İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Bizde de çok a ödev geliyor her gün kaynak kitaptan 2 sayfa geçen sene kaynak kitapları bitirememiştik bile
Kızlar birde kitap okurken sessizmi okutuyorsunuz,yoksa seslimi ?hangisi daha iyi sizce

ben sessiz okutuyorum canım sessiz okuması daha iyi
sınavlarda sessiz okuyacaklar çünkü ve sessiz okumada daha hızlı okurlar
ben bazen okurken dalıp boş boş okuyup gitmesin diye anlat okumanınn sonunda diyorum o zaman daha dikkatli okuyor anlatacağı için
ya da rasgele açıp soru soruyorum, nereye gitmişler, x, y ye neden kızmış gibi

Maşallah canım ya ne kadar güzel benim ki dürtmeden kesinlikle yapmaz öyle 80 soru 120 soru imkansız bir türlü program yapmıyor yada yapamıyoruz şu sıralar kitap çok okuyor o yönden mutluyum

Bende üye oldum bu morpa kampüse ama deneme sınavı nerde bulamadım sadece öğretmenleremi acaba deneme sınavı

bizim öğretmen sınıfa, matematikte iyisiniz ama türkçede eksikleriniz var demiş. ee bunu kim tamamlayacak ..

Tabiki duyarlı veli )))) kimse kızmasın ama öğretmenlerin genel yapısı bu.Bizimde sadece tek kaynak kitabımız var ama toplantıda öğretmenin söylediği duyarlı ilgili ve çocuğunun akademik kariyerini düşünen veli bunlarla kalmaz diğer yayınlarla ödevlerle destekler.

Peki canım sizin öğretmenın beklentisi bu kadar yüksek sınıfın ortalaması bu kadar iyimi ? bütün çocuklar bu verdiklerini alıyormu? sonuçta her çocuğun kapasitesi farklı her çocuk verileni alcak diye bi şey yok.

sınıf ortalaması yüksek ,çocuklar verdiklerinin çoğunu alıyor, seviyelerinin üzerinde olan problemleri ne kadar anlatsak anlamıyorlar olan bize oluyoröğretmen o problemleri ısrarla yollamaya devam ediyor bir iki kez zorlanır bir bakmışsınız kendi kendine yapmış gibi laflar söylüyor.
çocuklar konuyu anlayana kadar peşlerini bırakmıyor
biz mücadele verdikçe yorulup yıpranıyoruz

Bende üye oldum bu morpa kampüse ama deneme sınavı nerde bulamadım sadece öğretmenleremi acaba deneme sınavı

yok canım morpa kampüs denemesi d&r da, ben okulistiği diyorum, sınavlar bölümünde, bize sadece sınav sonuçlarına bakmamız için şifre verdiler, üye değiliz.

Son düzenleme:

sağolasın canım valla şuanda öğretmenin verdiği kitapları okuyorlar kendisi sene başında set halinde kitap aldı onları eve veriyor okuyorlar sonra anlatıyorlar yenisini veriyor
valla aynen canım benim tek düşüncem bu sistem denemelerinden çocuklarımız mağdur olmasın

Bizde de çok a ödev geliyor her gün kaynak kitaptan 2 sayfa geçen sene kaynak kitapları bitirememiştik bile
Kızlar birde kitap okurken sessizmi okutuyorsunuz,yoksa seslimi ?hangisi daha iyi sizce

ben de sessiz okuturum hem daha hızlı okumayı öğreniyor hem de ortam içinde sessiz okunması gerktiğini

kaynakta yasakki, öğretmenlerinde eli kolu bağlanıyor, o yasak bu yasak, biz iki farklı kaynak kullanıyoruz okul kitapların haricinde, velinin biri şikayet etse öğretmenin başı belaya girer
öğretmenlerde bu riski almamak için siz alın siz yapın demek zorunda kalıyor
devletin kurallarına kalsak, o dandik kitaplara bakmak zorundayız sadece

chess önerdiğin kitap için baktım elimizde yok dediler başlarından savdılar
saftirg greg serilerini bayıla bayıla okuyan çocuklar için pasaklı bertie kitabını öneriyorumm
kahkaha içinde okuyorlar

dün deneme sınavı olduk oğlum 50 soruda 1 hata yapmış
soru şu okul tarihini merak eden kişi hangisinden yararlanamaz ?
mahalle muhtarı
ders kitapları
okuldan mezun alan bir ünlü
oğluma ders kitapları dedim ,mahalle muhtarında ısrarcı
hangi muhtar tarihi biliyor4 yılda bir değişiyor muhtar oturduğu yerin tarihini bilmiyor okulu nerden bilsinhangi okulun tarihini ezberebilsin dedi kendini savundu düşüncelerinin arkasında hatasını asla kabul etmiyorrr

benimkide öyle canım ya aynen, o yüzden ailecek gıcığız hayat bilgisine, çok yoruma açık

söylediğin kitaba baktım meldam kitapyurdu ndan
çok güzel bi özellik çıkmış bu sitede, arattığın kitaptan kaç tane satıldığınıda gösteriyor artık, çok güzel bi özellik bence
gerçi ben burdan kitap almıyorum, bu sitede bazen ilk 10 sayfayı gösteriyor içeriğini, ilk 10 sayfada yetiyor, kitap hakkında bilgi sahibi olmak için, o yüzden d&r da olmayan kitapların içeriğinde burdan bakıyorum

bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu

chess önerdiğin kitap için baktım elimizde yok dediler başlarından savdılar
saftirg greg serilerini bayıla bayıla okuyan çocuklar için pasaklı bertie kitabını öneriyorumm
kahkaha içinde okuyorlar

o kitaplar migros ve carfourda var canım
en azından burdakinde var

şu hademe serisi var 4li mü beşli mi ne
biz de onu aldık sıla bi gecede bitidi birini zaten karikatür olduğundan çoğu okuması kolay oluyo
ben artık yapsın da ne kadar yaparsa yapsın kar modundayım

bu çocuklar ne zaman dinlenecek ne zaman oynayacak ne zaman gezecek acaba çok merak ediyorum

ben artık karikatürlü kitap almıyorum, bi tek son saftiriğin son kitabını alırım başkada almam artık herhalde, bu arada türkçeye çevrilmiş son kitap, ah kalbim adı, saftirik hayranlarına duyurulur, sanırım bu kitapta aşık olcak hb de 13 lira

kitaplara bağlı kalıp cevaplamak lazım neden direnip inatlaşıyorlar

valla bu konuda ne kadar çocukla inatlaşmak lazım bilemiyorum
çocukları sindirmeyelim sonra, bırakalım özgürce kendi düşüncelerini savunsalar mı
nasılsa ortaokulda onları sindiren bi kaç öğretmen çıkacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…