damatlığınıda görürsün inşallahbizde bugün yada yarın sünnet yapacağız
iyidir canım
sıcaklarda bir miskinlik var üstümüzde:89::89::89::89::89: tatil için kitaplar aldım ama yüzüne bakmıyorsünneti bu hafta yaparsam haftaya yüzme kursu var serinleten tek etkinlik bu çocuk başka faaliyet istemiyor
sizde durumlar nasıl
oo kızlar başlamışsınız bile buraya yazmaya ben de diğer topiğe yazmıştım
gül,farmasi,meldam sünnetleriniz hayırlı olsun allah damatlıklarını da göstersin işallah
herkes iyidiri umarım ben bebişle uğraşıyorum başka işim yok artık bütüngün onla uğraşıyorum
Farmasi Allah damatlıklarınıda göstersin inşallah...
Fotoğraflarınıza baktım.Büyük oğlunu babaya,küçük oğluşuda size benzettim.Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin.Çok yakışıklı olmuşlar sünnet kıyafetleri içinde.
karamuk sağlıcakla analı babalı büyüt inşallah
farmasi resimleriniz çok güzel mürüvvetini de gör
galiba gül de mi sünnet yapmıştı sen de arkadaşım
yaz geldi boş boooş oturuyoruz yapacak bişey yok
sıkılıyorum
nasılsınız
ağrımız sızımız oldu biraz. sıcaklarda yapmanın ceremesi çektik galibaMeldam nasıl geçti sünnetiniz?Oğluşun iyimi?Ağrısı , sızısı yoktur umarım.
bütün kış yaz gelsin die sabırsızlandım şimdi kös kös oturuyorumkaramuk sağlıcakla analı babalı büyüt inşallah
farmasi resimleriniz çok güzel mürüvvetini de gör
galiba gül de mi sünnet yapmıştı sen de arkadaşım
yaz geldi boş boooş oturuyoruz yapacak bişey yok
sıkılıyorum
nasılsınız
Evet bende sünnet yaptırdım.Teşekkür ederim seyyahalemi.
Bizde sıkılıyoruz.Bütünlemeye kalan iki dersim var.Biraz onlara çalışıyorum,biraz parka,bahçeye çıkıyoruz oğluşla.
Günü bitiriyoruz.
gül düğününü de görürsün inşallah canımmmmmmmmmEvet bende sünnet yaptırdım.Teşekkür ederim seyyahalemi.
Bizde sıkılıyoruz.Bütünlemeye kalan iki dersim var.Biraz onlara çalışıyorum,biraz parka,bahçeye çıkıyoruz oğluşla.
Günü bitiriyoruz.
farmasi 2 delikanlı da çok tatlı olmuşşşdarısı mürüvetlerine
ağrımız sızımız oldu biraz. sıcaklarda yapmanın ceremesi çektik galiba
bütün kış yaz gelsin die sabırsızlandım şimdi kös kös oturuyorumgelecek hafta yüzmeye gidecek bakalım sıcaklarda ne kadar dayanacak kursa falan yazdırsan sılayı
o dersleri de veririsin canımoğlun kitap falan okuyor mu canım sen söylemeden
İnşallah veririm canım.Üst sınıfta alttan kalan derslerle uğraşmak istemiyorum.
Yok canım nerdeee...Bu tatilde pek isteksiz.Ben söylüyorum başlıyor okumaya on dakika geçmeden biraz dinlenme molası verebilirmiyim anne diyor.
Sanki sırtında taş taşıdı küçük bey.Hemen yorulup dinlenme molası veriyor.
Daha yapılması gereken 2.sınıfı tekrarı bir kitap(öğretmen dağıtmış),birde zihinden problemler 2 var ama pek istekli değil.Deftere yazılması gereken mesela 7 den başlayıp 6 şar,6 şar
200 e kadar yazılacak gibi ritmik saymalar var.Onlara da başlamadı.Yarından itibaren ben derslere yoğunlaşacağım,mecburen oda bunlara başlayacak artık yavaş yavaş...
verirsin canım azimli ve başarılısın
tatilde öyle oluyorlarbende bugün itibariyle ders çalıştırmaya başlıcam .pasaklı kafadarlar gregden sonra hoşuna giderek okuduğu bir kitap oldu .eğlenceli kitapları seviyorsa kuzun tavsiye ederim
sizin ödevleriniz de varmış :26:yaz tatilerinde genelde kitap özetleri isterler o çok daha sıkıcı oluyoryada bizim açımızdan öyle ritmik saymalardan bütün yıl sıkıldılar ama konuları tekrar etmeleri açısından iyi olur
slm kızlar,tatil bitti evimize döndük hayırlısıyla bakalım 2 ayı nasıl değerlendireceğiz
Pasaklı kafadarlar için kitapçıya bir bakayım bugün.Kitap özetimiz yok.Bence de sıkıcı olur iyiki yok.
tatilin tadını çıkartmışsınıztşkler kızlar tatil güzel geçti deniz kum güneş üçlüsünden bol bol yararlandık geldik Bizde elimize henüz kitap almış değiliz yaz tatili kitabımız var 3 cilt her ayı kapsayan haziran bitti bizim kitap duruyor hala inşallah başlıyacak oğluşum.Kızlar bu arada bizim okulumuz ortaokul olmuş artık ilkokul kaydı yapılmayacaK bizimkiler o okulda devam edecekler bitirene kadar beni düşündüren acaba sınıflar bölünecekmi? 4-5 sınıf öğretmenleri boşa çıkacak çünkü
Bizimde öyle olacak ozaman.Şu okullar başlasada bizde ne yapacağız ona göre davransak şimdi 2 ders daha ekleniyormuş 3.sınıflara ingilizce ve fen görecekler bu sene