İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

seyyahcım o resim evse bizim evler ne oluyor Bayıldım valla aklıma Ali Ağaoğlu geldi (nedendir bilmem)

seyyahcım o resim evse bizim evler ne oluyor Bayıldım valla aklıma Ali Ağaoğlu geldi (nedendir bilmem)

ne tasadüf canım ilk görüşte benimde aklıma neden se onun evi geldi bir tv programında izlemiştim ali ağaoğlunun evini gösteriyorlardı memeleketindeki aynı buna benziyordu içi

Günaydın canım sanada nihayet hafta sonu geldi Bu hafta satrançta il birinciliği için yarışacağız

günaydınlar evet canım çok şükür size de başarılar

teşekkürler kızlar gerçi yeni başladık ama bakalım göreceğiz en azından kendini sınaması için bir şans olur

teşekkürler kızlar gerçi yeni başladık ama bakalım göreceğiz en azından kendini sınaması için bir şans olur

olsun canım bırakmasın oynamayı santrançın düşünme güücnü arttırdığını düşünüyorum ben bizimki de hep babasıyla oynarlar hem de kendi kendine öğrendi sonra babası netten detaylarını öğretti ona işallah başarılı olur canım

başarılar canım size işallah iyi geçer
sınav apmaktan vazgeçti dün ödev de vermedi
ciddi ciddi endişe etmeye başladım ,mayalılar doğru tahmin etmiş galiba :18::18::18::18::18:
benim fobim varrr
hayalimdeki evi neden beğenmediniz ya
ben beğendimm aşkı-memnuda behlül ve bihterin kaçak yaşadıkları eve benziorr
proje ödevine sevinen ilk velisin
Günaydın canım sanada nihayet hafta sonu geldi Bu hafta satrançta il birinciliği için yarışacağız

başarılar dilerimmm

anacım sizin öğretmene bişeyler olmuş heralde anladı heralde son günlerimi iyi geçireyim dedi

ohooo mahallenin tüm proje ödevlerini biz yapıyoruz
hatta komşunun aynı bu maket ev ödevini yapıyorduk yeğenim gelmişti ki 25 yaşında elimden aldı ben yapıcam diye komşu da sıkılıyor yapmaktan oldu bunlar deli mi ne diye
severim severiz seversiniz

ev harika ben de bayıldım belki bigün olur

bizde bugün sınav olduk bakalım nolcak sonuç

seyyah bu evlerden boluda var, boluya yerleşirsen hayal olmaktan çıkabilir

sizde yılbaşı çekilişi olcakmı hanımlar, bizde geçen sene olmuştu, bu sene olmaz umarım

sizde yılbaşı çekilişi olcakmı hanımlar, bizde geçen sene olmuştu, bu sene olmaz umarım

çekmiş bizimkiler. ne alacağım diye düşünmeye başladım ben de..belli bir sınır olmadığı içinde zorlanıyorum..

çekmiş bizimkiler. ne alacağım diye düşünmeye başladım ben de..belli bir sınır olmadığı içinde zorlanıyorum..

kız mı erkek mi canım çıkan, bize geçen sene kız çıktı ne alacağımı bilemedim, yiğenlerde hep erkek benim
bu sene kafamda belirledim ama kız çıkarsa kolye alcam

kız mı erkek mi canım çıkan, bize geçen sene kız çıktı ne alacağımı bilemedim, yiğenlerde hep erkek benim
bu sene kafamda belirledim ama kız çıkarsa kolye alcam

erkek ..uyduruk birşey almak istemiyorum ama çok para da vermek istemiyorum..önerilere açığım..

proje ödevi kabusum hiç beceremem. Allahtan eşim bu konuda beceriklide ben yırtıyorum..ama kolay beğenmem, eleştiririm, karışırım sinir ederim ikisinide :) itiraf ediyorum bu konuda elimde olmadan cadılaşıyorum. kendim yapmayı bırak bir de yapılanı beğenmiyorum..bu tarz proje, performans ödevlerinde müdahale etmemek ve rahat olmak için sakinleştirici birşeyler almam gerek :) ahh şu mükemmelliyetçilik nefret ediyorum..nolurdu biraz rahat olsaydım.

Biz yapmıyoruz canım çekiliş filan Para toplanıp öğretmene hediye alınıyor Haftaya yerli malı etkinlikleride başlar

erkek ..uyduruk birşey almak istemiyorum ama çok para da vermek istemiyorum..önerilere açığım..

bence lcw den bi swet, gömlek gibi bişey al 20 lira civarı, içinede değişim kartı koydur beğenmezlerse değiştirirler, en güzeli

Son düzenleme:
olmamıştı sanırım inşallah olmaz
alma zaten bişey alınıyosa işe yarasın bari
uyduruk bişey gelirse ben kullanmıyorum
ee senin paran gidiyor ben de kullanmıyorum havaya boşa para resmen
uygun güzel şeyler bulunabilir
lcw güzel fikir mesela 10-12 tlye sudan ucuz

doktor ikimize de bu teşhisi koydu kızımla
ama o zaman daha güzel şeyler çıkıyor ortaya en güzelini iyisini yapmaya çalışıyoruz
anasınıfında yapmıştık veliler öğretmenler satılık mı diye sordular
geçen sene de komşuya yapmıştık okulda herkes bayıldı
100 aldı tabi ki ve sergilendi
böle şeyler tam bizlik
yeter ki fotokobi vermesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…