İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

boşver canım ya, eğlencesine işte, 8 dalda adayım ama şimdi tek tek say desen bende bilmiyorum valla

en çok oyum paylaşımda olduğu için o aklımda kalmış sadece

hayır işte komiksin sen komik

ya bunun sonunda bi aksiyon olmalı
porluk olmalı mesela ya da birgün boyunca sınırsız küfür falan
zile basıp kaçma izni olmalı
kazene atarlanma izni
bişiler olsun işte boşa yarış olur mu

yalnız ben amanede ve muklakuklayı tek geçiyorum
kkya damga vuran onlardı bu sene
sena ve pembeyi de unutmamak lazım

eğlencesine işte ya, benim oy verdiğim arkadaş sildi süpürdü paylaşımcıda oyları

hayırlı doğumlar

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...mci-kadinlar-kulubu-uyesi-4.html#post27859060

teşekkür ederim canım:13::13::13:

gökyüzündedans çok teşekkür ederim:13::13::13:
hemen bi göz attım, amma da çok anket avrmış ya ben daha 2 tanesine oy verdim :44:

bir de bizim oğlan bugün deneme sınavı oldum dedi. yazmıyo ne yayınları olduğu. demiştim ben dimi haberim olmuyo hiç diye. test kitapçığını getirmiş, e dedim nasıl geçti, sınıf 1. si olcam diyo, en zorlarda kontrol etmiş öğretmeni, hiç yanlışı yokmuş. amaaa, kesin kolay dediği sorularda vardır yanlışı ben biliyorum oğlumu, kolay olanlara hiç dikkat etmiyo, ondan gümlüyo napalım, o kadar olur

ben kontrol ettim testi merak edip kendim de çözdüm
türkçe 4 yanlış
matematik 1 yanlış
h b 0 yanlış
türkçe de 1 tanesinde zorlanabilirmiş, ben de farkettim ama diğerlerini yapardı, hele matematik yanlışı beni bitirdi.
napalım hayırlısı

Son düzenleme:

oyun için çok teşekkür ederim canım :13::13:

sağlık olsun canım, bazen çok saçma hatalar yapıyolar yani olmadık komik hatalar

okulistik değil o zaman, okulistik denemesi ocak 8 de çünkü

oyun için çok teşekkür ederim canım :13::13:

sağlık olsun canım, bazen çok saçma hatalar yapıyolar yani olmadık komik hatalar
rica ederim canım, hadi bol şans

okulistik değil o zaman, okulistik denemesi ocak 8 de çünkü

bilmiyorum ne sınavı, o da bilmiyo. test kitapçığının üstünde silik olarak başarmak çok kolay yazıyo. neyse artıkın

günaydın hanımlar
ay burda çok gğüzel kar yağıyor sabhtan beri
chess canım kullandım ben de oyumu senin için link vermişsin iyi oldu bulamadım bir türlü nerde olduğunu

hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşaallah canım
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kuzucuğa
tebrik ederim sıkmasın güzel canını tatlı kuzucuk

kuzucuklar coşmuş hepsini ayrı ayrı tebrik ederim

tebrik ederim canım

2.çocuğu yaparım yapmam derken yıllar geçti hamile kaldım zaman çabuk geçti :18::18::18:
kuzucuklarını sağlıkla huzurla büyüt canım
vay be 3 senedir burda, eğitimle alakalı öğrendiğim her yeni bilgiyi paylaştım, kimsede bana burdan oy vermemiş, en paylaşımcı diye üzülüyordum, meldam vermiş teşekkür ederim canım
sezar ın hakkı sezara
Kapalı oycuuuu naber
kimler gelmiş burAyaaa
zor sorulara kafa yordukları için onlarda sıkıntı olmuyor basitl soruları bir türlü dikkate almıyorlar

yarın yerli malını kutluyoruz öğretmenimiz pasta ,kek,hamur işi yapmayın ne yaparsanız yapın demiş
yapacak ne bıraktı ki

günaydın hanımlar
ay burda çok gğüzel kar yağıyor sabhtan beri
chess canım kullandım ben de oyumu senin için link vermişsin iyi oldu bulamadım bir türlü nerde olduğunu

çok teşekkür ederim canım:13:

chess benim oy kullanmaya yetkim yokmuş.yeni üyeyim diye heralde.

olsun canım teşekkür ederm:13:

çok saol canım, dip temel arkadaşlarım burda benim kk da

canım sen yokmusun hiç görmedim seni, burdan çoğu arkadaş yok 2 kişi var saydığım ama sende yoksun sanırım:26:

doğum salı mı cumamı

Son düzenleme:
komiklerde aday olmuşum
sancılarım olduğu için salı günü tekrar görcekmiş,sorun yoksa cuma :18::18::18:
havyar tabağı hazırla

ben suşi düşündüm yerli malı için olunca çıkardım listeden

komiklerde aday olmuşum

valla canım görmedim ya, zaten carrie kimseye kaptırmıcak o dalda

ee hadi bakalım tanışcaksınız yakında ne güzel

mercimek köftesi, patates salatası falan olabilir aklımada başka bişey gelmiyo valla, hamarat bi insan değilim

güçlü adaylar var o dalda
benimde aynı şeyler geliyor aklımaaltın günlerine gitmediğim için kendime bir kez daha kızıyorummm

komiklerde aday olmuşum

bu da iyimiş ama ben size gerçeğini söylüyeyim arkadaşın kızı için öğretmen yerli malı haftasına rus salatası istemiş nasıl ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…