niye çıkarıyon eşofmanı yahu,arkeolog dediğin eşofmanlı olur zati
Tebrikler.
canım 6 kitabında 2 sini okudu sadece 2 tane tüm dersler test kitabını baştan sona anca bitirdi yavrucak.Çok fazla ya.
işe girince giyicem tekrar
ayrılamam ondan
arkadaşlar valla sizin çocukları çok tebrik ediyorum
kızımın istikrarlı yaptığı tek şey kitap okumaka
onu da sadece beğendiklerini özellikle resimli olanları okuyor
okul setlerinin hiçbirini okumuyor
ve hergün çook istikrarlı bir çekilde resim yapmaya devam ediyor
ne kağıt ne boya dayanmıyor odaya bi giriyor saatlerce çıkmadan en ince ayrıntısına kadar resim yapıyor ve hiç sıkılmıyor
öle 2 test kitabı falan bitirse ben heralde ne yapacağımı şaşırırım
Bizim öğretmen ödev işini çok abartıyor ,dünkü ödevi 90 soruluk deneme sınavı,2 tane fasikül ve 10 tane Atasözü,deyim ve anlamlarıydı.Ben yoruldum valla.
evet canım fazlaymış, bizimkinin pek ödevi gelmiyo, dün hiç yoktu ödevi mesela, yazında sadece kitap vardı
bence test yapcaklarına kitap okusalar daha iyi, ben kitap okumayı okuldan bağımsız düşünüyorum yani, ödevle mödevle ilgisi olmamalı
ayrılamam ondan
ne kağıt ne boya dayanmıyor odaya bi giriyor saatlerce çıkmadan en ince ayrıntısına kadar resim yapıyor ve hiç sıkılmıyor
benkide aynı canım, öğretmenin verdiği ya da ödev diye aldırdığı kitapları, ödev amaçlı okuma setlerini okumaz
benim aldıklarımı okur, ben onun zevkini öğrendim artık, o yüzden sorunda çıkmaz
seneye farklı olur belki sıla canım, seneye zorlancakar çünkü belki ilgisini çeker dersler
Bizim öğretmen ödev işini çok abartıyor ,dünkü ödevi 90 soruluk deneme sınavı,2 tane fasikül ve 10 tane Atasözü,deyim ve anlamlarıydı.Ben yoruldum valla.
Özellikle yaz tatilinde kesinlikle kitap okumalılar,katılıyorum canım.Ama bu yoğunluğun içinde zorlamıyorum çocuğu.
Durduk yerde yapmıyor canım test kitabını,ama ödev çok önemli bir görev benimki için,onu bitirmeden asla rahat edemez.
Seninki küçük ressam,ne güzel kafasını dağıtsın çocuk.
ayrılamam ondan
Özellikle yaz tatilinde kesinlikle kitap okumalılar,katılıyorum canım.Ama bu yoğunluğun içinde zorlamıyorum çocuğu.
Durduk yerde yapmıyor canım test kitabını,ama ödev çok önemli bir görev benimki için,onu bitirmeden asla rahat edemez.
Seninki küçük ressam,ne güzel kafasını dağıtsın çocuk.
Bizimde deneme sınavı yanlış kitapçığı işaretlediği için iptal halbuki 1 yanlışı vardı çok iyi geçmişti Tekrar yapalım öğretmeni demiş ama bence üzülmesin diye söyledi baştan olacağını hiç zannetmiyorum
Valla canım benimkide sıladan farklı değil sadece ödev bilinci çok gelişmiş ödev harici bir şey yapmaz iktir kaktır yapar ödevleri bitirir doğru resminin başına geçer tenefüslerde bile resim yapar çizer beğendiklerini keser biriktirir.Ben biraz ders çalış desem offf pofff yapmaya başlar okulun verdiği kitapları mecburiyetten okur Birde aklına ne geliyorsa öğretmenine söyler yani hayat bilgisinde bunlar doğru diye kalıplaşmış şeyleri hayır bunlar doğru değil benim düşüncem bu diye direk savunur sınavda yanlış alacağını bile bile
yurtdışında vardır öyle okullarda,genede tabii bir temel alsın her dersten çocuk..keşke sadece yeteneğiyle girebileceği bi okul olsa
o zaman hiç dert etmicem ona da ettirmicem ama işte
Parkon o nedir o ???90 soru 2 fasikül deyimler atasözü benim çocuk isyan eder di kesin acaba öğretmenleri hiç mi düşünmüyor bu kadar çok ödevi nasıl yapar bu çocuklar diye
çocuklarının ödevleri çok gelen arkadaşlar belki ekmeğini sınavlarda yersiniz, 4. sınıftan 12. a kadar her sene sınav olcakmış ya artık
6 kitap iyiymiş parkon bizim yaz tatili ödevi 30 kitaptı, ama oğlum kitapları beğenmediğinden sadece 2 sini okudu
çocuklarının ödevleri çok gelen arkadaşlar belki ekmeğini sınavlarda yersiniz, 4. sınıftan 12. a kadar her sene sınav olcakmış ya artık
yurtdışında vardır öyle okullarda,genede tabii bir temel alsın her dersten çocuk..
Bizim genelde ödevimiz böyle canım.Bir gün hatta ben çıldıracaktım.3 sayfalık bir hikayenin içinde geçen tüm kelimeleri yazıp,kök,yapım eki almış,çekim eki almış diye ayırın diye ödev vermişti.Baktım olmuyo,ben yaptım yolladım.Benim yapmam bile 1,5 saatimi almıştı tüm ekleri bilmediğimden.
ya tüh, üzülmesin bencede nasılsa bir yanlışı olduğu belli, nasılsa yine sınav olur
e süpermiş, maymun ettiler yeminle.
ama bu da sırf eziyet olsun diye yapılmış bi iş ya.
ben bu sınav için olan dilbilgisi vs işlerinden nefret ediyorum, zaten çocukken de sevmezdim