İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

selam kızlar herkese

geçmiş yine kabarmışşş :KK53::KK53::KK53:
toplu cevap yazımm :KK1::KK1::KK1:
farmasi gül maşallahh kuzulara :nazar::nazar::nazar:
seyyahalemi bundan sonra projeleri sana göndercem :KK23::KK23:paylaşımlarında çok güzell :KK34::KK34::KK34::KK34:
chess biz yeni yıl çekilişi yapmıyoruz . 1 sınıfta çocuklar çok üzülmüştü öğrtmen tövbe etti :KK52:
gökyüzünde dans geçmiş olsun canım .bu tür organizasyonlar çocuklardan çok velilerin gövde gösterisine sahne oluyor :KK53::KK53:
karamuk yerli malı haftasını kutluyor musunuz ?veliler isteğe göre mi yiyecek gönderiyor :26:
meroza projelerde yardımcı olmaları yeter, neden mükemmeli arıyorsun :KK1::KK1:

yerli malı için neler yaptınız :KK34::KK34::KK34:

valla bişzde de bugün yerlimalı haftası kutlanıyor tabi evde olanlar yine pasta börek falan yapaıcak bizede meyve suyu düştü onları aldım gönderdim başkada bişey yapamam zaten çalışırken hem biyandan bebek var o nedenle hazır bişey istedim ben de

chess çok merak ediyoruz sınıfın seviyesini..hatırlarsan endişelerimiz var..hayırlısı bakalım bekliyeceğiz yapacak birşey yok.
tudemi aradım, bizim oturduğumuz yere yakın bir kırtasiyenin telefon numarasını verdiler.o kırtasiyeye gidip 15 tl yatırıcam ve çocuğun adını ve tc kimlik numarasını kaydettiricem. sınava giriş belgesi verecekler, 12 ocakta da sınava giricez..inşallah bu sınavın açıklanmasıda uzun sürmüyordur :)

ee canım peki bu sınav her ilde yapılacakmı mesela bede bursadaki kırtasiyeye gidip başvursam ne zamana kadar başvurmak gerekiyormuş var mı bir bilgin :26:

ee canım peki bu sınav her ilde yapılacakmı mesela bede bursadaki kırtasiyeye gidip başvursam ne zamana kadar başvurmak gerekiyormuş var mı bir bilgin :26:

ben aşağıdaki numaraları aradım bana evime yakın olan kırtasiyenin numarasını verdiler. burdan sen de bilgi alabilrsin sanırım. ocağın 4 ne kadar sanırım başvurular, nette yazıyordu.

0(212) 514 33 70
Tel-2: 0(212) 514 33 71
Tel-3: 0(212) 514 33 72
Faks: 0(212) 513 62 89

ben aşağıdaki numaraları aradım bana evime yakın olan kırtasiyenin numarasını verdiler. burdan sen de bilgi alabilrsin sanırım. ocağın 4 ne kadar sanırım başvurular, nette yazıyordu.

0(212) 514 33 70

sitesin de bursada ki bayi listesini buldum . işine yarar sanırım.

HAKAN KIRTASİYE

KAYHAN MAH. 2 NOLU CAD. NO:20 GEMLİK/BURSA

Tel-1: 0224 514 46 63
Tel-2: 0541 514 39 89
Tel-3:
Faks: 0224 514 39 89

DOSTLAR KİTAPEVİ KIRTASİYE

KEMALPAŞA MH. MAHMUT ESATBEY CD.NO:107/A İNEGÖL/BURSA

Tel-1: 0224 712 34 86
Tel-2: 0533 741 03 13
Tel-3:
Faks: 0224 712 34 86

addemiral@hotmail.com

UYSAL KIRTASİYE

YENİ MAH. KILIÇARSLAN CAD. NO:197 İZNİK BURSA

Tel-1: 0224 757 33 86
Tel-2:
Tel-3:
Faks: 0224 677 01 99

MERVEGÜL KİTAP KIRTASİYE

DRAMA MH.PAZAR CD.129 SK.SEVGİ YOLU OTOPARK ALTI N:1 KARACABEY BURSA

Tel-1: 0224 677 01 99
Tel-2:
Tel-3:
Faks: 0224 677 01 99

SENTEZ YAYIN VE DAĞITIM

CUMHURİYET CAD. ESKİ TAHIL İÇİ SK. NO:13/B BURSA

Tel-1: 0224 225 11 80
Tel-2: 0532 713 57 91
Tel-3:
Faks: 0224 225 02 00

tekin@sentezdagitim.com.tr

ATLAS KİTAP KIRTASİY

HAMZA BEY MH. BURSA CAD. NO:40 M.KEMAL PAŞA BURSA

Tel-1: 0224 613 16 26
Tel-2:
Tel-3:
Faks: 0224 613 86 18

canım okulistiğe de baksana, öğretmenlere üyelik bedava, ve bizden para istemedi sınavlar için bir daha ki sınav 8 ocakta, ve sonuçlar bi haftada sitesinde açıklanıyor, okuldan kaç kişi girmiş, sınıftan kaç kişi girmiş, türkiyeden kaç kişi girmiş kaçıncı olmuş hepsi yazıyor, hatta okulda ilk üçe girenlere belge veriyorlar, çocuklar için güzel motivasyon kaynağı
ama para istenmedi konusunda net konuşmayayım, bizden sınav için para istenmedi ama öğretmenmi verdi parasını yoksa öğretmen üye olduğu ücretsizmiydi o kısmın detaylarını hiç bilmiyorum

okulistiği 2.dönem için araştıracağım canım. bizim okul istemiyor deneme sınavı, öğretmende çocukları kasmayın, rahat bırakın diyor..
iş benim gibi meraklı velilere düşüyor..

