İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

tebrik ederim canım:13:

niye çıkarıyon eşofmanı yahu,arkeolog dediğin eşofmanlı olur zati:KK53:

Tebrikler.

canım 6 kitabında 2 sini okudu sadece 2 tane tüm dersler test kitabını baştan sona anca bitirdi yavrucak.:KK53:Çok fazla ya.:KK19:

teşekkürler kızlar:KK16:

işe girince giyicem tekrar
ayrılamam ondan
arkadaşlar valla sizin çocukları çok tebrik ediyorum
kızımın istikrarlı yaptığı tek şey kitap okumaka
onu da sadece beğendiklerini özellikle resimli olanları okuyor
okul setlerinin hiçbirini okumuyor
ve hergün çook istikrarlı bir çekilde resim yapmaya devam ediyor
ne kağıt ne boya dayanmıyor odaya bi giriyor saatlerce çıkmadan en ince ayrıntısına kadar resim yapıyor ve hiç sıkılmıyor
öle 2 test kitabı falan bitirse ben heralde ne yapacağımı şaşırırım

ya canım resim olayı biz de de var habire resim çizmeye ve boyamaya çalışıyor ama resmide çok kötü bu seferde kendi kendine sinir oluyor anlattım kaçkere oğlum bu iş yetenek işi herkes güzel resim çizecek diye bir şey yok diye ama anlamıyor hadi dedim resim kurusna gönderdim oraya da gitmek istemedi sıkıldı ama habirede resim çizmeye çalışıyor

Bizim öğretmen ödev işini çok abartıyor ,dünkü ödevi 90 soruluk deneme sınavı,2 tane fasikül ve 10 tane Atasözü,deyim ve anlamlarıydı.Ben yoruldum valla.
Özellikle yaz tatilinde kesinlikle kitap okumalılar,katılıyorum canım.Ama bu yoğunluğun içinde zorlamıyorum çocuğu.

Durduk yerde yapmıyor canım test kitabını,ama ödev çok önemli bir görev benimki için,onu bitirmeden asla rahat edemez.

Seninki küçük ressam,ne güzel kafasını dağıtsın çocuk.

parkon o ödev ne öyle bir akşamda mı veriyor öğretmeniniz bu ödevleri:KK53::KK53:

teşekkürler kızlar:KK16:

ya canım resim olayı biz de de var habire resim çizmeye ve boyamaya çalışıyor ama resmide çok kötü bu seferde kendi kendine sinir oluyor anlattım kaçkere oğlum bu iş yetenek işi herkes güzel resim çizecek diye bir şey yok diye ama anlamıyor hadi dedim resim kurusna gönderdim oraya da gitmek istemedi sıkıldı ama habirede resim çizmeye çalışıyor

parkon o ödev ne öyle bir akşamda mı veriyor öğretmeniniz bu ödevleri:KK53::KK53:

benimki de beğenmiyor
ama olmuyor ki ben nasıl ressam olucam diyor
hayırlısı diyelim artık canım
bırak istediği mutlu olduğu şeyi yapsın

hem ona bakarsan picassonun resimlerine seramiklerine bak
sanki çocuk yaptı dersin
çok göreceli bi kavram sanat
benim eciş bücüş dediğim şeyler sanat diye segileniyor:KK52:

eee dersaneler kalkabilecek mi bu durumda..birde her sene sınav yani..

valla bu gidişle ben pek inanmıyorum kalkabileceğine okullarda verilen eğitim malüm önce okuldaki eğitimi kaliteli hale getireckki ondan sonra dershaneleri kaldırmayı düşünecek bence

eğitimhanede kılık kıyafet uygulaması diye bi başlık var, resmen millet birbirini yemiş, bunlar öğretmen... valla geleceğimizden endişe etmekte haksızmıyım

o yüzden dünyanın herhangi bir yerinde yaşayabilecek bir çocuk yetiştirmeye çalışıyorum, fanatik fikir ve düşünceleri olmayan, her yere uyum sağlayabilsin diye

benimki de beğenmiyor
ama olmuyor ki ben nasıl ressam olucam diyor
hayırlısı diyelim artık canım
bırak istediği mutlu olduğu şeyi yapsın

hem ona bakarsan picassonun resimlerine seramiklerine bak
sanki çocuk yaptı dersin
çok göreceli bi kavram sanat
benim eciş bücüş dediğim şeyler sanat diye segileniyor:KK52:

