İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

ay canım çok çok geçmiş olsun allah tez zamanda şifa versin
ay yok ben üsütne gitmedim zaten ama o benim yüz ifademi görünce çok üzüldü sonrada öptüm sarıldım falan rahatladı yoksa tabiki bu sınavlarla ölçmiycem ben çocuğumu durumunu zekasını çok şükür biliyorum ben oğlumun

çok geçmiş olsun canım çocukların bu halini gördükçe mis gibi çocukluk geçirdiğim için seviniyorumm
chess birkaç yere aday olmuş oy attım bende o yerde yok ama ben vardım
sen bir yerde mi adaydın :26:
21 aralıkta doğurmak istemedim haftaya salı yada cuma doğuma alcam dedi :18::18::18::18::18::18::18:
hayırıdır canım biye giremicen nete:26:

doğumaa gidiyorumm :18::18::18::18::18::18::18:

selam. bizim de 1.deneme sınavı açıklandı. oğlum ilçe 1. ve genel de 7. olmuş. çok mutlu olduk tabi..60 soruda yanlışı 2 tane ve türkçe. napıcaz bu türkçeyi bilmem.bir tane soru imla kurallarıyla ilgili. hani çalıştırıyım diyim nesine çalıştırıcam bilmiyorum.cuma tekrar olacaklar. 1.olucam bu sefer diyor, başarı hoşuna gitti.

hayırlı doğumlar dilerim.

tebrik ederim oğlunu..çocuklar başarılı olunca bizde de onlarda da beklenti yükseliyor sanırım..bir anda dikkat dağılması, tek bir yanlış sıralamada geriye atıyor..inşallah hepsi mutlu ve başarılı olurlar.

ay canım benim hadii hayırlısı ile allah kurtarsın sağlıcakla bebeişini kucağına al canım
ay ne çabuk geçiyo zaman ya ben doğurudm doğurcam derken sen hamile kaldın bak doğuruyosun bile hayırlı ile bizimki doğduda 6 aylık oldu bile

tebrik ederim canım oğlunu:13::13: tabii senide:13:

8 dalda adayım canım

oğlak mı geliyor yani, hadi bakalım sağlıkcakla büyüsün oğlağımız

canım sen nerdesin ben göremedim adaylarda:26:

tebrik ederim canım

oo kızlar 2012 enleri tebrik ederim sizleri oskara adaysınız yani Bizimde 2 yanlış var denemede matematik 1 türkçe 1 olmak üzre sınava giren kuzucukları tebrik ederim hepsine benden kocaman Şimdide gideyim oscar adaylarıma puan vereyim

vay be 3 senedir burda, eğitimle alakalı öğrendiğim her yeni bilgiyi paylaştım, kimsede bana burdan oy vermemiş, en paylaşımcı diye üzülüyordum, meldam vermiş teşekkür ederim canım

Son düzenleme:
ay tebrik etmekten yoruldum ha kızlar toptan tebriği koyuyorum
meldam git gel hemencicik
chess ya ben seni komik seçecektim ama paylaşım aklıma gelmedi diğer konuda farmasi ekonomik paylaşımlarından dolayı adaydı ona veriverdim
ama sen komikde yoksuuuun
sen hangi dallardasın de bakim ben görmedim bütün oylarım sana

boşver canım ya, eğlencesine işte, 8 dalda adayım ama şimdi tek tek say desen bende bilmiyorum valla

en çok oyum paylaşımda olduğu için o aklımda kalmış sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…