chess okulistiği sordum. okulun istemesi gerekiyormuş, o şekilde türkiye için değerlendirmeye alıyorlarmış.okul müdürünün onayı şart yani.değerlendirme yapıldıktan sonra sorular yayınlanıyormuş, o zaman alabilirmişiiz bayilerden.

0(212) 514 33 70

teşekkür ederim canım bende bir araştırıyım bakaşlım

günaydın hanımlar
oğlumun sınavı açıklanmış o bir yanlış bekliyordu sınıf 1. liği veya 2. liği ama bir sorusu daha yanlışmış dün öğrenmiş sınıf 6.sı il 8.si olmuş ama akşam çok üzgündü nasıl olur diye artık onu teselli etmek de bize düştü belli etmedim ben de üzüldüğümü yoksa o daha fazla üzüzlecekti olsun birdahine daha iyi olur deyip geçiştirmeye çalıştık

günaydın hanımlar
oğlumun sınavı açıklanmış o bir yanlış bekliyordu sınıf 1. liği veya 2. liği ama bir sorusu daha yanlışmış dün öğrenmiş sınıf 6.sı il 8.si olmuş ama akşam çok üzgündü nasıl olur diye artık onu teselli etmek de bize düştü belli etmedim ben de üzüldüğümü yoksa o daha fazla üzüzlecekti olsun birdahine daha iyi olur deyip geçiştirmeye çalıştık

allah allah ya benimki hiç üzülmez bu durumlarda benimkindemi bi tuhaflık var:KK1::KK1:

hiç üzülmesin daha milyon tane sınava girecek eğitim hayatı bitene kadar, herhalde 1 yanlış beklerken 2 çıkınca şok oldu, hangi yayın evinindi canım

allah allah ya benimki hiç üzülmez bu durumlarda benimkindemi bi tuhaflık var:KK1::KK1:

hiç üzülmesin daha milyon tane sınava girecek eğitim hayatı bitene kadar, herhalde 1 yanlış beklerken 2 çıkınca şok oldu, hangi yayın evinindi canım

aaa çok üzüldü sorma ya birde dediğin gibi o 1 tane bekleyip 2 gelince şok oldu
yine batı akedeeminin di canım sınav

seyyahalemi geçmiş olsun
karamuk aldığı derece gayet güzel daha fazlasını beklediği için üzülmüştür. önünde ne sınavlar var :KK14::KK14:

bizim sınav sonucumuz dün açıklandı oğlum birinci olmuş çok sevindimm :21:müdür başarı belgesi varmiş :KK53:çok ciddiye alıyorlar bu sınavları :26::26:
bu haftadan sonra bir süre nete giremiciimm :18::18::18:

hayırıdır canım hastamısın geçmiş olsun
hemi de nasıııııııııııl
noldu canım,:26: yılın enlerinde sana da oy verdim bak moralin yerine gelsin:KK34:
hastayım hasta çok hastayım
saolasın canım ben de bizzat şahsen kendim kendime verdiydim geçersizmiş ahahaha
seni en komiklerde aradım yoktun başka yerde de bulamadım :26:
günaydın hanımlar
üzülme çocuğa da yansıtma onların zekaları akılları bilgileri o sınavlarla ölçülmüyor hepimiz biliyoruz canım
allah korusun takar kafay yapma
bak kızımın 24 yanlışı var
napıyorum
ne yapsa kar diyorum
çok şükür ya 50 yanlışı olsaydı :KK53:
seyyahalemi geçmiş olsun
karamuk aldığı derece gayet güzel daha fazlasını beklediği için üzülmüştür. önünde ne sınavlar var :KK14::KK14:

bizim sınav sonucumuz dün açıklandı oğlum birinci olmuş çok sevindimm :21:müdür başarı belgesi varmiş :KK53:çok ciddiye alıyorlar bu sınavları :26::26:

saol canım tebrik ederim oğlunu
sen doğuma mı gidiyon yoğsaaaam hadi sağlıcaklar git gel

seyyahalemi geçmiş olsun

çok sağolasın canım sizi de tebrik ederim :nazar::nazar: evet canım zaten ciddiye aldıkları için üzülüyorlar bu kadar bakalım daha sonraki sınavlarda daha iyi olur işalah da üzüntüsü geçer

hayırıdır canım biye giremicen nete:26:

X