hemi de nasıııııııııııl
hastayım hasta çok hastayım
saolasın canım ben de bizzat şahsen kendim kendime verdiydim geçersizmiş ahahaha
seni en komiklerde aradım yoktun başka yerde de bulamadım :26:
üzülme çocuğa da yansıtma onların zekaları akılları bilgileri o sınavlarla ölçülmüyor hepimiz biliyoruz canım
allah korusun takar kafay yapma
bak kızımın 24 yanlışı var
napıyorum
ne yapsa kar diyorum
çok şükür ya 50 yanlışı olsaydı
saol canım tebrik ederim oğlunu
sen doğuma mı gidiyon yoğsaaaam hadi sağlıcaklar git gel
çok geçmiş olsun canımhemi de nasıııııııııııl
saolasın canım ben de bizzat şahsen kendim kendime verdiydim geçersizmiş ahahaha
üzülme çocuğa da yansıtma onların zekaları akılları bilgileri o sınavlarla ölçülmüyor hepimiz biliyoruz canım
allah korusun takar kafay yapma
bak kızımın 24 yanlışı var
napıyorum
ne yapsa kar diyorum
çok şükür ya 50 yanlışı olsaydı
saol canım tebrik ederim oğlunu
sen doğuma mı gidiyon yoğsaaaam hadi sağlıcaklar git gel
hayırıdır canım biye giremicen nete:26:
çok geçmiş olsun canımçocukların bu halini gördükçe mis gibi çocukluk geçirdiğim için seviniyorumm
chess birkaç yere aday olmuş oy attım bendeo yerde yok ama ben vardım
sen bir yerde mi adaydın :26:
21 aralıkta doğurmak istemedim haftaya salı yada cuma doğuma alcam dedi :18::18::18::18::18::18::18:
doğumaa gidiyorumm :18::18::18::18::18::18::18:
ay canım çok çok geçmiş olsun allah tez zamanda şifa versin
ay yok ben üsütne gitmedim zaten ama o benim yüz ifademi görünce çok üzüldü sonrada öptüm sarıldım falan rahatladı yoksa tabiki bu sınavlarla ölçmiycem ben çocuğumu durumunu zekasını çok şükür biliyorum ben oğlumun
çok geçmiş olsun canımçocukların bu halini gördükçe mis gibi çocukluk geçirdiğim için seviniyorumm
21 aralıkta doğurmak istemedim haftaya salı yada cuma doğuma alcam dedi :18::18::18::18::18::18::18:
bizim sınav sonucumuz dün açıklandı oğlum birinci olmuş çok sevindimmmüdür başarı belgesi varmiş çok ciddiye alıyorlar bu sınavları :26::26:
bu haftadan sonra bir süre nete giremiciimm :18::18::18:
hemi de nasıııııııııııl
selam. bizim de 1.deneme sınavı açıklandı. oğlum ilçe 1. ve genel de 7. olmuş. çok mutlu olduk tabi..60 soruda yanlışı 2 tane ve türkçe. napıcaz bu türkçeyi bilmem.bir tane soru imla kurallarıyla ilgili. hani çalıştırıyım diyim nesine çalıştırıcam bilmiyorum.cuma tekrar olacaklar. 1.olucam bu sefer diyor, başarı hoşuna gitti.
tebrik ederim canım
tebrik ederim canım oğlunu:13::13: tabii senide:13:
8 dalda adayım canım
ay nerde adaysın canım ben de oy atayım bizim topiktekileree
Kapalı oycuuuu naber
ay tebrik etmekten yoruldum ha kızlar toptan tebriği koyuyorum
meldam git gel hemencicik
chess ya ben seni komik seçecektim ama paylaşım aklıma gelmedi diğer konuda farmasi ekonomik paylaşımlarından dolayı adaydı ona veriverdim
ama sen komikde yoksuuuun
sen hangi dallardasın de bakim ben görmedim bütün oylarım sana