bence çok güzelmiş hayalinizdeki ev çok sıcak geldi banahayalimdeki evi neden beğenmediniz ya
günaydın hanımlarrrrr herkeseeeeee
seyyahcım o resim evse bizim evler ne oluyorBayıldım valla aklıma Ali Ağaoğlu geldi (nedendir bilmem)
Günaydın canım sanada nihayet hafta sonu geldiBu hafta satrançta il birinciliği için yarışacağız
Günaydın canım sanada nihayet hafta sonu geldiBu hafta satrançta il birinciliği için yarışacağız
teşekkürler kızlar gerçi yeni başladık ama bakalım göreceğiz en azından kendini sınaması için bir şans olur
sınav apmaktan vazgeçtibaşarılar canım size işallah iyi geçer
benim fobim varrr
ben beğendimm aşkı-memnuda behlül ve bihterin kaçak yaşadıkları eve benziorrhayalimdeki evi neden beğenmediniz ya
sınav apmaktan vazgeçtidün ödev de vermedi
ciddi ciddi endişe etmeye başladım ,mayalılar doğru tahmin etmiş galiba :18::18::18::18::18:
benim fobim varrr
ben beğendimm aşkı-memnuda behlül ve bihterin kaçak yaşadıkları eve benziorr
proje ödevine sevinen ilk velisin
başarılar dilerimmm
sınav apmaktan vazgeçtidün ödev de vermedi
ciddi ciddi endişe etmeye başladım ,mayalılar doğru tahmin etmiş galiba :18::18::18::18::18:
benim fobim varrr
ben beğendimm aşkı-memnuda behlül ve bihterin kaçak yaşadıkları eve benziorr
proje ödevine sevinen ilk velisin
başarılar dilerimmm
seyyah bu evlerden boluda var, boluya yerleşirsen hayal olmaktan çıkabilir
sizde yılbaşı çekilişi olcakmı hanımlar, bizde geçen sene olmuştu, bu sene olmaz umarım
çekmiş bizimkiler. ne alacağım diye düşünmeye başladım ben de..belli bir sınır olmadığı içinde zorlanıyorum..
kız mı erkek mi canım çıkan, bize geçen sene kız çıktı ne alacağımı bilemedim, yiğenlerde hep erkek benim
bu sene kafamda belirledim ama kız çıkarsa kolye alcam
ohooo mahallenin tüm proje ödevlerini biz yapıyoruz
hatta komşunun aynı bu maket ev ödevini yapıyorduk yeğenim gelmişti ki 25 yaşında elimden aldı ben yapıcam diye komşu da sıkılıyor yapmaktanoldu bunlar deli mi ne diye
severim severiz seversiniz
ev harika ben de bayıldım belki bigün olur
bizde bugün sınav olduk bakalım nolcak sonuç
seyyah bu evlerden boluda var, boluya yerleşirsen hayal olmaktan çıkabilir
sizde yılbaşı çekilişi olcakmı hanımlar, bizde geçen sene olmuştu, bu sene olmaz umarım
erkek ..uyduruk birşey almak istemiyorum ama çok para da vermek istemiyorum..önerilere açığım..
Biz yapmıyoruz canım çekiliş filan Para toplanıp öğretmene hediye alınıyorHaftaya yerli malı etkinlikleride başlar
olmamıştı sanırım inşallah olmazseyyah bu evlerden boluda var, boluya yerleşirsen hayal olmaktan çıkabilir
canım ben düzceliyim düzce de depremden önce boluya bağlıydı
benim böle bi eve sahip olmam anca atanırsam aynı zamanda seramik yapıp ondan para kazanırsam bir de 50 yaşına gelip mirasımı alırsam mümkün olur ancak canım
yoksa çoook zor
alma zaten bişey alınıyosa işe yarasın barierkek ..uyduruk birşey almak istemiyorum ama çok para da vermek istemiyorum..önerilere açığım..
proje ödevi kabusum hiç beceremem. Allahtan eşim bu konuda beceriklide ben yırtıyorum..ama kolay beğenmem, eleştiririm, karışırım sinir ederim ikisinide :) itiraf ediyorum bu konuda elimde olmadan cadılaşıyorum. kendim yapmayı bırak bir de yapılanı beğenmiyorum..bu tarz proje, performans ödevlerinde müdahale etmemek ve rahat olmak için sakinleştirici birşeyler almam gerek :) ahh şu mükemmelliyetçilik nefret ediyorum..nolurdu biraz rahat olsaydım.