Bizde de çok a ödev geliyor her gün kaynak kitaptan 2 sayfa geçen sene kaynak kitapları bitirememiştik bile
Kızlar birde kitap okurken sessizmi okutuyorsunuz,yoksa seslimi ?hangisi daha iyi sizce
aa yok ben yapma desemde içi rahat etmez biliyorum akşam yine öğretmen ödev vermemiş bugün sınav var diye test çözmücem dedi ama yine içi rahat etmedi gitti geldi birkaç test daha çözdü
kitap okuma da da bizim de çok şükür bir sorunmuz yok sınıfta yine kitap kurdu olma yolunda ilerliyoruz
canım öğreniminden bişey varsa, kendin ölçebilirsin mesela morpa deneme ortalama bence, öğrenimi düzgün giden bi çocuk bi kaç yanlış çıkarır sadece, d&r larda var
yada okulistiğe üye olabilirsin orda online deneme yapabilir, oda ortalama, bi kaç yanlış çıkarması normal, 8 ocakta bi denemesi var, sene sonuna kadar toplam 4 deneme daha olcak, biz üye değiliz ama öğretmen denemelerini yaptırıyo
içinde dersler, konu anlatımları, deneme dışında testlerde var
bizim öğretmen sınıfa, matematikte iyisiniz ama türkçede eksikleriniz var demiş. ee bunu kim tamamlayacak ..
bugün deneme sınavımız varher sınav ayrı stress
öğretmenin beklentisi yüksekçocuklara yüklediği yük çok fazla
babası temeli sağlam olduğu için seviniyor ama biz çok yıprandıkkk
sevilyelerinin üstünde gitmeleri,ödevlerinin bu kadar fazla olması iyi mi kötü mü bilmiyorum
Peki canım sizin öğretmenın beklentisi bu kadar yüksek sınıfın ortalaması bu kadar iyimi ? bütün çocuklar bu verdiklerini alıyormu? sonuçta her çocuğun kapasitesi farklı her çocuk verileni alcak diye bi şey yok.
Bende üye oldum bu morpa kampüse ama deneme sınavı nerde bulamadım sadece öğretmenleremi acaba deneme sınavı
maşallah canım, ne okuyor şimdi, hangi kitabı
valla ben bu yeni sınav sistemini çok merak ediyorum, çokta saçma geldi, öğretmenin bilip veli ve öğrenciye söylemeyecek olması
bi sabah kalkıyoruz bi yönetmelik çıkıyo, bişeyler kökten değişmiş oluyo, yine öyleolcak herhalde
Bizde de çok a ödev geliyor her gün kaynak kitaptan 2 sayfa geçen sene kaynak kitapları bitirememiştik bile
Kızlar birde kitap okurken sessizmi okutuyorsunuz,yoksa seslimi ?hangisi daha iyi sizce
Tabiki duyarlı veli )))) kimse kızmasın ama öğretmenlerin genel yapısı bu.Bizimde sadece tek kaynak kitabımız var ama toplantıda öğretmenin söylediği duyarlı ilgili ve çocuğunun akademik kariyerini düşünen veli bunlarla kalmaz diğer yayınlarla ödevlerle destekler.
dün deneme sınavı olduk oğlum 50 soruda 1 hata yapmış
soru şu okul tarihini merak eden kişi hangisinden yararlanamaz ?
mahalle muhtarı
ders kitapları
okuldan mezun alan bir ünlü
oğluma ders kitapları dedim ,mahalle muhtarında ısrarcı
hangi muhtar tarihi biliyor4 yılda bir değişiyor muhtar oturduğu yerin tarihini bilmiyor okulu nerden bilsin hangi okulun tarihini ezberebilsin dedi kendini savundu düşüncelerinin arkasında hatasını asla kabul etmiyorrr
benimkide öyle canım ya aynen, o yüzden ailecek gıcığız hayat bilgisine,çok yoruma açık
söylediğin kitaba baktım meldam kitapyurdu ndan
çok güzel bi özellik çıkmış bu sitede, arattığın kitaptan kaç tane satıldığınıda gösteriyor artık, çok güzel bi özellik bence
gerçi ben burdan kitap almıyorum, bu sitede bazen ilk 10 sayfayı gösteriyor içeriğini, ilk 10 sayfada yetiyor, kitap hakkında bilgi sahibi olmak için, o yüzden d&r da olmayan kitapların içeriğinde burdan bakıyorum
chess önerdiğin kitap için baktımelimizde yok dediler başlarından savdılar
saftirg greg serilerini bayıla bayıla okuyan çocuklar için pasaklı bertie kitabını öneriyorumm
kahkaha içinde okuyorlar
Tabiki duyarlı veli )))) kimse kızmasın ama öğretmenlerin genel yapısı bu.Bizimde sadece tek kaynak kitabımız var ama toplantıda öğretmenin söylediği duyarlı ilgili ve çocuğunun akademik kariyerini düşünen veli bunlarla kalmaz diğer yayınlarla ödevlerle destekler.
bundan sonra yeni sistemle öyle olcakmış ya, bakalım görcez
kitaplara bağlı kalıp cevaplamak lazım neden direnip inatlaşıyorlar