öyle yapıyorum canım bıraktım neyi istiyorsa onu yapıyor kendince mutlu oluyor :KK16:

eğitimhanede kılık kıyafet uygulaması diye bi başlık var, resmen millet birbirini yemiş, bunlar öğretmen... valla geleceğimizden endişe etmekte haksızmıyım

o yüzden dünyanın herhangi bir yerinde yaşayabilecek bir çocuk yetiştirmeye çalışıyorum, fanatik fikir ve düşünceleri olmayan, her yere uyum sağlayabilsin diye

valla çocuklarımızı nasıl bir gelecek bekliyor bilmiyoruz işallah hakalrında hayırlısı olur

eee dersaneler kalkabilecek mi bu durumda..birde her sene sınav yani..

o kalkae-r belki ama daha da kötüsü gelir, benim korkum bu. gelen gideni aratıyor hep:KK53::KK53:

valla öğretmenlere saygım var, ama malesef bazıları o kadar dar kalıplarda yetişmiş ki, üniversite de dahil, onlsrın çocuğuma katkı verebileceğini sanmıyorum. ne varsa tecrübeli öğretmenlerde var bence.

o kalkae-r belki ama daha da kötüsü gelir, benim korkum bu. gelen gideni aratıyor hep:KK53::KK53:

valla öğretmenlere saygım var, ama malesef bazıları o kadar dar kalıplarda yetişmiş ki, üniversite de dahil, onlsrın çocuğuma katkı verebileceğini sanmıyorum. ne varsa tecrübeli öğretmenlerde var bence.

bence de, bizim zamanımızdaki ilkokul öğretmenleri gibisi yok, şimdi bakıyorum da... ya da benim ilkokulumdakiler çok seçmeceydi

bence de, bizim zamanımızdaki ilkokul öğretmenleri gibisi yok, şimdi bakıyorum da... ya da benim ilkokulumdakiler çok seçmeceydi

yok yok hayatım seçmece değildi hakiketen öğretmendi eski öğretmenler daha tecrübeli ve çocuklara karşı daha sevgi dolu ayrıca müfredata körü körüne bağımlı kalıp ders işlemiyorlar ben öğretmenimizden çok memnunum iyiki eski bir öğretmene denk geldik ben şuanda öğretmen olanların çoğunun isteyerek ya da çocukalrı sevdiğinden olduğunu sanmıyorum hangi arkadaşımdan duyduysam eğer yeni öğretmense memnun değiller ya tanıdığım bir anaokulu öğretmeni var gerçi bizimki ile alakası pek yok ama kızın yüzü hiç güşlmez ya bir de bu anaokulu öğretmeni bu kadar negatif bir insan o çocuklarla nasıl ilgilenebilir

o kitaplar migros ve carfourda var canım
en azından burdakinde var

şu hademe serisi var 4li mü beşli mi ne
biz de onu aldık sıla bi gecede bitidi birini zaten karikatür olduğundan çoğu okuması kolay oluyo
ben artık yapsın da ne kadar yaparsa yapsın kar modundayım
oralara da bakimm saol canımm :KK34::KK34:
okuma alışkanlıkları olsun severek okusunlar önemli olan o :KK34:
valla bu konuda ne kadar çocukla inatlaşmak lazım bilemiyorum
çocukları sindirmeyelim sonra, bırakalım özgürce kendi düşüncelerini savunsalar mı
nasılsa ortaokulda onları sindiren bi kaç öğretmen çıkacaktır
:KK1:
ben inatlaşmıyorum çocuk benimle inatlaşıyorr :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
mutlaka sindiren birileri çıkacaktır :KK1::KK1:
Chess senin oğlan durduk yerde kitap mı okuyor:26::26:Hemde saftirik mi:44:

Benim oğlan geçen sene okudu saftirikleri.:KK53::KK53:Zaten bir saftirik serisi birde eğlenceli bilgi serisi,başkada kitap okumuyor.

