günaydın günaydın mutlu neşeli bir hafta hepinize
günaydın canım sana da iyi haftalar nasıl geçti santranç ?
Güzel geçti 3 tur yendik ama ertesi günü malesaef gitmedik cumartesi aşırı yıprandı biz ilk defa böyle büyük bir organizasyona katıdlık gittiğimiz yerde spor kompleksi ve aşırı soğuktu hastalandı malesef Ayrıca ben hayatımda böyle hırslı ve kendi çocuğunu bu kadar çok beğenmiş ve öven velileri bir arada görmedim açıkcası bu durum beni aşırı rahatsız etti.Uzun bir süre böyle yarışmalara katılmayı düşünmüyorum çocuğum biraz ilerlesin iyice pişsin ancak öyle
Bizimde bugün yerli malı haftamız oğluşum sabırsızlıkla bekliyordu bugünü.Chess yılbaşında da alıyoruz hediye öğretmenimize 23 nisanda da sınıf annesi organize ediyor23 nisan biraz garip gelecek biliyorum ama çocukları çalıştırdığı için almamız gerekiyormuş
yerli malı için neler yaptınız
bir sürü çeşit olacakmış yaşadı çocuklarBize hazır şeyler düşüyor canım Evde olan anneler sarma,börek,kurabiye,kek,pasta,kısır,mercimek köftesi oğluşun dediğine göre çiğ köftede yapacaklarmış bunun gibi bir sürü çeşit çocuklar tıka basa yiyecek herhalde Benimki hazırlıklı gitti çünkü ))))
bir sürü çeşit olacakmış yaşadı çocuklar
bizim ısmarlama oluyor zorlar da bana düşüyor :18::18::18:geçen senelerde veliler altın gününe çevirip ,pasta börek tarifi almaya kadar işi götürdü
Türkiye ve Dünya Gündemi işte Siyaset Meydanı bölümüne konu açtım, bana oldukça saçma geldi
Nerde canım bu konu bulamadım
tudemin 12 ocakta sınavı var. oğlumu bu sınava sokmayı düşünüyorum. 15 tl sınav ücreti, sınav merkezi ve bir üniversitede yapılıyor. biz ata yanınlarından olduk geçen hafta sınıfta, sonuçlar hala belli değil. bu kadar sürüyormu sizin sonuçları almanız.soru kitapçığınıda göndermedi öğretmen.
canım internette orda burda okuduğum kadarıyla ata ve çoşkuda çok sorun yaşanmış bu sene, yani öğretmeninizle ilgili bi durum değil, kurumla ilgili
tudem sınavı sıkı olur, nasıl başvurdun oraya
chess çok merak ediyoruz sınıfın seviyesini..hatırlarsan endişelerimiz var..hayırlısı bakalım bekliyeceğiz yapacak birşey yok.
tudemi aradım, bizim oturduğumuz yere yakın bir kırtasiyenin telefon numarasını verdiler.o kırtasiyeye gidip 15 tl yatırıcam ve çocuğun adını ve tc kimlik numarasını kaydettiricem. sınava giriş belgesi verecekler, 12 ocakta da sınava giricez..inşallah bu sınavın açıklanmasıda uzun sürmüyordur :)