kitap falan okuyor mu canım sen söylemeden

farmasi 2 delikanlı da çok tatlı olmuşşş darısı mürüvetlerine

gül düğününü de görürsün inşallah canımmmmmmmmm
farmasi 2 delikanlı da çok tatlı olmuşşş darısı mürüvetlerine

Allah razı olsun canımmmmmmmmmmm

İnşallah veririm canım.Üst sınıfta alttan kalan derslerle uğraşmak istemiyorum.
Yok canım nerdeee...Bu tatilde pek isteksiz.Ben söylüyorum başlıyor okumaya on dakika geçmeden biraz dinlenme molası verebilirmiyim anne diyor.
Sanki sırtında taş taşıdı küçük bey.Hemen yorulup dinlenme molası veriyor.
Daha yapılması gereken 2.sınıfı tekrarı bir kitap(öğretmen dağıtmış),birde zihinden problemler 2 var ama pek istekli değil.Deftere yazılması gereken mesela 7 den başlayıp 6 şar,6 şar
200 e kadar yazılacak gibi ritmik saymalar var.Onlara da başlamadı.Yarından itibaren ben derslere yoğunlaşacağım,mecburen oda bunlara başlayacak artık yavaş yavaş...

slm kızlar,tatil bitti evimize döndük hayırlısıyla bakalım 2 ayı nasıl değerlendireceğiz

verirsin canım azimli ve başarılısın
tatilde öyle oluyorlar bende bugün itibariyle ders çalıştırmaya başlıcam .pasaklı kafadarlar gregden sonra hoşuna giderek okuduğu bir kitap oldu .eğlenceli kitapları seviyorsa kuzun tavsiye ederim
sizin ödevleriniz de varmış :26:yaz tatilerinde genelde kitap özetleri isterler o çok daha sıkıcı oluyoryada bizim açımızdan öyle ritmik saymalardan bütün yıl sıkıldılar ama konuları tekrar etmeleri açısından iyi olur

gökyüzündedans hoşgeldin canım .tatilin nasıl geçti
chesste yok tatilde galiba :44::44::44::44:

Pasaklı kafadarlar için kitapçıya bir bakayım bugün.Kitap özetimiz yok.Bence de sıkıcı olur iyiki yok.

Pasaklı kafadarlar için kitapçıya bir bakayım bugün.Kitap özetimiz yok.Bence de sıkıcı olur iyiki yok.

benim arkadaşlarım 3.sınıfa hazırlık kitapları aldı.3. sınıf 2.sınıfın tekrarı olduğu için gerek duyup almadım. öğretmende önerdi ama
kitap özetlerini seven varmıdır

tşkler kızlar tatil güzel geçti deniz kum güneş üçlüsünden bol bol yararlandık geldik Bizde elimize henüz kitap almış değiliz yaz tatili kitabımız var 3 cilt her ayı kapsayan haziran bitti bizim kitap duruyor hala inşallah başlıyacak oğluşum.Kızlar bu arada bizim okulumuz ortaokul olmuş artık ilkokul kaydı yapılmayacaK bizimkiler o okulda devam edecekler bitirene kadar beni düşündüren acaba sınıflar bölünecekmi? 4-5 sınıf öğretmenleri boşa çıkacak çünkü

tatilin tadını çıkartmışsınız
okul müdürü söyledi bize de
okulumuz ortaokul oluyor . çocuklar bitirinceye kadar orada devam edecekler. bizim sınıflar dağılıyor kura çekiminde 20 çocuk başka başka öğretmenlere dağılacak bu çocukları olumsuz etkileyecektir tabi bu sistem çıktığı andan itibaren çok şey duydum çok yoruldum artık

Bizimde öyle olacak ozaman.Şu okullar başlasada bizde ne yapacağız ona göre davransak şimdi 2 ders daha ekleniyormuş 3.sınıflara ingilizce ve fen görecekler bu sene

Bizimde öyle olacak ozaman.Şu okullar başlasada bizde ne yapacağız ona göre davransak şimdi 2 ders daha ekleniyormuş 3.sınıflara ingilizce ve fen görecekler bu sene

o zamana kadar karar değişmezse öyle olacak beklemekten başka yapacak birşeyimizde yok
bizim uyanık veliler şimdiden müdürün kapısında yawrım kuraya girmesin dio
ders saatleride uzayacaktı karar onaylandı mı?

selam hanımlar;

artık 3. sınıf olduk...

ama bu sistem nasıl olacak kafamız karıştı açıkcası

her kafadan bir ses çıkıyor...

ben iyi olacağını düşünüyorum inşallah da düşündüğüm gibi olur...

okullar açılmadan hiç bir şey belli olmayacak anlaşılan...

bekleyip göreceğiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…