Bücür zaten hiç evde oturup kitap okumaz.Neyseki onun öğretmeni okulda hergün 1 saat okumaya ayırıyor.Ayda birde okudukları kitaplardan sınav yapıyor okul.O da olmasa biz yandık yani.
kitaplardan sınav olmayı sıkıcı bulmuyor mu?:KK31::KK31::KK31:

henüz hazırlık aşamasındayım canım
kıayfet neyim aldım eşofmanı çıkarıp :KK53:
bekliyorum çağrılınca gidicem
inşallah herşey istediğin gibi olur :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:
günaydın hanımlar oğluşumun sınavı çok iyi geçmiş sadece 1 yanlışı var o da klasik hayatbilgisinden bakalım 2 gün sonra sonuçlar açıklanacak durum nasıl olacak
1 yanlış nazarı olsun bizde de durum aynı :KK1::KK1:
hangi yayınevinden sınav yapıldı?

off bu ne ya, meldamların öğretmenle kapışır sizinkide:KK1:
darısı sizinkilere :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK23::KK23::KK23::KK23:
Bizimde deneme sınavı yanlış kitapçığı işaretlediği için iptal halbuki 1 yanlışı vardı çok iyi geçmişti Tekrar yapalım öğretmeni demiş ama bence üzülmesin diye söyledi baştan olacağını hiç zannetmiyorum
sınavında başarılı olmuş sen seviyesini biliyorsun yapmasa da olur ,öğrtmennin üzülmemesi için baştan yapacağını söylemesi de güzel bizim ki olsa :18::18::18::18:
valla çocuklarımızı nasıl bir gelecek bekliyor bilmiyoruz işallah hakalrında hayırlısı olur

benim pek umudum yokkk :KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

oralara da bakimm saol canımm :KK34::KK34:
okuma alışkanlıkları olsun severek okusunlar önemli olan o :KK34:

ben inatlaşmıyorum çocuk benimle inatlaşıyorr :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
mutlaka sindiren birileri çıkacaktır :KK1::KK1:

kitaplardan sınav olmayı sıkıcı bulmuyor mu?:KK31::KK31::KK31:

inşallah herşey istediğin gibi olur :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

1 yanlış nazarı olsun bizde de durum aynı :KK1::KK1:
hangi yayınevinden sınav yapıldı?

darısı sizinkilere :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK23::KK23::KK23::KK23:

sınavında başarılı olmuş sen seviyesini biliyorsun yapmasa da olur ,öğrtmennin üzülmemesi için baştan yapacağını söylemesi de güzel bizim ki olsa :18::18::18::18:

benim pek umudum yokkk :KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

aman meldam öyle bir öğretmen almıyalım dokunur bize hazımsızlık yapar valla bu satten sonra:KK53:
canım tebrikler size de:nazar: bizimki batı akdemiden girdi bu sene de

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Oturun sınav yapceeeem

$222184_352589151506207_1697156741_n.jpg

ilkokul çocuğu değilim, programcı ve yüksek öğrenim görmüşte değilim yani bi halt anlamadım:KK53::KK1::KK1::KK1:

oğlana göster o yapar:KK1:
Bugün toplantımız vardı genel geçer şeyler konuşuldu
veeeeeeee
hayalimdeki ev maketi procesi aldık
senelerdir bütün komşulara yaptık sıra bizde
çoook zevkli olacak

X