İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

boşver canım ya, eğlencesine işte, 8 dalda adayım ama şimdi tek tek say desen bende bilmiyorum valla:KK1::KK1:

en çok oyum paylaşımda olduğu için o aklımda kalmış sadece:KK34:

hayır işte komiksin sen komik:KK47:

ya bunun sonunda bi aksiyon olmalı
porluk olmalı mesela ya da birgün boyunca sınırsız küfür falan:KK53:
zile basıp kaçma izni olmalı
kazene atarlanma izni :KK53:
:KK52: bişiler olsun işte boşa yarış olur mu

yalnız ben amanede ve muklakuklayı tek geçiyorum
kkya damga vuran onlardı bu sene
sena ve pembeyi de unutmamak lazım

eğlencesine işte ya, benim oy verdiğim arkadaş sildi süpürdü paylaşımcıda oyları:KK1:

çok geçmiş olsun canım :KK54::KK54::KK54::KK54:çocukların bu halini gördükçe mis gibi çocukluk geçirdiğim için seviniyorumm :KK53:
chess birkaç yere aday olmuş oy attım bende:KK34: o yerde yok ama ben vardım :KK53::KK53:
sen bir yerde mi adaydın :26:
21 aralıkta doğurmak istemedim haftaya salı yada cuma doğuma alcam dedi :18::18::18::18::18::18::18:

doğumaa gidiyorumm :18::18::18::18::18::18::18:
hayırlı doğumlar :KK49:

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...mci-kadinlar-kulubu-uyesi-4.html#post27859060

teşekkür ederim canım:13::13::13:

gökyüzündedans çok teşekkür ederim:13::13::13:
hemen bi göz attım, amma da çok anket avrmış ya ben daha 2 tanesine oy verdim :44:

bir de bizim oğlan bugün deneme sınavı oldum dedi. yazmıyo ne yayınları olduğu. demiştim ben dimi haberim olmuyo hiç diye. test kitapçığını getirmiş, e dedim nasıl geçti, sınıf 1. si olcam diyo, en zorlarda kontrol etmiş öğretmeni, hiç yanlışı yokmuş. amaaa, kesin kolay dediği sorularda vardır yanlışı :KK52: ben biliyorum oğlumu, kolay olanlara hiç dikkat etmiyo, ondan gümlüyo :KK53: napalım, o kadar olur :KK70:

ben kontrol ettim testi merak edip kendim de çözdüm:KK52:
türkçe 4 yanlış
matematik 1 yanlış
h b 0 yanlış
türkçe de 1 tanesinde zorlanabilirmiş, ben de farkettim ama diğerlerini yapardı, hele matematik yanlışı beni bitirdi.
napalım hayırlısı:KK61:

Son düzenleme:
türkçe 4 yanlış
matematik 1 yanlış
h b 0 yanlış
türkçe de 1 tanesinde zorlanabilirmiş, ben de farkettim ama diğerlerini yapardı, hele matematik yanlışı beni bitirdi.

oyun için çok teşekkür ederim canım :13::13:

sağlık olsun canım, bazen çok saçma hatalar yapıyolar yani olmadık komik hatalar:KK1::KK1:

hayırlı doğumlar :KK49:

hemen bi göz attım, amma da çok anket avrmış ya ben daha 2 tanesine oy verdim :44:

bir de bizim oğlan bugün deneme sınavı oldum dedi. yazmıyo ne yayınları olduğu. demiştim ben dimi haberim olmuyo hiç diye. test kitapçığını getirmiş, e dedim nasıl geçti, sınıf 1. si olcam diyo, en zorlarda kontrol etmiş öğretmeni, hiç yanlışı yokmuş. amaaa, kesin kolay dediği sorularda vardır yanlışı :KK52: ben biliyorum oğlumu, kolay olanlara hiç dikkat etmiyo, ondan gümlüyo :KK53: napalım, o kadar olur :KK70:

okulistik değil o zaman, okulistik denemesi ocak 8 de çünkü:KK1:

oyun için çok teşekkür ederim canım :13::13:

sağlık olsun canım, bazen çok saçma hatalar yapıyolar yani olmadık komik hatalar:KK1::KK1:
rica ederim canım, hadi bol şans

okulistik değil o zaman, okulistik denemesi ocak 8 de çünkü:KK1:

bilmiyorum ne sınavı, o da bilmiyo. test kitapçığının üstünde silik olarak başarmak çok kolay yazıyo. neyse artıkın :KK52:

günaydın hanımlar
ay burda çok gğüzel kar yağıyor sabhtan beri
chess canım kullandım ben de oyumu senin için link vermişsin iyi oldu bulamadım bir türlü nerde olduğunu

çok geçmiş olsun canım :KK54::KK54::KK54::KK54:çocukların bu halini gördükçe mis gibi çocukluk geçirdiğim için seviniyorumm :KK53:
chess birkaç yere aday olmuş oy attım bende:KK34: o yerde yok ama ben vardım :KK53::KK53:
sen bir yerde mi adaydın :26:
21 aralıkta doğurmak istemedim haftaya salı yada cuma doğuma alcam dedi :18::18::18::18::18::18::18:

doğumaa gidiyorumm :18::18::18::18::18::18::18:
hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşaallah canım:nazar::nazar::nazar:
selam. bizim de 1.deneme sınavı açıklandı. oğlum ilçe 1. ve genel de 7. olmuş. çok mutlu olduk tabi..60 soruda yanlışı 2 tane ve türkçe. napıcaz bu türkçeyi bilmem.bir tane soru imla kurallarıyla ilgili. hani çalıştırıyım diyim nesine çalıştırıcam bilmiyorum.cuma tekrar olacaklar. 1.olucam bu sefer diyor, başarı hoşuna gitti.
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kuzucuğa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
günaydın hanımlar
oğlumun sınavı açıklanmış o bir yanlış bekliyordu sınıf 1. liği veya 2. liği ama bir sorusu daha yanlışmış dün öğrenmiş sınıf 6.sı il 8.si olmuş ama akşam çok üzgündü nasıl olur diye artık onu teselli etmek de bize düştü belli etmedim ben de üzüldüğümü yoksa o daha fazla üzüzlecekti olsun birdahine daha iyi olur deyip geçiştirmeye çalıştık
tebrik ederim sıkmasın güzel canını tatlı kuzucuk :nazar::nazar::nazar:

kuzucuklar coşmuş hepsini ayrı ayrı tebrik ederim :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tebrik ederim canım:nazar::nazar:
:KK54::KK54:
ay canım benim hadii hayırlısı ile allah kurtarsın sağlıcakla bebeişini kucağına al canım:nazar::nazar::nazar:
ay ne çabuk geçiyo zaman ya ben doğurudm doğurcam derken sen hamile kaldın bak doğuruyosun bile hayırlı ile bizimki doğduda 6 aylık oldu bile:nazar::nazar::nazar:
2.çocuğu yaparım yapmam derken yıllar geçti hamile kaldım zaman çabuk geçti :18::18::18:
kuzucuklarını sağlıkla huzurla büyüt canım
vay be 3 senedir burda, eğitimle alakalı öğrendiğim her yeni bilgiyi paylaştım, kimsede bana burdan oy vermemiş, en paylaşımcı diye üzülüyordum, meldam vermiş teşekkür ederim canım:KK71::KK71::KK71:
sezar ın hakkı sezara :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
Kapalı oycuuuu naber :KK19:
kimler gelmiş burAyaaa :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:
türkçe 4 yanlış
matematik 1 yanlış
h b 0 yanlış
zor sorulara kafa yordukları için onlarda sıkıntı olmuyor :KK1: basitl soruları bir türlü dikkate almıyorlar :KK19::KK19::KK19::KK19:

yarın yerli malını kutluyoruz:KK53: öğretmenimiz pasta ,kek,hamur işi yapmayın ne yaparsanız yapın demiş :KK53::KK53:
yapacak ne bıraktı ki :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

günaydın hanımlar
ay burda çok gğüzel kar yağıyor sabhtan beri
chess canım kullandım ben de oyumu senin için link vermişsin iyi oldu bulamadım bir türlü nerde olduğunu

çok teşekkür ederim canım:13:

chess benim oy kullanmaya yetkim yokmuş.yeni üyeyim diye heralde.

olsun canım teşekkür ederm:13:

kuzucuklar coşmuş hepsini ayrı ayrı tebrik ederim :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:KK54::KK54:

2.çocuğu yaparım yapmam derken yıllar geçti hamile kaldım zaman çabuk geçti :18::18::18:
kuzucuklarını sağlıkla huzurla büyüt canım

sezar ın hakkı sezara :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

kimler gelmiş burAyaaa :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

zor sorulara kafa yordukları için onlarda sıkıntı olmuyor :KK1: basitl soruları bir türlü dikkate almıyorlar :KK19::KK19::KK19::KK19:

çok saol canım, dip temel arkadaşlarım burda benim kk da:KK16::KK16:

canım sen yokmusun hiç görmedim seni, burdan çoğu arkadaş yok 2 kişi var saydığım ama sende yoksun sanırım:26:

doğum salı mı cumamı
:emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
çok saol canım, dip temel arkadaşlarım burda benim kk da:KK16::KK16:

canım sen yokmusun hiç görmedim seni, burdan çoğu arkadaş yok 2 kişi var saydığım ama sende yoksun sanırım:26:

doğum salı mı cumamı
:emir_bebek::emir_bebek:
komiklerde aday olmuşum :KK1::KK1::KK1:
sancılarım olduğu için salı günü tekrar görcekmiş,sorun yoksa cuma :18::18::18:
havyar tabağı hazırla:KK1::KK1:

:KK60::KK60::KK60:
ben suşi düşündüm:KK52: yerli malı için olunca çıkardım listeden :KK1::KK1::KK1:

ben suşi düşündüm:KK52: yerli malı için olunca çıkardım listeden :KK1::KK1::KK1:

valla canım görmedim ya, zaten carrie kimseye kaptırmıcak o dalda:KK1:

ee hadi bakalım tanışcaksınız yakında ne güzel:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

mercimek köftesi, patates salatası falan olabilir aklımada başka bişey gelmiyo valla, hamarat bi insan değilim
:KK1:

valla canım görmedim ya, zaten carrie kimseye kaptırmıcak o dalda:KK1:

ee hadi bakalım tanışcaksınız yakında ne güzel:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

mercimek köftesi, patates salatası falan olabilir aklımada başka bişey gelmiyo valla, hamarat bi insan değilim
:KK1:
:KK54::KK54::KK54:
güçlü adaylar var o dalda :KK1::KK1::KK1:
benimde aynı şeyler geliyor aklıma:KK1::KK1::KK1:altın günlerine gitmediğim için kendime bir kez daha kızıyorummm :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bu da iyimiş :KK52::KK52::KK52: ama ben size gerçeğini söylüyeyim arkadaşın kızı için öğretmen yerli malı haftasına rus salatası istemiş nasıl ama:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

X